Baton Rouge Metropolitan repülőtér (BTR) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 5 helyszínt 3 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Baton Rouge Metropolitan repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Baton Rouge Metropolitan repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Baton Rouge Metropolitan repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BTR
Város Baton Rouge
Ország United-States (US)
Teljes cím Baton Rouge Metropolitan repülőtér
Szélességi fok 30.532360
Hosszúsági fok -91.151461
Weboldal Flybtr.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Baton Rouge Metropolitan repülőtér

A Baton Rouge Metropolitan repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Baton Rouge Metropolitan repülőtér a louisianai Baton Rouge-ban található, egy nyüzsgő közlekedési csomópont, amely a fővárost és környező területeit szolgálja ki. Az utazók hatékony és kényelmes kiszolgálására összpontosítva a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az általános utazási élmény fokozása érdekében.

Létesítmények

 • Terminál: A repülőtér A modern és tágas terminál kényelmes környezetet kínál az utasok számára.
 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az utazók számára, hogy a repülés előtt vagy után egy gyors harapnivalót vagy teljes étkezést fogyaszthassanak.
 • Vásárlás: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, köztük vámmentes üzletek, amelyek különféle árukat, például elektronikai cikkeket, ruházati cikkeket, könyveket és ajándéktárgyakat kínálnak.
 • Társalgók: azok számára, akik többet keresnek Az exkluzív és nyugodt légkörben a repülőtér executive lounge-okat kínál olyan szolgáltatásokkal, mint például ingyenes frissítők, Wi-Fi hozzáférés és kényelmes ülőhelyek.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál, beleértve a hosszú és rövid távú parkolókat is. opciók, amelyek lehetővé teszik az utazók számára, hogy kényelmesen elhagyják járműveiket repülés közben.
 • Autókölcsönző: Számos jól ismert autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak a közlekedéshez érkezéskor.

Szolgáltatások

 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak a létesítményben töltött idő alatt.
 • Információ Íróasztalok: A barátságos és hozzáértő személyzet készséggel áll az információs pultok rendelkezésére, hogy segítsen az utazóknak bármilyen kérdésben, beleértve a repülési információkat, az útbaigazítást és az általános segítséget.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat, valamint elveszett és talált tárgyakat kínál. osztály a poggyász biztonságos és hatékony kezelésének biztosítására.
 • Orvosi szolgáltatások: Orvosi vészhelyzetek esetén a repülőtéren képzett szakemberekkel felszerelt egészségügyi létesítmények állnak rendelkezésre a szükséges segítségnyújtás érdekében.
 • Gyermekjáték. Terület: A gyerekekkel utazó családok kiszolgálása érdekében a repülőtér rendelkezik egy kijelölt játszótérrel, ahol a gyerekek élvezhetik az idejüket, miközben járatukra várnak.
 • Kiközelíthetőség: A Baton Rouge Metropolitan repülőteret úgy tervezték, hogy minden utas számára elérhető legyen., a fogyatékkal élők elhelyezésére szolgáló létesítményekkel és szolgáltatásokkal.

Összességében a Baton Rouge Metropolitan repülőtér arra törekszik, hogy pozitív és befogadó utazási élményt nyújtson. Létesítményei és szolgáltatásai révén az utasok kényelmes és stresszmentes utazást élvezhetnek.


Baton Rouge Metropolitan repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Baton Rouge Metropolitan repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BTR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Baton Rouge Metropolitan repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Baton Rouge Metropolitan repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Ronald Reagan Washington National Airport (DCA) célállomásig ér el, körülbelül 2h 34m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Baton Rouge Metropolitan repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Baton Rouge Metropolitan repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: American Airlines, United Airlines, Delta Air Line

Melyik repülőteret kell használni, amikor Baton Rouge városából repülővel távozik?

Utazók, akik Baton Rouge-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Baton Rouge Metropolitan repülőtér (BTR)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Baton Rouge közvetlen közelében?

Baton Rouge környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella