Megfizethető járatok innen: Batticaloa repülőtér (BTC)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Batticaloa repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
GIU Dambulla

1 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Batticaloa repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Batticaloa repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BTC
Város Batticaloa
Ország Sri-Lanka (LK)
Teljes cím Batticaloa repülőtér
Szélességi fok 7.704834
Hosszúsági fok 81.677055
Megjelenítés a térképen Google maps

A Batticaloa repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Srí Lanka keleti részén található Batticaloa repülőtér fontos közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson minden utas számára.

Terminál létesítmények

 • Check-in pultok: A repülőtér jól felszerelt check-in pultok megkönnyítik a poggyászok zökkenőmentes és hatékony leadását, valamint a beszállókártyák kiállítását.
 • Társalgók: Az utasok kényelmes üléseket, ingyenes Wi-Fi-t és frissítőket élvezhetnek a repülőtér társalgóiban, ami pihentető környezetet kínál. felszállás előtt.
 • Kiskereskedelmi és vámmentes üzletek: A terminálon számos kiskereskedelmi üzlet és vámmentes üzlet található, ahol az utazók ajándéktárgyakat, harapnivalókat és egyéb termékeket vásárolhatnak.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek különféle ételeket szolgálnak fel a különböző ízlések és preferenciák kielégítésére.
 • Információs pult: A külön információs pult segítőkész személyzettel rendelkezik, akik segíthetnek az utasoknak kérdésekkel kapcsolatban, útbaigazítás és utazási tanácsok.

Poggyászszolgáltatás

 • Poggyászkezelés: A repülőtér megbízható és hatékony poggyászkezelést biztosít, hogy minimalizálja a poggyász elvesztésének vagy megsérülésének esélyét.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: eltévedt holmik esetén egy külön elveszett és talált iroda áll rendelkezésre, amely segíti az utasokat a tárgyak megtalálásában.
 • Tárolási lehetőségek: Az utazók biztonságos tárolási lehetőségek a repülőtéren belül csomagjaik vagy tárgyaik rövid távú tárolására.

Szállítás

 • Taxi és autóbérlés: Az utasok könnyen megszervezhetik a szállítást a kívánt úti céljukat a repülőtér taxi szolgáltatásán keresztül vagy valamelyik megbízható szolgáltatótól bérelve.
 • Tömegközlekedés: A helyi buszok és tuk-tukok könnyen elérhetők a repülőtéren kívül, megfizethető közlekedési módot biztosítva az utasoknak.

Akadálymentesítés és speciális segítség

 • Akadálymentesítettség: A repülőtér fel van szerelve rámpákkal és létesítményekkel a csökkent mozgásképességű utasok fogadására.
 • Speciális segítségnyújtás: A speciális segítségre szoruló utasok, például idősek vagy fogyatékkal élők, segítséget kérhetnek a repülőtéri személyzettől a zökkenőmentes és kényelmes utazás érdekében.
 • Egészségügyi létesítmények: Egészségügyi vészhelyzetek esetén a repülőtér segélynyújtó létesítmények és képzett személyzet az azonnali segítségnyújtás érdekében.

Összességében a Batticaloa repülőtér célja, hogy kellemes és problémamentes élményt nyújtson minden utasnak azáltal, hogy számos létesítményt és szolgáltatást kínál. A kényelmes társalgóktól és étkezési lehetőségektől a hatékony poggyászkezelési és szállítási megoldásokig a repülőtér biztosítja az utazók igényeinek kielégítését a terminálon töltött idő alatt. Akár érkezik, akár indul, akár átutazik, a Batticaloa repülőtér magas színvonalú szolgáltatást kíván nyújtani az utazási élmény fokozása érdekében.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Batticaloa repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Batticaloa repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BTC azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Batticaloa repülőtér repülőtérről indul?

A Batticaloa repülőtér és a közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Batticaloa repülőtér repülőtérről?

A(z) Batticaloa repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a SriLankan Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Batticaloa városából repülővel távozik?

Utazók, akik Batticaloa-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Batticaloa repülőtér (BTC)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Batticaloa közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella