Megfizethető járatok innen: Arvidsjaur repülőtér (AJR)

Folyamatos járatok 1 úti célra 1 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Arvidsjaur repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ARN Stockholm

3 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Arvidsjaur repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Arvidsjaur repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AJR
Város Arvidsjaur
Ország Sweden (SE)
Teljes cím Arvidsjaur repülőtér
Szélességi fok 65.590278
Hosszúsági fok 19.281944
Weboldal Arvidsjaurairport.se
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Arvidsjaur repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az észak-svédországi Arvidsjaur repülőtér egy kis regionális repülőtér, amely Arvidsjaur városát és környékét szolgálja ki. Mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson utasainak.

Terminál létesítmények

 • Check-in pultok: Arvidsjaur repülőtér dedikált check-in pultokkal rendelkezik, ahol az utasok feladhatják poggyászukat és megszerezhetik beszállókártyáikat. A pultok kényelmesen a terminálépület bejárata közelében helyezkednek el.
 • Biztonsági ellenőrzések: A repülőtér hatékony biztonsági ellenőrzési eljárásokkal gondoskodik az összes utas biztonságáról. Minden szükséges felszerelés és felszerelés rendelkezésre áll a biztonsági ellenőrzések gördülékeny és késedelem nélküli elvégzéséhez.
 • Várakozó: A terminál tágas és kényelmes várótérrel van felszerelve. Az utasok az ülőgarnitúrákon pihenhetnek, miközben járatukra várnak. Töltőállomások is rendelkezésre állnak elektronikus eszközök töltésére.
 • WC: A tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek kényelmesen elhelyezkednek a terminál épületében az utasok kényelméért.
 • Étel és ital: Arvidsjaur A repülőtéren van egy kávézó, ahol különféle hideg és meleg ételeket, harapnivalókat és italokat szolgálnak fel. Az utasok repülésük előtt vagy után étkezhetnek vagy gyors harapnivalót kaphatnak.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren vámmentes üzletek és kiskereskedelmi üzletek állnak rendelkezésre, amelyek számos terméket kínálnak, beleértve a ruházatot, elektronikai cikkeket és ajándéktárgyakat., és több. Az utasok kényelmesen böngészhetnek az üzletekben és vásárolhatnak.

További szolgáltatások

 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, így az utasok Könnyedén bérelhet autót érkezéskor, hogy Arvidsjaurban való tartózkodásuk során közlekedési igényeiket kielégítse.
 • Parkolás: Az Arvidsjaur repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú parkoláshoz egyaránt. A parkoló biztonságos és felügyelt, így az utasok nyugalmat biztosítanak, miközben elhagyják járművüket.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre a terminál épületében, így az utasok kapcsolatban maradhatnak, ellenőrizhetik az e-maileket, és böngészhetnek az interneten a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Elveszett és megtalált: A repülőtéren külön elveszett és megtalált terület áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak utazásuk során elveszett tárgyak visszaszerzésében.
 • Információs pult: Az Arvidsjaur repülőtéren van egy információs pult, ahol a barátságos személyzet rendelkezésére áll, hogy segítséget nyújtson, válaszoljon a kérdésekre, és útmutatást nyújtson az utasoknak.

Az Arvidsjaur repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál. hogy kényelmes és kényelmes élményt biztosítson az utazók számára. A check-in pultoktól és a biztonsági ellenőrzésektől a tágas várótérig és különféle kényelmi szolgáltatásokig a repülőtér igyekszik megfelelni utasai igényeinek. Az olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint az autóbérlés, a parkolás, a Wi-Fi, az elveszett és megtalált tárgyak, valamint az információs pult, az Arvidsjaur repülőtér arra törekszik, hogy minden átutazó utazó számára a lehető legzökkenőmentesebbé tegye az utazást.


Arvidsjaur repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Arvidsjaur repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Arvidsjaur repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AJR azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Arvidsjaur repülőtér repülőtérről indul?

A Arvidsjaur repülőtér és a Stockholm-Arlanda Airport (ARN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 20m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Arvidsjaur repülőtér repülőtérről?

A(z) Arvidsjaur repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a FMI Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Arvidsjaur városából?

Általában a Arvidsjaur repülőtér (AJR) a preferált választás a Arvidsjaur-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Arvidsjaur közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella