Közvetlen járat innen: Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér (BEY)

Utazz 54 helyszínre a 37 légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BEY
Város Bejrút
Ország Lebanon (LB)
Teljes cím Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 33.819376
Hosszúsági fok 35.491204
Weboldal Beirutairport.gov.lb
Megjelenítés a térképen Google maps
Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér
Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér
Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér
Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér
Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér
Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér

A Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Libanon fővárosában található Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér az országba látogató nemzetközi utazók fő kapuja. A repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és hatékony utazási élményt biztosítson utasai számára.

Létesítmények

 • Check-In pultok: A repülőtér számos ellenőrzést biztosít. -a pultokban, ahol az utasok könnyedén elvégezhetik a bejelentkezési eljárásokat és megszerezhetik a beszállókártyájukat.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utazók különféle vásárlási lehetőségeket élvezhetnek a repülőtéren, és számos vámmentes üzlet kínál választékot parfümök, kozmetikumok, elektronikai cikkek és ajándéktárgyak.
 • Éttermek és kávézók: Számos étterem áll rendelkezésre, amelyek különböző ízléseket és preferenciákat szolgálnak ki, és a libanoni specialitásoktól a nemzetközi ételekig számos konyhát kínálnak.
 • Társalgók: A Beirut-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér prémium lounge-okat kínál az üzleti osztályú utasok és a légitársaságok hűségprogramjainak tagjai számára. Ezek a társalgók nyugodt környezetet biztosítanak kényelmes ülésekkel, Wi-Fi hozzáféréssel, ingyenes harapnivalókkal és italokkal.
 • Imaszobák: A repülőtér terminálján külön imaszobák állnak rendelkezésre azon utasok számára, akik csendes helyet keresnek a vallási szertartáshoz.
 • Dohányzóhelyek: A repülőtér egészén találhatók dohányzóhelyek a dohányozni vágyó utasok elhelyezésére.
 • Gyermekek számára kialakított létesítmények: A repülőtér szórakoztató területeket és játszótereket biztosít a gyermekek számára. a repülőtéren töltött idejük alatt.
 • Orvosi szolgáltatások: Egy képzett szakemberekkel rendelkező egészségügyi központ áll rendelkezésre, hogy sürgős orvosi segítséget nyújtson a rászoruló utasoknak.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál az utasok poggyászainak zökkenőmentes bejelentkezési és átadási folyamatainak biztosítása érdekében.
 • Vámügy és bevándorlás: A Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér külön területek a bevándorlás és a vámkezelés számára a gyors és biztonságos be- és kilépési eljárások megkönnyítése érdekében.
 • Információs pultok: Az utasok felkereshetik a repülőtéri információs pultokat, ha bármilyen kérdésre, útbaigazításra vagy segítségre van szükségük az utazás során.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt holmija esetén a repülőtéren külön elveszett és megtalált részleg működik, amely segít az utasoknak a tárgyak visszaszerzésében.
 • Szállítás: Különféle szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre a repülőtéren, beleértve a taxikat, autóbérlési szolgáltatásokat és nyilvános buszokat.
 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálépületben, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Parkolás: A repülőtér biztonságos parkolási lehetőséget kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra is, ezzel biztosítva az utasok járműveinek biztonságát.
 • Pénztaváltás: Az utasok kényelmesen válthatják pénzüket a repülőtéren, a terminálon több valutaváltó is található.

A Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér zökkenőmentes utazási élményt kíván teremteni azáltal, hogy számos csúcsminőségű létesítményt és szolgáltatást kínál látogatóinak. Legyen szó vásárlásról, étkezésről, pihenésről vagy gyakorlati segítségnyújtásról, a repülőtér a szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kielégítse utasai változatos igényeit.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BEY kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér és a Port Bouet Airport (ABJ) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 7h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 37 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Middle East Airlines, Turkish Airlines, Iraqi Airways, Qatar Airways, Pegasu

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Bejrút városából?

Általában a Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér (BEY) a preferált választás a Bejrút-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Bejrút közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Bejrút-Rafic Hariri nemzetközi repülőtér (BEY)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella