Folyamatos járat innen: Bagdogra repülőtér (IXB)

Fedezze fel 10 helyszínt 8 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Bagdogra repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bagdogra repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IXB
Város Bagdogra
Ország India (IN)
Teljes cím Bagdogra repülőtér
Szélességi fok 26.681549
Hosszúsági fok 88.329750
Weboldal Aai.aero
Megjelenítés a térképen Google maps

Bagdogra repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az indiai Nyugat-Bengálban található Bagdogra repülőtér népszerű repülőtér, amely több közeli turisztikai célpont, köztük Darjeeling, Gangtok és Kalimpong felé is átjáróként szolgál. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál utasai kényelmének biztosítása érdekében.

Terminállétesítmények

 • Poggyászszolgáltatás: Bagdogra repülőtér poggyászkocsikat biztosít, így az utasok könnyedén szállíthatják csomagjaikat. Ezen kívül poggyászcsomagolási lehetőségek állnak rendelkezésre a fokozott biztonság érdekében.
 • Éttermek és kávézók: Az utazók különféle étkezési lehetőségeket élvezhetnek a repülőtéren. A helyi indiai konyhától a gyorsétteremláncokig minden ízlést megtalálsz.
 • Vámmentes vásárlás: A Bagdogra repülőtér vámmentes vásárlási lehetőséget kínál, így az utasok vásárolhatnak. számos termék, beleértve a parfümöket, kozmetikumokat, elektronikai cikkeket és italokat, kedvezményes áron.
 • Elveszett és megtalált: A Bagdogra Repülőtér dedikált holmikat biztosít. elveszett és megtalált rész, amely segít az utasoknak a tárgyak visszaszerzésében.
 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtéren van egy jól felszerelt egészségügyi központ, amely éjjel-nappal nyitva tart, és azonnali orvosi segítséget nyújt, ha szükséges.

Szállítás és csatlakozás

 • Taxik és taxik: Az utasoknak lehetőségük van taxit vagy taxit bérelni közvetlenül a repülőtérről kívánt úti céljukra. A taxik könnyen elérhetők, és kényelmes közlekedési módot kínálnak.
 • Autókölcsönzés: Különféle autókölcsönző irodák működnek a Bagdogra repülőtéren, így az utazók rugalmasan fedezhetik fel a régiót. ütemben.
 • Tömegközlekedés: Helyi buszok és közös dzsipek állnak rendelkezésre közvetlenül a repülőtéren kívül, hogy az utasokat a közeli városokba szállítsák.
 • Szálloda Transzferek: A közeli városokban számos szálloda biztosít transzfert a Bagdogra repülőtérre és vissza. Az utasok igénybe vehetik ezeket a szolgáltatásokat a problémamentes utazás érdekében.

További szolgáltatások

 • ATM-ek és pénzváltó: Bagdogra repülőtéren több ATM, ahol az utasok készpénzt vehetnek fel. Valutaváltó számlálók is rendelkezésre állnak, hogy megkönnyítsék a devizaváltást.
 • WiFi és töltési pontok: A repülőtér ingyenes WiFi-hozzáférést biztosít a terminál épületében. Töltőpontok állnak az utasok rendelkezésére, hogy kényelmesen tölthessék elektronikus eszközeiket.
 • Gyermekgondozási szoba: A Bagdogra repülőtéren van egy külön hely a szülők számára, ahol gondoskodhatnak gyermekeik szükségleteiről, beleértve a pelenkát is. átöltözés és etetés.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér segítséget nyújt a mozgáskorlátozott vagy speciális igényű utasoknak. Az utasok kérhetik a kerekesszékes segítségnyújtást vagy bármilyen más speciális igényt.

A Bagdogra repülőtér célja, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson minden utas számára, a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálva az utazás javítására. Kényelmes elhelyezkedésével és széleskörű szolgáltatásaival a Bagdogra repülőtér kiváló kiindulópontként szolgál Nyugat-Bengália és Sikkim gyönyörű régióinak felfedezéséhez.


Bagdogra repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Bagdogra repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Bagdogra repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, IXB azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Bagdogra repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Suvarnabhumi Airport (BKK) célállomásig ér el, körülbelül 3h 15m időtartam alatt a(z) Airbus A319 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Bagdogra repülőtér repülőtérről?

A(z) Bagdogra repülőtér repülőtérről induló utasok 8 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a IndiGo, SpiceJet, AirAsia India, GoAir, Vistar biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Bagdogra városából?

Általában a Bagdogra repülőtér (IXB) a preferált választás a Bagdogra-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Bagdogra közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella