Repülőjárat akciók innen: Bandaranaike nemzetközi repülőtér (CMB)

Fedezze fel 47 helyszínt 27 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Bandaranaike nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bandaranaike nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CMB
Város Colombo
Ország Sri-Lanka (LK)
Teljes cím Bandaranaike nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 7.180155
Hosszúsági fok 79.884252
Weboldal Airport.lk
Megjelenítés a térképen Google maps
Bandaranaike nemzetközi repülőtér
Bandaranaike nemzetközi repülőtér
Bandaranaike nemzetközi repülőtér
Bandaranaike nemzetközi repülőtér
Bandaranaike nemzetközi repülőtér
Bandaranaike nemzetközi repülőtér

A Bandaranaike nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Bandaranaike nemzetközi repülőtér, más néven Colombo repülőtér, Srí Lanka fő nemzetközi kapuja. Az ország elsődleges repülőtereként számos modern létesítményt és szolgáltatást kínál a belföldi és nemzetközi utazók igényeinek kielégítésére.

Terminállétesítmények

 • Ellenőrzés pultokban: A repülőtér számos check-in pultot biztosít a nagyszámú utas befogadására. Ezek a pultok kényelmesen az indulási területen helyezkednek el.
 • Kiskereskedelmi és étkezési lehetőségek: Az utasok különféle kiskereskedelmi egységeket, vámmentes üzleteket és éttermeket találhatnak, amelyek helyi és nemzetközi ételeket is kínálnak. Akár emléktárgyakat, divatcikkeket, akár egy gyors harapnivalót keres, számos lehetőség közül választhat.
 • Társalgók: A Bandaranaike nemzetközi repülőtér számos társalgót kínál, köztük a VIP-utazók számára dedikált és légitársaság hűségprogram tagjai. Ezek a társalgók kényelmes és pihentető környezetet biztosítanak, lehetővé téve az utasok számára, hogy a repülés előtt lazítsanak vagy munkába álljanak.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkocsikat és csomagcsomagolási szolgáltatást biztosít az utazók biztonságának és kényelmének biztosítása érdekében. ' poggyász.
 • Orvosi segítség: Vészhelyzet vagy egészségügyi helyzet esetén a repülőtéren van egy egészségügyi központ tapasztalt személyzettel, akik a szükséges segítséget nyújtják.

Szállítási lehetőségek

 • Taxik és autókölcsönzés: Az utasok könnyen találhatnak taxit vagy bérelhetnek autót a repülőtér területén található pultokból. Ez kényelmes és problémamentes közlekedést tesz lehetővé a repülőtérre és onnan vissza.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér tömegközlekedéssel jó összeköttetéssel rendelkezik Srí Lanka különböző régióival. Buszok és vonatok állnak rendelkezésre a repülőtéren kívül, így gazdaságos megoldást kínálnak a különböző célpontok elérésére.
 • Parkolás: A Bandaranaike nemzetközi repülőtéren rövid és hosszú távú parkolási lehetőség is rendelkezésre áll, így az utasok leparkolhatják maguknak. a járművek biztonságban vannak utazásuk során.
 • Terminálok közötti szállítás: A terminálok között utazók számára transzferszolgáltatást biztosítunk a zökkenőmentes átállás érdekében.

További szolgáltatások

 • Ingyenes Wi-Fi: A Bandaranaike nemzetközi repülőtér egész területén ingyenes Wi-Fi-t biztosít, így az utazók kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel, vagy felzárkózhatnak a munkába, miközben járatukra várnak.
 • ATM-ek és pénzváltó: Pénzváltó pultok és ATM-ek készen állnak a repülőtéren az utasok kényelmére, akiknek helyi pénznemhez kell hozzájutniuk.
 • Gyermekfelszerelések: A repülőtér a legfiatalabb utazóiról is gondoskodik babagondozási szobák és játszóterek biztosítása a gyermekek számára, hogy kényelmes és élvezetes élményt biztosítsanak a családok számára.
 • Üzleti és konferencia létesítmények: Az üzleti utazók számára a repülőtér modern kényelemmel felszerelt üzleti és konferenciatermeket kínál, lehetővé téve számukra, hogy találkozókat vagy konferenciákat tarthat útközben.

Összességében a Bandaranaike nemzetközi repülőtér arra törekszik, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson utasainak. A létesítmények és szolgáltatások átfogó választékával az utazók kényelmes utazást élvezhetnek az érkezéstől az indulásig.


Bandaranaike nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Bandaranaike nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A CMB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Bandaranaike nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Bandaranaike nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Bandaranaike nemzetközi repülőtér és a London Heathrow Airport (LHR) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 11h 45m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Bandaranaike nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Bandaranaike nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 27 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a SriLankan Airlines, Emirates, Qatar Airways, IndiGo, flyduba biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Colombo városából?

Általában a Bandaranaike nemzetközi repülőtér (CMB) a preferált választás a Colombo-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Colombo közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Bandaranaike nemzetközi repülőtér (CMB)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella