Megfizethető járatok innen: Bellingham nemzetközi repülőtér (BLI)

Utazz 8 helyszínre a 3 légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Bellingham nemzetközi repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Bellingham nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bellingham nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BLI
Város Bellingham
Ország United-States (US)
Teljes cím Bellingham nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 48.795653
Hosszúsági fok -122.533073
Weboldal Portofbellingham.com
Megjelenítés a térképen Google maps

A Bellingham nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Washington állambeli Whatcom megyében található Bellingham nemzetközi repülőtér (BLI) a Csendes-óceán északnyugati részének fontos közlekedési csomópontja. A San Juan-szigetek, a kanadai határ és számos belföldi úti cél kapujaként szolgáló repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja a kényelmes és kényelmes utazási élmény érdekében. Íme egy áttekintés azokról a kényelmi szolgáltatásokról és szolgáltatásokról, amelyekre az utasok számíthatnak, miközben áthaladnak a Bellingham nemzetközi repülőtéren.

Terminál szolgáltatások

 • Ingyenes Wi-Fi: Az utazók a terminál egész területén ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáféréssel kapcsolatban maradhatnak.
 • Étel- és italválaszték: A repülőtéren különféle étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a könnyű ételeket kínáló kávézót és egy teljes körű szolgáltatást nyújtó éttermet azok számára, akik magasabb árakat keresnek.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: Az utolsó pillanatban szükséges utazási cikkektől az ajándékokig és szuvenírekig a repülőtéri üzletek sokféle vásárlási igényt kielégítenek, beleértve a vámmentes árusítót is utazók.

Utasszolgáltatások

 • ATM-ek és pénzváltó: A pénzügyi szolgáltatásokhoz a repülőtér ATM-eket és valutaváltási lehetőségeket biztosít a fogadás érdekében nemzetközi utasok.
 • Információs kioszk: A személyzettel rendelkező információs pult segít a kérdések megválaszolásában, útmutatást és repülőtéri térképeket biztosít az utazóknak.
 • Poggyászszolgáltatás: Hatékony poggyászkezelési és kárigénylési szolgáltatások állnak rendelkezésre, beleértve az elveszett és megtalált segítséget.

Akadálymentesített és családi szolgáltatások

 • Akadálymentesített: A Bellingham nemzetközi repülőtér akadálymentesített létesítményeket kínál, beleértve az ADA-kompatibilis mellékhelyiségeket és parkolóhelyeket.
 • Családi mellékhelyiségek: A nagyobb kényelem érdekében családbarát mosdók is rendelkezésre állnak, amelyekben helyet biztosítanak a szülők és a gyermekek számára.

Közlekedés és parkolás

 • Parkolási lehetőségek: Többféle parkolási lehetőség is rendelkezésre áll, a rövid távú parkolástól kezdve a felszállásokig. hosszú távú parkolási lehetőség.
 • Szárazföldi közlekedés: Számos földi szállítási szolgáltatás áll rendelkezésre, beleértve a taxit, a fuvarmegosztási lehetőségeket és a tömegközlekedési kapcsolatokat Bellingham és a környező területek felé.

További szolgáltatások

 • Konferencia- és tárgyalótermek: Az üzleti utazók igénybe vehetik a repülőtér privát konferencia- és tárgyalótermeit és céges rendezvények.
 • Vezetői társalgó: A csendesebb környezetre vágyók számára az executive lounge kényelmes és exkluzív teret kínál a repülés előtti pihenésre vagy munkára.
 • Biztonság és biztonság: A Bellingham nemzetközi repülőtér az utasok biztonságát helyezi előtérbe biztonsági intézkedéseivel és protokolljaival, beleértve a TSA átvizsgálását és járőrözését.

Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Bellingham nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BLI kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Bellingham nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Bellingham nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Bellingham nemzetközi repülőtér és a Phoenix-Mesa Gateway Airport (AZA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 57m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Bellingham nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Bellingham nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Alaska Airlines, Southwest Airlines, Allegiant Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Bellingham városából?

Általában a Bellingham nemzetközi repülőtér (BLI) a preferált választás a Bellingham-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Bellingham közvetlen közelében?

Bellingham környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella