Közvetlen járat innen: Ba repülőtér (BFJ)

Közvetlen járatok 14 célállomásra 6 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Ba repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Ba repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ba repülőtér
Repülőtér (IATA) kód BFJ
Város Ba
Ország Fiji (FJ)
Teljes cím Ba repülőtér
Szélességi fok 14.554218
Hosszúsági fok 121.022560
Megjelenítés a térképen Google maps

Ba repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Amikor a Ba repülőtéren utazik, számos létesítmény és szolgáltatás áll rendelkezésre, amelyek javítják a repülőtéri élményt. Akár indul, akár érkezik, vagy egyszerűen csak átutazik, a Ba Repülőtér számos kényelmi szolgáltatással rendelkezik az utasok igényeinek kielégítésére.

Bejelentkezés és poggyász

A Ba repülőtéren, a bejelentkezési folyamat gördülékeny és hatékony. Az utasok személyesen is bejelentkezhetnek az erre a célra kialakított check-in pultoknál, vagy választhatnak az önkiszolgáló kioszkok közül. A poggyászfeladó pultok kényelmesen a bejelentkezési terület közelében találhatók, így könnyedén feladhatja poggyászait.

Vásárlás és étkezés

Azoknak, akik kiskereskedelmi terápiában szeretnének részt venni A Ba repülőtéren számos üzlet és étkezési lehetőség várja a vendégeket. Vámmentes üzletek állnak rendelkezésre, amelyek adómentes árucikkeket kínálnak, például kozmetikumokat, elektronikai cikkeket és alkoholt. Különböző butikok és szaküzletek szintén szétszórva találhatók a repülőtéren, és lehetőséget kínálnak az utazóknak ajándéktárgyak vagy utolsó pillanatban szükséges utazási cikkek vásárlására.

Ha étkezésről van szó, a Ba Airport a helyi és a nemzetközi konyha keverékét kínálja. A gyorséttermi láncoktól az előkelő éttermekig minden ízléshez talál valami ízlést. Akár egy gyors kávéra, akár egy laza étkezésre van kedve, a repülőtér étkezési lehetőségei biztosan megtalálják az Ön számára.

Társalgók és pihenés

Ha szüksége van egy Csendes hely a repülés előtti pihenésre, a Ba Airport számos társalgót kínál, ahol lazíthat. A társalgók kényelmes ülőhelyeket, ingyenes Wi-Fi-t és különféle frissítőket kínálnak. Utolérheti a munkát, vagy egyszerűen csak élvezheti a nyugalmat és a csendet távol a fő terminál nyüzsgésétől.

További szolgáltatások

A Ba repülőtér mindent megtesz annak érdekében, hogy az utasok kellemes és problémamentes élményben lesz része. További szolgáltatások:

  • Információs pultok: A repülőtér egész területén található információs pultok segítséget nyújtanak kérdésekkel, útmutatásokkal és általános repülőtéri információkkal.
  • Egészségügyi létesítmények: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet vagy egészségügyi probléma esetén a Ba repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett szakemberekkel rendelkezik készenlétben.
  • Gyermek játszótér: Utazás gyerekekkel? A Ba repülőtér rendelkezik egy dedikált játszótérrel, ahol a gyerekek biztonságosan élvezhetik az energiát, és elégethetik az energiát.
  • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű, fogyatékkal élő vagy konkrét igények. Kerekesszékes segítség és akadálymentesített szolgáltatások állnak rendelkezésre.
  • ATM-ek és pénzváltó: Akadálymentes ATM-ek és pénzváltó-szolgáltatások kényelmesen a repülőtér területén találhatók.

Létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a Ba Airport biztosítja, hogy a repülőtéren eltöltött idő kényelmes és élvezetes legyen. Akár gyakran utazik, akár először látogat, a repülőtér szolgáltatásai minden utas igényeit kielégítik, így utazása kellemessé válik.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Ba repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A BFJ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Ba repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Ba repülőtér repülőtérről indul?

A Ba repülőtér és a Beijing Daxing International (PKX) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Ba repülőtér repülőtérről?

A(z) Ba repülőtér repülőtérről induló utasok 6 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Loong Air, Gestair, Juneyao Airlines, Colorful GuiZhou Airlines, China United Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Ba városából?

Általában a Ba repülőtér (BFJ) a preferált választás a Ba-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Ba közvetlen közelében?

Ba környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella