Közvetlen járat innen: Benbecula repülőtér (BEB)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Benbecula repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
GLA Glasgow

1-2 járat naponta

0ó 55m Ár megjelenítése
SYY Stornoway
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

2 járat naponta

0ó 35m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Benbecula repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Benbecula repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BEB
Város Benbecula
Ország United-Kingdom (GB)
Teljes cím Benbecula repülőtér
Szélességi fok 57.479644
Hosszúsági fok -7.364464
Weboldal Hial.co.uk
Megjelenítés a térképen Google maps

Benbecula repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Külső-Hebridákon található Benbecula repülőtér létfontosságú közlekedési csomópontként szolgál a lakosok és a turisták számára egyaránt. Bár a nemzetközi repülőtérhez képest kisebb repülőtér, számos létesítményt és szolgáltatást kínál a kellemes utazási élmény érdekében.

Létesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A Benbecula repülőtér több check-in pultot is kínál, hogy minden utas igényeit kielégítse. A barátságos személyzet segíti az utazókat a bejelentkezési folyamatban, és válaszol minden kérdésre.
 • Poggyászkezelés: A repülőtéren hatékony poggyászkezelő rendszer működik a zökkenőmentes utazás érdekében. Az utasok biztosak lehetnek abban, hogy poggyászaikat gondosan kezelik, és érkezéskor azonnal kézbesítik.
 • Társalgó: A Benbecula repülőtér kényelmes társalgót kínál azoknak, akik pihenni vagy dolgozni szeretnének. A látogatók ingyenes Wi-Fi-t és kényelmes ülőhelyeket élvezhetnek, miközben járatukra várnak.
 • Éttermek és kávézók: Az éhes utazók különféle étkezési lehetőségeket találhatnak a repülőtéren. Akár egy gyors harapnivalóra, akár egy teljes étkezésre van kedve, a repülőtéren számos kávézó és étterem található, amelyek kielégítik vágyait.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A Benbecula repülőtér kiskereskedelmi üzletek széles választékával büszkélkedhet, ahol az utasok böngészhetnek. számos terméken keresztül, beleértve az ajándéktárgyakat, újságokat, könyveket és egyebeket. Ezek az üzletek lehetővé teszik az utazók számára, hogy az utolsó pillanatban felvegyenek minden lényeges holmit vagy ajándékot.
 • ATM és pénzváltó: Ha készpénzre van szüksége, vagy pénzváltási szolgáltatásra van szüksége, a Benbecula repülőtéren ATM-ek és pénzváltók találhatók, amelyek kényelmesen elhelyezkednek a terminálon.
 • Autókölcsönző: A repülőtér autókölcsönzési szolgáltatásokat kínál, így a látogatók könnyedén, saját tempójukban fedezhetik fel Benbecula gyönyörű szigetét. Számos megbízható autókölcsönző cég működik a repülőtérről, és számos járműlehetőséget kínál a különböző igényeknek megfelelően.
 • Parkolás: A Benbecula repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít a saját járművel érkezőknek. A parkolóhelyek kényelmesen a terminál közelében helyezkednek el, így biztosítva az utazók kényelmét és megközelíthetőségét.
 • Kiközelíthetőség: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára elérhetőséget biztosítson. Külön létesítményekkel és szolgáltatásokkal rendelkezik a csökkent mozgásképességű vagy különleges igényű utasok segítésére.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: Az utasok repülési információs képernyőket találhatnak az egész helyen. a repülőtéren, valós idejű frissítéseket biztosítva az érkezésekről és indulásokról, valamint a járatok menetrendjében bekövetkezett változásokról.
 • Elveszett és megtalált: Abban az esetben, ha egy tétel eltévedt vagy elveszett, a Benbecula repülőtérnek külön elveszett és megtalált szolgáltatás, amely segíti az utasokat holmijaik megtalálásában. A barátságos személyzet minden kérdésben készséggel áll rendelkezésére.
 • Orvosi segítségnyújtás: A repülőtér kiemelten kezeli az utasok jólétét. Bármilyen egészségügyi vészhelyzet vagy aggály esetén orvosi segítségnyújtási szolgáltatások állnak rendelkezésre a terminálon belül.
 • Wi-Fi: A Benbecula repülőtér ingyenes Wi-Fi-kapcsolatot kínál az egész épületben, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek a internet a látogatásuk során.
 • Kisállatlétesítmények: A szőrös barátokkal utazók számára a repülőtér kisállat-létesítményeket biztosít, hogy biztosítsák a házi kedvencek kényelmét és jólétét utazásuk során.
 • Gyermekjátszótér: A gyerekekkel utazó családok kiszolgálására a Benbecula repülőtéren van egy kijelölt játszótér, ahol a gyerekek szórakozhatnak és energiát tölthetnek el a repülés előtt vagy után.
 • Különleges segítségnyújtás: A különleges segítségre szoruló utasok igénybe vehetik a szolgáltatásokat. a repülőtér biztosítja. Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsenek a beszállásban, a repülőtéri navigációban és minden egyéb szükséges támogatásban.

Összességében a Benbecula repülőtér arra törekszik, hogy kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújtson minden utas számára. Létesítményei és szolgáltatásai biztosítják, hogy a látogatók kényelmesen navigálhassanak a terminálon, és hozzáférjenek az alapvető szolgáltatásokhoz.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Benbecula repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BEB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Benbecula repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Benbecula repülőtér repülőtérről indul?

A Benbecula repülőtér és a Glasgow International Airport (GLA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Benbecula repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Benbecula repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Loganai

Melyik repülőteret kell használni, amikor Benbecula városából repülővel távozik?

Utazók, akik Benbecula-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Benbecula repülőtér (BEB)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Benbecula közvetlen közelében?

Benbecula környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella