Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér (CLJ) repülőtere induló járatok

Közvetlen járatok 50 célállomásra 8 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód CLJ
Város Kolozsvár
Ország Romania (RO)
Teljes cím Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 46.782063
Hosszúsági fok 23.687014
Weboldal Airportcluj.ro
Megjelenítés a térképen Google maps
Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér
Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér
Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér
Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér
Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér
Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér

Avram Iancu Cluj nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Romániában, Kolozsvár városában található Avram Iancu Cluj nemzetközi repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely számos szolgáltatást kínál. és szolgáltatások, amelyek kényelmes és élvezetes utazási élményt biztosítanak az utasok számára.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér egy tágas és modern terminálépülettel rendelkezik, amelyben minden szükséges létesítmény megtalálható zökkenőmentes utazási élmény. A terminál kényelmes ülősarokkal, üzletekkel, éttermekkel és vámmentes üzletekkel van felszerelve.
  • Poggyászszolgáltatás: Az Avram Iancu Cluj nemzetközi repülőtér poggyászszolgáltatást nyújt az utasok poggyászainak biztonságos és hatékony kezeléséhez. Az utasok poggyászkiadó területet, poggyászmegőrzőt, valamint elveszett és talált létesítményeket találhatnak a terminál épületében.
  • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú parkolásra egyaránt. A parkoló biztonságos és jól karbantartott, így az utasok nyugalmat biztosítanak utazásuk során.
  • Fogyatékkal élők felszereltsége: Az Avram Iancu Kolozsvári Nemzetközi Repülőtér elkötelezett a fogyatékkal élő utasok akadálymentesítése mellett. A terminálépület fel van szerelve rámpákkal, liftekkel és kijelölt parkolóhelyekkel a fogyatékkal élők számára.
  • Business Lounge: Azok az utasok, akik csendes és kényelmes helyet keresnek a munkához vagy a pihenéshez, beléphetnek a repülőtér üzleti társalgójába. A társalgó olyan szolgáltatásokkal várja vendégeit, mint az ingyenes Wi-Fi, frissítők és kényelmes ülőhelyek.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: A repülőtér naprakész információkat biztosít repülési információk a terminálépületben elhelyezett digitális kijelzőkön keresztül. Az utasok könnyen hozzáférhetnek az érkezési, indulási és késéseki vagy törlési információkhoz.
  • Közlekedés: Az Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér számos szállítási lehetőséget kínál a repülőtérre és onnan vissza. Az utasok taxik, személygépkocsi-szolgáltatások, nyilvános buszok vagy bérelt autók közül választhatnak, hogy elérjék a kívánt úti célt.
  • Vásárlás és étkezés: A repülőtéren számos üzlet található, köztük vámmentes üzletek, ahol az utasok böngészhet és vásárolhat különféle cikkeket, például kozmetikumokat, elektronikai cikkeket, ajándéktárgyakat stb. Ezenkívül számos étterem és kávézó található, amelyek különféle ételeket és italokat kínálnak.
  • Pénznemváltás: Az utasok könnyedén válthatnak valutát a repülőtér pénzváltó pultjainál. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az utazók azonnali szükségleteikhez érkezéskor vagy induláskor hozzáférjenek a helyi valutához.
  • Wi-Fi: Az Avram Iancu Kolozsvári Nemzetközi Repülőtér ingyenes Wi-Fi-kapcsolatot biztosít az egész terminálépületben, lehetővé téve az utasok tartózkodását. csatlakozhatnak és böngészhetnek az interneten a repülőtéren töltött idő alatt.

Modern létesítményeivel és szolgáltatásaival az Avram Iancu Cluj Nemzetközi Repülőtér arra törekszik, hogy zökkenőmentes utazási élményt nyújtson minden utas számára. A kényelmes ülőhelyektől és étkezési lehetőségektől a hatékony poggyászszolgáltatásokig és repülési információkig a repülőtér biztosítja, hogy az utazók mindent megkapjanak, amire szükségük van a zökkenőmentes utazáshoz.


Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, CLJ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Abu Dhabi International Airport (AUH) célállomásig ér el, körülbelül 5h 20m időtartam alatt a(z) A321neo fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 8 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Wizz Air, TAROM, Lufthansa, Ryanair, Turkish Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kolozsvár városából?

Általában a Avram Iancu kolozsvári nemzetközi repülőtér (CLJ) a preferált választás a Kolozsvár-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Kolozsvár közvetlen közelében?

Kolozsvár környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella