Repülőjárat akciók innen: Baotou repülőtér (BAV)

Folyamatos járatok 25 úti célra 16 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Baotou repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Baotou repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BAV
Város Baotou
Ország China (CN)
Teljes cím Baotou repülőtér
Szélességi fok 40.561728
Hosszúsági fok 110.013188
Megjelenítés a térképen Google maps

A Baotou repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Baotou repülőtér, amely Kína Belső-Mongólia Autonóm Régiójában található Baotou városában található, az országos és regionális járatok döntő csomópontjaként szolgál. Ahogy a légi közlekedési környezet folyamatosan fejlődik, a Baotou Repülőtér különféle létesítményeket és szolgáltatásokat kínál az utasok élményének javítására. Az alábbiakban felvázoljuk, mire számíthatnak a látogatók és az utazók, ha úgy döntenek, hogy átrepülnek a Baotou repülőtéren.

Utasszállítás

 • Információs pultok: Ezek a következők: a terminál egész területén könnyen elérhető, hogy általános kérdésekkel, repülési információkkal és a repülőtéren belüli szolgáltatásokkal segítse az utasokat.
 • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi probléma vagy vészhelyzet esetén a Baotou repülőtér alapvető egészségügyi létesítményekkel felszerelt orvosi szolgáltatások.
 • Poggyászszolgáltatás: A kezelési, tárolási, valamint az elveszett és talált szolgáltatásokkal kiegészített poggyászterületek célja, hogy megkönnyítsék az utazók átszállítását.

Étkezés és kiskereskedelem

 • Éttermek és kávézók: Étkezési lehetőségek széles választéka, amelyek nemzetközi és helyi ételeket is tartalmaznak. ízlések és étkezési igények széles választéka.
 • Vásárlás: A vámmentes üzletek és a különféle kiskereskedelmi üzletek lehetőséget kínálnak az utasoknak ajándéktárgyak, utazási kellékek és luxuscikkek vásárlására.

Üzleti és VIP szolgáltatások

 • VIP társalgó: Azok számára, akik egy lazább és exkluzívabb környezetre vágynak, a VIP társalgókban kényelmes ülőhelyek, frissítők, és néha még zuhanyzót is.
 • Üzleti központ: Wi-Fi-vel, tárgyalótermekkel és munkaállomásokkal felszerelt üzleti utazók számára, akiknek produktív térre van szükségük.

Kisegítő lehetőségek

 • Akadálymentesíthetőség: A létesítményeket a mozgási problémákkal küzdő utasok elhelyezésére tervezték, beleértve a kerekesszékes rámpákat, az ehhez igazított mellékhelyiségeket és a segítségnyújtási szolgáltatásokat.
 • Útmutató látássérültek számára: Tapintható padló és hallójelzések állnak rendelkezésre a látássérült utasok segítésére a repülőtér egész területén.

Közlekedés és parkolás

 • Parkolás: Tágas parkolóhely rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt, mozgássérült utasok számára külön helyekkel.
 • Földközi közlekedés: Különféle lehetőségek, köztük taxik, reptéri transzferek és autókölcsönző szolgáltatások kötik össze a repülőteret a várossal és a környező területekkel.

További szolgáltatások

 • Wi-Fi: Ingyenes internet-hozzáférés biztosított a terminál egész területén azon utasok számára, akiknek kapcsolatban kell maradniuk.
 • Imaterem: Csendes teret jelölnek ki azon utasok számára, akik szeretnének imádkozni vagy meditálni.
 • Szülői szobák: Ezek a privát terek a csecsemőkkel utazó utasok számára vannak felszerelve, beleértve a pelenkázó helyiségeket és a szoptatási területeket.

A baotoui repülőtér utasközpontú megközelítést alkalmaz a repülőtér létesítményei és szolgáltatásai tekintetében, biztosítva, hogy minden utazó igényeit figyelmesen és gondosan kielégítsék, függetlenül a követelményektől vagy a repülés okaitól.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Baotou repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BAV kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Baotou repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Baotou repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Ürümqi Diwopu International Airport (URC) célállomásig ér el, körülbelül 3h 30m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Baotou repülőtér repülőtéren?

Összesen 16 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Baotou repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Gestair, Tianjin Airlines, Shanghai Airlines, Air China, Chengdu Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Baotou városából?

Általában a Baotou repülőtér (BAV) a preferált választás a Baotou-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Baotou közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella