Közvetlen járat innen: Begishevo repülőtér (NBC)

Fedezze fel 10 helyszínt 9 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Begishevo repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SVO Khimki

3 járat naponta

1ó 55m Ár megjelenítése
LED Szentpétervár

1 járat naponta

2ó 25m Ár megjelenítése
VKO Moszkva

1 járat naponta

1ó 50m Ár megjelenítése
AER Szocsi

1 járat naponta

3ó 35m Ár megjelenítése
RMZ Tobolszk Remezov
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 53m Ár megjelenítése
NJC Nyizsnyevartovszk
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 20m Ár megjelenítése
OVB Novoszibirszk
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 10m Ár megjelenítése
MRV Mineralnye Vody
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 15m Ár megjelenítése
SGC Szurgut
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 25m Ár megjelenítése
NUX Novy Urengoy
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 43m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Begishevo repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Begishevo repülőtér
Repülőtér (IATA) kód NBC
Város Nyizsnekamszk
Ország Russia (RU)
Teljes cím Begishevo repülőtér
Szélességi fok 55.564271
Hosszúsági fok 52.102575
Weboldal Nbc.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

A Begishevo repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A tatárországi Nyizsnyekamszkban található Begishevo repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely belföldi és nemzetközi járatokat is kiszolgál. A rendelkezésre álló létesítmények és szolgáltatások széles skálája révén az utazók zökkenőmentes és kényelmes utazást élvezhetnek.

Létesítmények

 • Modern terminálépület: A repülőtér modern és tágas terminálépülettel rendelkezik., kellemes légkört biztosítva az utasoknak.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Különféle üzletek, butikok és vámmentes üzletek állnak rendelkezésre, amelyek termékek széles választékát kínálják, beleértve a ruházatot, kiegészítőket és ajándéktárgyakat. Számos étterem és kávézó is található, ahol az utazók elfogyaszthatnak egy étkezést vagy egy gyors harapnivalót fogyaszthatnak.
 • Üzleti társalgók: Azoknak, akiknek csendes és kényelmes helyre van szükségük a munkához vagy a repülés előtti pihenéshez, a Begishevo repülőtér prémium üzleti lehetőségeket kínál. Wi-Fi-vel, kényelmes ülésekkel és frissítőkkel felszerelt társalgók.
 • ATM-ek és valutaváltó: A repülőtér kényelmes hozzáférést biztosít az ATM-ekhez és a pénzváltási szolgáltatásokhoz, így az utasok könnyedén juthatnak helyi valutához, vagy szükség szerint készpénzt vehetnek fel.
 • Autókölcsönzés: Azok az utazók, akik szeretnék felfedezni a várost vagy a környező területeket, számos autóbérlési szolgáltatást találhatnak a Begishevo repülőtéren. Előzetes foglalás javasolt a rendelkezésre állás biztosítása érdekében.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú parkoláshoz is. A parkoló jól karbantartott, és kényelmes hozzáférést biztosít a terminál épületéhez.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A Begishevo repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt az utasok poggyászainak zökkenőmentes szállítása.
 • Repülési információk: Az utasok könnyen hozzáférhetnek a valós idejű repülési információkhoz a terminál épületében elhelyezett információs táblákon. Ez segít az utasoknak naprakészen tájékozódni az esetleges változásokról vagy késésekről.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtéren egészségügyi létesítmények és elsősegélynyújtás áll rendelkezésre vészhelyzetek vagy egészségügyi szükségletek esetére.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész terminálépületben, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára. Ez magában foglalja a kerekesszékes hozzáférést, az elkötelezett személyzetet és az elsőbbségi beszállást.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén az utasok jelenthetik azt a repülőtér elveszett és megtalált osztályán. A személyzet, amikor csak lehetséges, segít az elveszett tárgyak felkutatásában és visszaküldésében.

Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával a Begishevo repülőtér célja, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak, biztosítva a zökkenőmentes utazást innen. elejétől a végéig.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Begishevo repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Begishevo repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, NBC azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Begishevo repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Mineralnye Vody Airport (MRV) célállomásig ér el, körülbelül 3h 15m időtartam alatt a(z) Sukhoi Superjet 100-95 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Begishevo repülőtér repülőtéren?

Összesen 9 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Begishevo repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Aeroflot, Pobeda, Azimuth Airlines, Nordwind Airlines, UVT Aer

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Nyizsnekamszk városából?

Általában a Begishevo repülőtér (NBC) a preferált választás a Nyizsnekamszk-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Nyizsnekamszk közvetlen közelében?

Nyizsnekamszk környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella