Megfizethető járatok innen: Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér (AUS)

Közvetlen járatok 91 célállomásra 18 légitársaság által üzemeltetve.

Lényeges részletek a(z) Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AUS
Város Austin
Ország United-States (US)
Teljes cím Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 30.197429
Hosszúsági fok -97.666306
Weboldal Austintexas.gov
Megjelenítés a térképen Google maps
Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér
Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér
Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér
Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér
Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér
Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér

Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér

Az Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér a texasi Austin belvárosától délkeletre található jelentős közlekedési csomópont. Évente több mint 15 millió utas halad át kapuin, így a repülőtér világszínvonalú létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy kényelmes és hatékony utazási élményt biztosítson mindenki számára.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok

  Az Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér számos check-in pultot kínál kényelmesen a Barbara Jordan és a South terminálon. Az utasok könnyen megtalálhatják a megfelelő légitársaságukat, hogy bejelentkezzenek járataikra.

 • Vásárlás és étkezés

  Az utazók üzletek és éttermek széles választékát élvezhetik szerte a világon. a repülőtér. A gyors harapnivalóktól a vámmentes üzletek böngészéséig mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

 • Társalgók

  Az Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér prémium társalgókat kínál ahol az utasok pihenhetnek, lazíthatnak, és belevághatnak a munkába. Ezek a társalgók kényelmes üléseket, ingyenes Wi-Fi-t, töltőállomásokat és frissítőket biztosítanak.

 • ATM-ek és pénzváltó

  A nagyobb kényelem érdekében a repülőtéren több ATM-ek és pénzváltók állnak rendelkezésre. Az utazók könnyen hozzáférhetnek a helyi pénznemhez, vagy szükség szerint készpénzt vehetnek fel.

Szállítási szolgáltatások

 • Bérelhető autók

  Az Austin-Bergstrom Nemzetközi Repülőtér számos jól ismert autókölcsönző cégnek ad otthont, és a lehetőségek széles skáláját kínálja az utasoknak. A látogatók kényelmesen bérelhetnek járművet, hogy felfedezhessék Austint és a környező területeket.

 • Ingajáratok és taxik

  Az utasok különféle transzferszolgáltatásokhoz és taxikhoz férhetnek hozzá közvetlenül az épület előtt. a terminál épületei, amelyek kényelmes közlekedést kínálnak Austin belvárosába és más helyekre.

 • Tömegközlekedés

  Az Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a város közönségével közlekedési rendszer. Az utazók könnyen elérhetik a buszokat és a vonatokat, így költséghatékony és környezetbarát közlekedési módot kínálnak.

 • Parkolás

  A repülőtér számos parkolási lehetőséget kínál, beleértve a rövid távú, hosszú távú és fedett parkolóhelyeket. Az utasok biztonságosan parkolhatják le járműveiket utazás közben, könnyű hozzáférést biztosítva a terminálokhoz.

További szolgáltatások

 • Wi-Fi

  Az Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér ingyenes Wi-Fi-t biztosít az egész terminálépületben, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, és utazásuk során felzárkózhassanak a munkába vagy a szórakozásra.

 • Elveszett és megtalált tárgyak

  Az elveszett holmik szerencsétlensége esetén a repülőtéren külön Lost and Found osztály működik, amely segít az utasoknak a tárgyak visszaszerzésében.

 • Egészségügyi létesítmények

  Az Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér egészségügyi létesítményekkel büszkélkedhet, beleértve az elsősegélynyújtást, az ápolószobákat és a gyógyszertárakat, amelyek biztosítják minden utazó jólétét és kényelmét.

 • Információs pultok

  Amennyiben az utasoknak segítségre vagy információra van szükségük, az információs pultok barátságos személyzete készséggel áll rendelkezésre a repülőtér egész területén, hogy válaszoljanak bármilyen kérdésre vagy aggályra.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AUS azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Frankfurt International Airport (FRA) célállomásig ér el, körülbelül 10h 10m időtartam alatt a(z) Airbus A330-300 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 18 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Southwest Airlines, American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Alaska Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Austin városából?

Általában a Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér (AUS) a preferált választás a Austin-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Austin közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Austin-Bergstrom nemzetközi repülőtér (AUS)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella