Folyamatos járat innen: Bacolod–Silay nemzetközi repülőtér (BCD)

Közvetlen járatok 4 célállomásra 4 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Bacolod–Silay nemzetközi repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Bacolod–Silay nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Bacolod–Silay nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BCD
Város Bacolod város
Ország Philippines (PH)
Teljes cím Bacolod–Silay nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 10.776905
Hosszúsági fok 123.018395
Megjelenítés a térképen Google maps

Bacolod?Silay nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Silay városában található Bacolod?Silay nemzetközi repülőtér a Fülöp-szigeteki Bacolod City fő kapuja. A repülőtér modern létesítményeivel és szolgáltatásaival kényelmes és kényelmes utazási élményt nyújt mind a belföldi, mind a nemzetközi utasok számára.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtéren tágas, ill. jól karbantartott terminálépület, amely nagyszámú utast képes fogadni. Modern architektúrájú és hatékony elrendezéssel rendelkezik a könnyű navigáció érdekében.
 • Check-in pultok: Az utasok könnyedén bejelentkezhetnek járataikra a repülőtéren elérhető több check-in pultnál. Ez biztosítja az utazás zökkenőmentes és problémamentes kezdetét.
 • Társalgók: A Bacolod?Silay nemzetközi repülőtér kényelmes társalgókat kínál, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak a repülés előtt. Ezek a társalgók olyan kényelmi szolgáltatásokkal rendelkeznek, mint a kényelmes ülőhelyek, a Wi-Fi hozzáférés és a frissítők.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó található, amelyek különböző kulináris igényeket kielégítenek. Az utasok ízletes ételeket, harapnivalókat és italokat fogyaszthatnak, miközben repülőjáratukra várnak.
 • Duty-Free üzletek: Azok számára, akik kiskereskedelmi terápiában szeretnének részt venni, a repülőtéren vámmentes üzletek találhatók, amelyek termékek széles választéka, például likőr, csokoládé, parfüm stb.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A vámmentes üzletek mellett a repülőtéren különféle kiskereskedelmi üzletek is találhatók, ahol az utasok ajándéktárgyakat, helyi termékeket vásárolhatnak, ruházat és kiegészítők.
 • ATM-ek és valutaváltó: A repülőtér könnyű hozzáférést biztosít az ATM-ekhez és a pénzváltási szolgáltatásokhoz, így az utasok hozzáférhetnek a helyi valutához utazási igényeikhez.
 • Parkolás.: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre a repülőtéren azok számára, akik autóval szeretnek a repülőtérre menni. A parkoló biztonságos és jól karbantartott.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtér naprakész repülési információkat nyújt a monitorokon keresztül. a terminál épülete. Az utasok könnyen ellenőrizhetik járataik állapotát.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatással gondoskodik arról, hogy az utasok poggyászát gondosan kezeljék, és azonnal kézbesítsék.
 • Tolósszékes segítségnyújtás: Mozgáskorlátozott utasok számára speciális segítség áll rendelkezésre. A képzett személyzet készen áll a kerekesszékkel kapcsolatos kérésekben segíteni, és segítséget nyújtani a repülőtér egész területén.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén az utasok jelentkezhetnek a repülőtér elveszett és megtalált osztályán, ahol a személyzet segítséget nyújt az elveszett holmik felkutatása és visszaküldése.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik az esetlegesen felmerülő egészségügyi vészhelyzetek kezelésére. Az utasok biztonságban érezhetik magukat, ha tudják, hogy azonnali orvosi segítség áll rendelkezésre.
 • Közlekedés: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál Bacolod városába, beleértve a taxikat és a transzfereket. Az utasok könnyen hozzáférhetnek a közlekedési szolgáltatásokhoz érkezéskor.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten, miközben járatukra várnak.

Összességében elmondható, hogy a Bacolod?Silay nemzetközi repülőtér egy sor csúcsminőségű létesítményt és szolgáltatást kínál, amelyek fokozzák az utazási élményt minden utas számára. Akár érkeznek, akár indulnak, az utazók zökkenőmentes utazásra számíthatnak ezen a modern és jól felszerelt repülőtéren.


Bacolod–Silay nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Bacolod–Silay nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BCD kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Bacolod–Silay nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Bacolod–Silay nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Bacolod–Silay nemzetközi repülőtér és a Ninoy Aquino International Airport (MNL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Bacolod–Silay nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 4 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Bacolod–Silay nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Philippine Airlines, Cebu Pacific Air, Philippines AirAsia, Cebg

Melyik repülőteret kell használni, amikor Bacolod város városából repülővel távozik?

Utazók, akik Bacolod város-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Bacolod–Silay nemzetközi repülőtér (BCD)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Bacolod város közvetlen közelében?

Bacolod város környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella