Folyamatos járat innen: Aspen-Pitkin megyei repülőtér (ASE)

Folyamatos járatok 9 célállomásra 3 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Aspen-Pitkin megyei repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Aspen-Pitkin megyei repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ASE
Város Aspen
Ország United-States (US)
Teljes cím Aspen-Pitkin megyei repülőtér
Szélességi fok 39.220754
Hosszúsági fok -106.866618
Weboldal Aspenairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Aspen-Pitkin megyei repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Aspen-Pitkin megyei repülőtér, más néven Sardy Field, egy nyüzsgő repülőtér a Colorado állambeli Aspen festői hegyi városában. Lenyűgöző környezetével és magas színvonalú üdülőhely hírnevével a repülőtér az utazók sokféleségét szolgálja ki, a nyaralóktól a cégvezetőkig. A létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínáló Aspen-Pitkin megyei repülőtér zökkenőmentes utazási élményt biztosít mindazoknak, akik áthaladnak a kapuin.

Létesítmények

A repülőtér a legkorszerűbb szolgáltatásokkal büszkélkedhet. -művészeti létesítmények, amelyeket a modern utazók igényeinek megfelelően alakítottak ki. Néhány figyelemre méltó jellemzője:

  • Terminálépület: A repülőtér terminálépülete egy modern szerkezet, amely alkalmas a naponta kiszolgált nagy mennyiségű utas kezelésére. Tágas váróterekkel, kényelmes ülésekkel és bőséges kényelmi szolgáltatásokkal az utazók pihenhetnek és lazíthatnak, miközben készülnek az utazásra.
  • Autóbérlési szolgáltatások: Az Aspen-Pitkin megyei repülőtér egy helyszíni autókölcsönző szolgáltatás, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy érkezéskor könnyedén bérelhessenek járművet. Ez a kényelem lehetővé teszi az utazók számára, hogy szabadidőben felfedezzék Aspent és környező területeit.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A terminál épületében számos kiskereskedelmi üzlet és étterem található. A luxusmárkáktól a helyi butikokig az utasoknak lehetőségük van az utolsó pillanatban vásárolni. Ezenkívül számos étterem és kávézó kínál elragadó kulináris lehetőségeket, amelyek változatos ízeket szolgálnak ki.
  • Parkolás: A repülőtér rövid és hosszú távú parkolási lehetőséget is kínál az utazók számára. ' szükségletek. Bőséges parkolóhelyek állnak rendelkezésre, így a látogatók könnyen találhatnak parkolóhelyet a tartózkodásuk alatt.
  • Konferenciatermek: Az üzleti utazók számára az Aspen-Pitkin megyei repülőtér jó - felszerelt konferenciatermek, amelyek lehetővé teszik a produktív megbeszéléseket és megbeszéléseket. Ezeket a létesítményeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a vállalati utazók egyedi igényeinek.

Szolgáltatások

A repülőtér számos szolgáltatást kínál a zökkenőmentes és élvezetes utazási élmény érdekében:

  • Poggyászszolgáltatás: Az utasok hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokra számíthatnak, beleértve a poggyászfelvételt és -átvételt.
  • Wi-Fi hozzáférés: Az utazók egész tartózkodásuk alatt kapcsolatban maradhatnak a repülőtér ingyenes Wi-Fi-szolgáltatásával.
  • Információs pult: A hozzáértő és barátságos személyzettel rendelkező információs pult áll rendelkezésre. az utasok bármilyen kérdése van, beleértve a repülési információkat, az útvonalakat és az általános repülőtéri információkat.
  • Szállítás: A repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál, például taxit, transzfert és limuzint. szolgáltatásokat, amelyek biztosítják, hogy az utazók érkezéskor könnyen elérjék úti céljukat.
  • Egészségügyi szolgáltatások: Orvosi vészhelyzetek esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel várja az utasokat.

Az Aspen-Pitkin megyei repülőtér kiemelkedő létesítményei és szolgáltatásai mind az utazók, mind az iparági szakemberek dicséretét kivívták. Az első osztályú utazási élmény nyújtása iránti elkötelezettsége kiemeli, hogy az Egyesült Államok egyik első számú repülőtere. Akár szabadidős, akár üzleti céllal érkeznek a látogatók, a repülőtér felszereltsége és szolgáltatásai megfelelnek az igényeiknek, zökkenőmentes átmenetet biztosítva Aspen és környező területei szépségébe.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Aspen-Pitkin megyei repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Aspen-Pitkin megyei repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ASE azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Aspen-Pitkin megyei repülőtér repülőtérről indul?

A Aspen-Pitkin megyei repülőtér és a Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 13m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Aspen-Pitkin megyei repülőtér repülőtérről?

A(z) Aspen-Pitkin megyei repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a United Airlines, American Airlines, Delta Air Line biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Aspen városából?

Általában a Aspen-Pitkin megyei repülőtér (ASE) a preferált választás a Aspen-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Aspen közvetlen közelében?

Aspen környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella