Folyamatos járat innen: Arusha repülőtér (ARK)

Fedezze fel 3 helyszínt 9 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Arusha repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Arusha repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Arusha repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ARK
Város Arusha
Ország Tanzania (TZ)
Teljes cím Arusha repülőtér
Szélességi fok -3.367249
Hosszúsági fok 36.624912
Weboldal Taa.go.tz
Megjelenítés a térképen Google maps

Arusha repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Arusha repülőtér, más néven Kilimandzsáró Nemzetközi Repülőtér (ARK), fontos közlekedési csomópont Arushában, Tanzániában. A belföldi és nemzetközi járatokat egyaránt kiszolgáló repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes utazási élményt biztosítson utasainak. Tekintsünk meg néhányat az Arusha repülőtéren elérhető legfontosabb szolgáltatások közül:

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: Az Arusha repülőtér dedikált check-in pultokat biztosít az utasok kényelméért. A barátságos személyzet segít a bejelentkezési folyamatban, lehetővé téve az utazás zökkenőmentes megkezdését.
 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál a poggyász biztonságos átszállítása érdekében. Az utasok könnyedén leadhatják és átvehetik poggyászaikat a kijelölt helyeken.
 • Biztonság: Az Arusha repülőtér elsőbbséget élvez utasai biztonsága és védelme. Fejlett biztonsági intézkedések vannak érvényben, beleértve a biztonsági személyzetet, a CCTV megfigyelést és a poggyász átvizsgálását.
 • Információs pultok: Az utasok segítséget kérhetnek vagy információkat gyűjthetnek a terminál információs pultjánál elhelyezett barátságos személyzettől.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem és kávézó található, ahol az utazók különféle ételeket és frissítőket fogyaszthatnak.
 • Duty-Free vásárlás: Az Arusha repülőtér vámmentes üzletekkel büszkélkedhet, amelyek termékek széles skálája, mint például parfümök, kozmetikumok, alkohol, dohány és ajándéktárgyak. Az utasok vásárolhatnak az utolsó pillanatban ajándékokat, vagy egyszerűen csak kiskereskedelmi terápiát vehetnek igénybe.
 • ATM-ek és pénzváltó: A terminál épületében kényelmesen elhelyezett ATM-ek készpénzfelvételre alkalmasak. Ezenkívül valutaváltási szolgáltatások állnak rendelkezésre, hogy segítsenek bármilyen pénznemváltási igény esetén.

Kert terület

Az arusai repülőtér gyönyörű kertjéről is ismert, ahol az utasok pihenhetnek és pihenhetnek. lazítson repülésük előtt vagy után. A nyugodt környezet frissítő oázist kínál az utazások nyüzsgése közepette.

Szállítási lehetőségek

 • Taxik: Az utasok könnyen találhatnak taxit a repülőtér terminálján kívül, hogy kényelmesen eljussanak saját helyükre. kívánt úti célokat. A megbízható szolgáltatás érdekében tanácsos egyeztetni a viteldíjakról, vagy a kijelölt taxiállomást használni.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Számos autókölcsönző iroda rendelkezik pulttal az Arusha repülőtéren, így az utasok szabadon fedezhetik fel a régiót saját tempójukban.
 • Helyi buszok: Azok számára, akik olcsóbb megoldást keresnek, helyi buszok közlekednek a repülőtér közelében. Fontos azonban megjegyezni, hogy a buszok menetrendje változhat.

További szolgáltatások

 • Egészségügyi létesítmények: A repülőtér egészségügyi létesítményeket biztosít, beleértve egy külön egészségügyi központot is. és képzett személyzet tagjait az egészségügyi vészhelyzetek ellátására.
 • Speciális segítségnyújtás: Az Arusha repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a fogyatékkal élő vagy további támogatást igénylő utasok számára. Kerekes székek és elkötelezett személyzet kérésre rendelkezésre áll.
 • Üzleti szolgáltatások: Az üzleti utazók számára a repülőtér olyan létesítményeket kínál, mint a konferenciatermek és a Wi-Fi hozzáférés, hogy útközben is termelékenységet biztosítson.

Az Arusha repülőtér elkötelezett amellett, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson a termináljain áthaladó utazók számára. A rendelkezésre álló lehetőségek és szolgáltatások széles skálájával az utasok biztosak lehetnek abban, hogy utazásuk kellemes és hatékony lesz.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Arusha repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Arusha repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ARK azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Arusha repülőtér repülőtérről indul?

A Arusha repülőtér és a Abeid Amani Karume International Airport (ZNZ) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 35m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Arusha repülőtér repülőtérről?

A(z) Arusha repülőtér repülőtérről induló utasok 9 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Regional Air, HOP!-REGIONAL, Auric Air, Precision Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Arusha városából?

Általában a Arusha repülőtér (ARK) a preferált választás a Arusha-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Arusha közvetlen közelében?

Arusha környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella