Folyamatos járat innen: Nagybányai repülőtér (BAY)

Folyamatos járatok 1 úti célra 2 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Nagybányai repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
OTP Otopeni

1 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Nagybányai repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Nagybányai repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BAY
Város Nagybánya
Ország Romania (RO)
Teljes cím Nagybányai repülőtér
Szélességi fok 47.660877
Hosszúsági fok 23.467096
Weboldal Baiamareairport.ro
Megjelenítés a térképen Google maps

A nagybányai repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Románia északnyugati részén található Nagybánya repülőtér létfontosságú közlekedési csomópontként szolgál, amely összeköti ezt a gyönyörű régiót a világ többi részével. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok kényelmének és kényelmének biztosítása érdekében. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a nagybányai repülőtéren mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy utazása gördülékeny és élvezetes legyen.

Terminálok

 • Bejelentkezési pultok: Nagybánya A repülőtéren több check-in pult is működik a gyors és hatékony bejelentkezési folyamat megkönnyítése érdekében.
 • Poggyászkezelés: Az utasok megbízhatnak a repülőtér jól szervezett poggyászkezelő rendszerében, amely biztosítja poggyászaik biztonságos és időben történő kézbesítését..
 • Biztonság: A repülőtér csúcsminőségű biztonsági intézkedéseket alkalmaz, hogy minden utas és személyzet biztonságát és jólétét helyezze előtérbe.
 • Társalgók: Az utazók a kényelmes társalgókban pihenhetnek és lazíthatnak., amely békés légkört és különféle kényelmi felszereléseket kínál.
 • Éttermek és üzletek: A Nagybányai repülőtér számos étkezési lehetőséggel és vámmentes üzletekkel büszkélkedhet, így az utasok bevásárolhatnak, vagy még a repülés előtt falatozhatnak..
 • ATM-ek és pénzváltó: A kényelmesen elhelyezett ATM-ek és valutaváltó-szolgáltatások az utazók pénzügyi igényeinek kielégítésére állnak rendelkezésre.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál éjjel-nappali felügyelettel, biztosítva a járművek biztonságát.

Közlekedési szolgáltatások

 • Taxi szolgáltatások: Az utasok könnyen megtalálhatják a taxikat a terminálon kívül, így problémamentesen elérik a kívánt úti célt.
 • Autókölcsönzés: Számos jól ismert autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, amelyek lehetőséget kínálnak azoknak, akik inkább maguk vezetnek.
 • Tömegközlekedés: Nagybánya A repülőtérről jól elérhető buszok a városközponttal, így az utazók könnyen elérhetik a kívánt helyet.

Speciális segítség

 • Csökkent mozgásképességű utasok: Baia A Mare repülőtér olyan létesítményekkel és szolgáltatásokkal van felszerelve, amelyek segítik a mozgáskorlátozott utasokat, biztosítva a reptéren való zökkenőmentes áthaladást.
 • Orvosi segítség: Vészhelyzet esetén a repülőtéren a szükséges egészségügyi segítségnyújtásra kiképzett egészségügyi személyzet áll rendelkezésre..
 • Családi szolgáltatások: A repülőtér pelenkázókat és külön területeket kínál a csecsemőkkel utazó családok számára.
 • Elveszett és megtalált: Személyes tárgyak elvesztése esetén az utasok kapcsolatba léphetnek a a repülőtér elveszett és megtalált osztálya, ahol segítséget nyújtanak.

Összességében a Nagybányai Repülőtér büszke arra, hogy kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat kínál utasai sokrétű igényeinek kielégítésére. Akár törzsutas, akár először látogat, a nagybányai repülőtér kellemes utazási élményt biztosít az érkezés pillanatától az indulásig.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Nagybányai repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Nagybányai repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, BAY azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Nagybányai repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Nagybányai repülőtér repülőtérről?

A(z) Nagybányai repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a TARO biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Nagybánya városából repülővel távozik?

Utazók, akik Nagybánya-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Nagybányai repülőtér (BAY)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Nagybánya közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella