Folyamatos járat innen: Baker hadsereg repülőtere (BAR)

Közvetlen járatok 24 célállomásra 11 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Baker hadsereg repülőtere kapcsán

Repülőtér neve Baker hadsereg repülőtere
Repülőtér (IATA) kód BAR
Város Baker-sziget
Ország United-States (US)
Teljes cím Baker hadsereg repülőtere
Szélességi fok 0.193627
Hosszúsági fok -176.476908
Megjelenítés a térképen Google maps

A Baker Army Repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A xxxx-ben található Baker Army Repülőtér egy rendkívül fejlett katonai légibázis, amely létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja a hadsereg szükségleteinek támogatására és annak javítására. működési képességek. Fedezze fel ennek a kivételes repülőtérnek néhány kulcsfontosságú kínálatát:

Kifutópályák és gurulóutak

 • A repülőtér két legmodernebb kifutópályával büszkélkedhet, amelyek mindegyike különböző típusú kifutópályák fogadására alkalmas repülőgéptípusok, beleértve a vadászgépeket, szállítórepülőket és helikoptereket.
 • A kifutópályák fejlett világítási rendszerekkel és navigációs eszközökkel vannak felszerelve, így biztosítva a biztonságos üzemeltetést nappal és éjszaka.
 • Jól karbantartott gurulóutak. biztosítják a repülőgépek hatékony mozgását a kifutópályákról a hangárokba és egyéb létesítményekbe.

Fakasztók és karbantartási létesítmények

 • A Baker Army Repülőtér nagy hangártereket kínál tárolásra és tárolásra. katonai repülőgépek karbantartása, védelmet nyújtva a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben.
 • A hangárok csúcsminőségű karbantartási lehetőségekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a repülőgépek rendszeres ellenőrzését, javítását és frissítését.

Irányítótorony és légiforgalmi irányító szolgáltatások

 • A repülőtér modern irányítótoronnyal büszkélkedhet, jól képzett légiforgalmi irányítókkal, akik biztosítják a repülőgépek biztonságos felszállását, leszállását és mozgását a repülőtéren légtér.
 • A legújabb kommunikációs és radarrendszerekkel felszerelt irányítótorony folyamatos éberséget tart fenn, koordinálja a katonai műveleteket, és minimalizálja a balesetek kockázatát.

Üzemanyagtöltés és földi támogatás

 • A Baker Army Airfield kiterjedt tankolási szolgáltatásokat nyújt, biztosítva, hogy a repülőgépek mindig készen álljanak a küldetésekre.
 • Speciális földi támogató csapatok állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a repülőgépek különféle műveleteiben, beleértve a berakodást és a berakodást. rakomány kirakodása, karbantartási támogatás biztosítása és a zökkenőmentes földi műveletek elősegítése.

Repülési képzési létesítmények

 • A repülőtéren szimulátorokkal és szimulátorokkal felszerelt repülési kiképző létesítmények találhatók. egyéb fejlett oktatóberendezések.
 • Ezek a létesítmények kielégítik a pilóták képzési igényeit, lehetővé téve számukra készségeik fejlesztését, új technikák gyakorlását és valósághű repülésszimulációkat.

Szállás és felszereltség

 • A repülőtér kényelmes szállást biztosít a hadsereg állományának, megfelelő környezetet biztosítva a pihenéshez és kikapcsolódáshoz a küldetések előtt és után.
 • Kényelmi szolgáltatások, például étkezési lehetőségek, rekreációs területek., és egészségügyi szolgáltatások állnak rendelkezésre a repülőtéren állomásozó személyzet jólétének javítására.

Összefoglalva, a Baker Army Airfield a létesítmények és szolgáltatások átfogó skáláját kínálja, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a különféle katonai műveletek támogatásában. Fejlett infrastruktúrájával és elkötelezett személyzetével a repülőtér a hadsereg kiválóság és felkészültség iránti elkötelezettségének szimbóluma.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Baker hadsereg repülőtere repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BAR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Baker hadsereg repülőtere repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Baker hadsereg repülőtere repülőtérről indul?

A Baker hadsereg repülőtere és a Brussels National Airport (BRU) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 17h 0m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Baker hadsereg repülőtere repülőtéren?

Összesen 11 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Baker hadsereg repülőtere repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: China Eastern Airlines, Spring Airlines, Hebei Airlines, Colorful GuiZhou Airlines, Air Chin

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Baker-sziget városából?

Általában a Baker hadsereg repülőtere (BAR) a preferált választás a Baker-sziget-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Baker-sziget közvetlen közelében?

Baker-sziget környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella