Közvetlen járat innen: Atlantic City nemzetközi repülőtér (ACY)

Utazz 7 helyszínre a 2 légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Atlantic City nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Atlantic City nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ACY
Város Atlantic City
Ország United-States (US)
Teljes cím Atlantic City nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 39.451312
Hosszúsági fok -74.572196
Weboldal Sjta.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Atlantic City nemzetközi repülőtér

Atlantic City nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A New Jersey állambeli Egg Harbor Townshipben található Atlantic City nemzetközi repülőtér egy közepes méretű repülőtér, amely átjáróként szolgál Atlantic népszerű üdülővárosához. Város. A létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínáló repülőtér arra törekszik, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

 • Terminálépület: Az Atlantic City International modern terminálépülete A repülőtér kényelmes és hatékony környezetet biztosít az utasok számára.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, köztük éttermek és kávézók, ahol az utazók elfogyaszthatnak egy étkezést vagy egy gyors harapnivalót az utazás előtt vagy után. járat.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol a látogatók különféle cikkek, például könyvek, ajándéktárgyak és ruhák között böngészhetnek.
 • Ingyenes Wi-Fi: Az utasok kapcsolattartása érdekében a repülőtér ingyenes Wi-Fi-t biztosít az egész terminálépületben, lehetővé téve az utazók számára, hogy kapcsolatban maradjanak szeretteikkel vagy munkájuk során.
 • Társalgók: Az Atlantic City nemzetközi repülőtér kényelmes szállást kínál. társalgó azoknak az utasoknak, akik nyugodt környezetben szeretnének pihenni vagy dolgozni, távol a fő terminál nyüzsgésétől.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utazók a repülőtéren belül is kényelmesen találhatnak ATM-eket. valutaváltási szolgáltatásként azok számára, akiknek átváltani kell a pénzüket.

Szolgáltatások

 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, így egyszerű a látogatók bérelhetnek járművet, és felfedezhetik Atlantic City és környéke látnivalóit.
 • Parkolás: Az Atlantic City nemzetközi repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál, rövid és hosszú távú lehetőségeket egyaránt, kényelmes transzferrel az utasokat a parkolók és a terminál épülete között szállító szolgáltatások.
 • Szárazföldi közlekedés: Az utasoknak többféle lehetőségük van a repülőtérre és onnan történő földi szállításra, beleértve a taxikat, a telekocsi szolgáltatásokat és a tömegközlekedést.
 • Utazási segítség: A repülőtér személyzete mindig készen áll, hogy segítsen az utazóknak kérdéseikben, legyen szó akár útbaigazításról, akár a repülési menetrenddel és poggyászokkal kapcsolatos kérdések megválaszolásáról.
 • Speciális igények: Az Atlantic City nemzetközi repülőtér elkötelezett amellett, hogy akadálymentesítés biztosítása a speciális igényű utasok számára. A létesítmények között akadálymentesített mellékhelyiségek, rámpák, liftek és kijelölt parkolóhelyek találhatók.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászmegőrző és -csomagolási szolgáltatásokat kínál azoknak, akik biztonságosan szeretnék tárolni csomagjaikat, vagy meg akarják védeni őket a tranzit során.

Létesítményeivel és szolgáltatásaival az Atlantic City International Airport célja, hogy az utazási élményt a lehető legkényelmesebbé és élvezetesebbé tegye utasai számára. Akár a repülőtérről érkeznek, akár onnan indulnak, a látogatók zökkenőmentes utazásra és meleg fogadtatásra számíthatnak Atlantic Cityben.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Atlantic City nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Atlantic City nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ACY azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Atlantic City nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Atlantic City nemzetközi repülőtér és a Minneapolis-Saint Paul International Airport (MSP) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Atlantic City nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Atlantic City nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Spirit Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Atlantic City városából repülővel távozik?

Utazók, akik Atlantic City-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Atlantic City nemzetközi repülőtér (ACY)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Atlantic City közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella