Folyamatos járat innen: Augusto Severo nemzetközi repülőtér (NAT)

Utazz 20 helyszínre a 4 légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Augusto Severo nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Augusto Severo nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód NAT
Város Születési
Ország Brazil (BR)
Teljes cím Augusto Severo nemzetközi repülőtér
Szélességi fok -5.764408
Hosszúsági fok -35.372468
Weboldal Infraero.com.br
Megjelenítés a térképen Google maps
Augusto Severo nemzetközi repülőtér
Augusto Severo nemzetközi repülőtér
Augusto Severo nemzetközi repülőtér
Augusto Severo nemzetközi repülőtér
Augusto Severo nemzetközi repülőtér
Augusto Severo nemzetközi repülőtér

Augusto Severo nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Augusto Severo nemzetközi repülőtér, más néven Natal repülőtér vagy São Gonçalo do Amarante repülőtér, egy modern repülőtéri létesítmény a Greater Natal területén, Rio Grande do Norte állam, Brazília. Mind a belföldi, mind a nemzetközi járatok létfontosságú közlekedési csomópontjaként számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson az ajtón áthaladó utazók számára.

Utasszállítás

 • Információs pultok: A repülőtéren több információs pult is működik, ahol az utasok segítséget kaphatnak a repülőtéri navigációval, a repülés részleteivel és egyéb kérdésekkel kapcsolatban.
 • Ingyenes Wi-Fi: Az utazók a repülőtéri terminálokon ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáféréssel kapcsolatban maradhatnak.
 • Elveszett és megtalált: Az utasok számára külön iroda áll rendelkezésre az elveszett tárgyak bejelentésére vagy keresésére..

Vásárlás és étkezés

 • Kiskereskedelmi üzletek: Számos üzlet kínál mindent az ajándéktárgyaktól a divatig, könyvekig és elektronikai cikkekig, amely az utolsó pillanatban vásárolt ajándékokat és utazási igényeket szolgálja ki.
 • Vámmentes: A nemzetközi utazók a helyi adóktól mentes áruválasztékkal vehetik igénybe a vámmentes vásárlást.
 • Ételek és italok: A repülőtéren számos étterem található, a kávézóktól és a gyorséttermektől a kiülős éttermekig, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt kínálnak.

Szállítás és parkolás

 • Taxiszolgáltatások: A hivatalos taxiszolgáltatások éjjel-nappal elérhetők, egyszerű utazást biztosítva a repülőtérre és onnan vissza.
 • Autókölcsönzés: Különféle autókölcsönző irodák rendelkeznek a repülőtéren, így az utasok szabadon fedezhetik fel a régiót saját menetrendjük szerint.
 • Parkolás: A repülőtér biztonságos parkolóhelyet kínál, bőséges hellyel rövid és hosszú távú parkolásra is.

Kiegészítő szolgáltatások

 • Banki szolgáltatások: ATM-ek, pénzváltó szolgáltatások és banki pultok állnak az utasok rendelkezésére minden pénzügyi tranzakcióhoz.
 • Társalgók: A VIP-társalgók csendes és kényelmes tartózkodást biztosítanak. pihenésre vagy munkára alkalmas hely a repülés előtt.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Az egészségügyi központot úgy kell felszerelni, hogy sürgősségi és elsődleges egészségügyi szolgáltatásokat nyújtson a rászoruló utasoknak.

Akadálymentesítés

 • Korlószékes szolgáltatások: Kerekesszékes segítség és egyéb akadálymentesítési szolgáltatások állnak rendelkezésre a csökkent mozgásképességű utasok számára.
 • Liftek és Rámpák: A repülőtér kialakítása lehetővé teszi az összes utas könnyű mozgását, a liftek és rámpák stratégiailag a létesítmény körül helyezkednek el.
 • Igazított mellékhelyiségek: A mellékhelyiségeket úgy alakították ki, hogy mindenki számára hozzáférhetők legyenek. fogyatékossággal élő személyek.

Biztonság és bevándorlás

 • Biztonsági átvilágítás: A legmodernebb biztonsági intézkedések biztosítják az utasok biztonságát, alapos, de gyors átvizsgálási folyamatokkal.
 • Vám- és határvédelem: A világos jelzések és a személyzeti segítség hatékonyan vezeti át a nemzetközi utasokat a vám- és bevándorlási ellenőrző pontokon.

Az Augusto Severo Nemzetközi Repülőtér folyamatosan korszerűsíti és bővíti létesítményeit és szolgáltatásait, hogy lépést tudjon tartani a légi közlekedés növekvő igényeivel, biztosítva, hogy minden utas zökkenőmentes és kellemes élményben legyen része az utazás minden szakaszában.

article>

Augusto Severo nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Augusto Severo nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Augusto Severo nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, NAT azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Augusto Severo nemzetközi repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Lisbon Portela Airport (LIS) célállomásig ér el, körülbelül 7h 10m időtartam alatt a(z) A321neo fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Augusto Severo nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Augusto Severo nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 4 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a LATAM Airlines, Gol, Azul, TAP Portuga biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Születési városából repülővel távozik?

Utazók, akik Születési-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Augusto Severo nemzetközi repülőtér (NAT)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Születési közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella