Bahir Dar repülőtér (BJR) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Bahir Dar repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ADD Addisz-Abeba

12 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése
LLI Lalibela

járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Bahir Dar repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bahir Dar repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BJR
Város Bahir Dar
Ország Ethiopia (ET)
Teljes cím Bahir Dar repülőtér
Szélességi fok 11.605704
Hosszúsági fok 37.317257
Megjelenítés a térképen Google maps

A Bahir Dar repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az etiópiai Bahir Dar városában található Bahir Dar repülőtér kulcsfontosságú közlekedési csomópont, amely belföldi és nemzetközi járatokat is szolgál. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes és kényelmes utazási élményének biztosítása érdekében.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér jól felszerelt check-in pultok, ahol az utasok kényelmesen bejelentkezhetnek járataikra.
 • Poggyászkezelés: A Bahir Dar repülőtér büszke a hatékony poggyászkezelő rendszerére, amely biztosítja, hogy az utasok poggyászát azonnal kézbesítsék és gondosan kezeljék.
 • Kiskereskedelmi egységek: A terminál számos kiskereskedelmi üzletnek ad otthont, amelyek a helyi kézműves termékektől a vámmentes árucikkekig különféle termékeket kínálnak.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok éttermek széles választékát kínálják. és a terminálon belüli kávézók, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt felszolgálnak.
 • Társalgók: Azok számára, akik további kényelemre és kényelmi szolgáltatásokra vágynak, a repülőtér olyan társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, Wi-Fi-t, frissítőket és még üzleti megbeszéléseket bonyolít le.
 • Vámmentes vásárlás: A Bahir Dar repülőtér vámmentes vásárlást kínál, így az utasok adómentes áron vásárolhatnak, például kozmetikumokat, elektronikai cikkeket és egyebeket.
 • ATM-ek és pénzváltó: A kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó pultok állnak rendelkezésre az utasok pénzügyi igényeinek kielégítésére.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Vészhelyzetek vagy orvosi segítségnyújtás esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és elsősegélynyújtó szolgálattal rendelkezik az utasok egészségügyi követelményeinek kielégítésére.

Közlekedés

 • Taxik: Az utasok könnyen megtalálhatják a taxikat a terminálon kívül, így problémamentesen eljuthatnak a kívánt célállomásra.
 • Autókölcsönző: Számos autókölcsönző cég működik a Bahir Dar repülőtéren, amelyek számos jármű közül választhatnak az utasok számára, lehetővé téve számukra, hogy saját tempójukban fedezzék fel a várost.

Parkolás

A Bahir Dar repülőtér tágas parkolót biztosít azon utasok számára, akik útjuk során szeretnék leparkolni járműveiket. A parkoló biztosítja a járművek biztonságát, amíg az utasok távol vannak.

További szolgáltatások

 • Wi-Fi: A repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít, így az utasok kapcsolatban maradhat barátaival, családjával vagy munkájával.
 • Információs pult: egy külön információs pult áll rendelkezésre, amely segíti az utasokat bármilyen kérdésükben, beleértve a repülési menetrendeket, útvonalakat és általános repülőtéri információkat.

Összességében elmondható, hogy a Bahir Dar repülőtér elkötelezett amellett, hogy kellemes utazási élményt nyújtson, a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálva az utasok igényeinek kielégítésére. Kivételes kényelmi szolgáltatásaival és kényelmes közlekedési lehetőségeivel a repülőtér arra törekszik, hogy a Bahir Daron való utazást zökkenőmentes és élvezetes utazássá tegye.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Bahir Dar repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BJR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Bahir Dar repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Bahir Dar repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Addis Ababa Bole International Airport (ADD) célállomásig ér el, körülbelül 1h 10m időtartam alatt a(z) De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Bahir Dar repülőtér repülőtérről?

A(z) Bahir Dar repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Ethiopian Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bahir Dar városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bahir Dar-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Bahir Dar repülőtér (BJR)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Bahir Dar közvetlen közelében?

Bahir Dar környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella