Folyamatos járat innen: Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér (BGF)

Utazz 5 helyszínre a 6 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DLA Douala

2 járat naponta

1ó 45m Ár megjelenítése
CMN Casablanca
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

6ó 15m Ár megjelenítése
EBB Entebbe
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 35m Ár megjelenítése
NBO Nairobi
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 15m Ár megjelenítése
NSI Yaoundé

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BGF
Város Bangui
Ország Central-African-Republic (CF)
Teljes cím Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 4.396111
Hosszúsági fok 18.520279
Megjelenítés a térképen Google maps

A Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Közép-afrikai Köztársaság fővárosában található Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér fontos közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók számára. Ez a modern repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utasoknak.

Terminál létesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér jól felszerelt check-in pultok az utasok számára a repülés előtti formalitások elvégzéséhez.
 • Poggyászszolgáltatások: Poggyászkezelési szolgáltatások állnak rendelkezésre, hogy segítsék az utazókat a poggyászuk szállításában.
 • Pénzváltás: A pénzváltási szolgáltatások a terminálon belül biztosítva az utasok számára, hogy kényelmesen átválthassák pénzüket.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren belül számos étterem és kávézó található, amelyek különféle étkezési lehetőségeket kínálnak különböző ízlések szerint.
 • Üzletek és vámmentesség: Az utasok számos üzlet és vámmentes üzlet között böngészhetnek, hogy emléktárgyakat, ajándékokat és egyéb tárgyakat vásárolhassanak.
 • Társalgó: A repülőtéren kényelmes társalgó található, ahol az utasok pihenhetnek, használhatják a Wi-Fi-t, és várhatják a járatukat.

Repülőtéri szolgáltatások

 • Információs pult: Információs pult áll rendelkezésre, amely segítséget nyújt az utasoknak, útbaigazítást és repüléssel kapcsolatos információkat.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén egy külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít a holmik visszaszerzésében.
 • Egészségügyi szolgáltatások.: A repülőtér rendelkezik egy egészségügyi központtal, amely alkalmas az esetlegesen felmerülő sürgősségi egészségügyi helyzetek kezelésére.
 • ATM-ek és banki szolgáltatások: A terminálon belül kényelmesen elhelyezve vannak a különböző bankok ATM-ei, így az utasok készpénzhez juthatnak.
 • Autókölcsönzés: Az utasok könnyedén bérelhetnek autót a repülőtérről, hogy felfedezzék a várost vagy elérjék végső úti céljukat.
 • Közlekedés: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál, beleértve a taxit és a transzfereket, hogy megkönnyítse zökkenőmentes utazás a repülőtérre és vissza.

További kényelmi szolgáltatások

 • Wi-Fi kapcsolat: A Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít minden utas számára biztosítva az összeköttetést a terminál egész területén.
 • Gyermekjátszótér: A gyermekek számára külön játék- és szórakozási lehetőség áll rendelkezésre, így a repülőtér családbarát.
 • A mozgássérültek számára kialakított létesítmények: A repülőtér a fogyatékkal élő utasok igényeit kielégítő létesítményekkel van felszerelve, beleértve az akadálymentesített mellékhelyiségeket és rámpákat.
 • Dohányzóhelyek: A repülőtéren kijelölt dohányzóhelyek állnak rendelkezésre a dohányosok számára.
 • Ima. Szoba: A csendes imaszobába azok az utasok léphetnek be, akik egy pillanatnyi magányra vágynak vallási célból.

Összességében a Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy kellemes és problémamentes élményt nyújtson minden utazó. Modern létesítményei, széles körű szolgáltatásai és kényelmes felszereltsége megbízható átjáróvá teszik a Közép-afrikai Köztársaságba és onnan indulva.


Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BGF kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Mohammed V International Airport (CMN) célállomásig ér el, körülbelül 6h 15m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 6 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Kenya Airways, ASKY Airlines, RwandAir, Air France, Royal Air Maro biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bangui városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bangui-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Bangui M'Poko nemzetközi repülőtér (BGF)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Bangui közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella