Folyamatos járat innen: Augusta állam repülőtér (AUG)

Folyamatos járatok 1 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Augusta állam repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BOS Boston

3 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Augusta állam repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Augusta állam repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AUG
Város Augusta
Ország United-States (US)
Teljes cím Augusta állam repülőtér
Szélességi fok 44.320121
Hosszúsági fok -69.797796
Weboldal Augustaairport.org
Megjelenítés a térképen Google maps

Augusta State Airport létesítményei és szolgáltatásai

Az Amerikai Egyesült Államok Maine államának fővárosában, Augustában található Augusta State Airport egy nyilvános repülőtér, amely különféle létesítményeket és szolgáltatásokat kínál utasai kényelmének és kényelmének biztosítása érdekében..

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülete kényelmes ülőhelyekkel, mellékhelyiségekkel és felszereltséggel rendelkezik az utasok számára.
  • Parkolás: Tágas parkoló áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolásra is. Az utasok kényelmesen és biztonságosan parkolhatják le járműveiket utazásuk során.
  • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző iroda rendelkezik pulttal a terminál épületében, amelyek számos lehetőséget kínálnak az utazóknak, hogy közlekedési igényeiknek megfelelő járművet béreljenek.
  • Éttermek és üzletek: A repülőtér számos étkezési lehetőséget és kiskereskedelmi üzletet kínál, lehetővé téve az utasok számára, hogy étkezhessenek vagy vásárolhassanak szükségleteiket, miközben járatukra várnak.
  • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten az Augusta State repülőtéren töltött idő alatt.

Szolgáltatások

  • Repülés Információ: Az információs pultok és a digitális kijelzők stratégiailag a terminál épületében vannak elhelyezve, naprakész repülési, érkezési és indulási információkat biztosítva.
  • Biztonság: A repülőtér kiemelten kezeli az utasok biztonságát, és biztonsági intézkedéseket vezet be. a biztonságos utazási környezet biztosítása, beleértve a hatékony poggyászátvizsgálást és az éber személyzetet.
  • Poggyászsegély: Az utasok poggyászkocsikat találnak, amelyek segítségével kényelmesen szállíthatják poggyászukat a repülőtér területén.
  • Szállítás.: Számos közlekedési lehetőség érhető el a repülőtérről, beleértve a taxiszolgáltatásokat, a transzferbuszokat és a tömegközlekedést.
  • Elveszett és megtalált részleg: A repülőtéren van egy külön Elveszett és megtalált részleg, amely segít az utasoknak az elveszett tárgyak visszaszerzésében árucikkeket az Augusta State Airporton töltött idő alatt.

Átfogó létesítményeivel és szolgáltatásaival az Augusta State Airport arra törekszik, hogy kellemes és problémamentes élményt nyújtson a kapuin áthaladó minden utazó számára. Legyen szó utazási, étkezési vagy szállítási igényekről, a repülőtér célja, hogy megfeleljen az utasok igényeinek, és a lehető legzökkenőmentesebbé tegye utazásukat.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Augusta állam repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Augusta állam repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AUG azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Augusta állam repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Augusta állam repülőtér repülőtérről?

A(z) Augusta állam repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Cape Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Augusta városából?

Általában a Augusta regionális repülőtér (AGS) a preferált választás a Augusta-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Augusta közvetlen közelében?

Augusta környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella