Folyamatos járat innen: Arrachart repülőtér (DIE)

Folyamatos járatok 4 célállomásra 3 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Arrachart repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
TNR Antananarivo

1 járat naponta

2ó 5m Ár megjelenítése
DZA Dzaoudzi
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
RUN St Denis
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 0m Ár megjelenítése
NOS Nosy-be
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

járat naponta

0ó 35m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Arrachart repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Arrachart repülőtér
Repülőtér (IATA) kód DIE
Város Antsiranana
Ország Madagascar (MG)
Teljes cím Arrachart repülőtér
Szélességi fok -12.351111
Hosszúsági fok 49.294167
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Arrachart repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az Arrachart repülőtér egy jól ismert nemzetközi repülőtér, amely Antananarivóban, Madagaszkár fővárosában található. Fontos közlekedési csomópontként szolgál, amely összeköti az utasokat különböző belföldi és nemzetközi célpontokkal. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

Az Arrachart repülőtér a létesítmények széles skáláját kínálja az utasok igényeinek kielégítésére:

  • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülettel rendelkezik, minden szükséges kényelmi felszereléssel. Tágas várótereket, kényelmes üléseket és ingyenes Wi-Fi hozzáférést kínál a terminál egész területén.
  • Kiskereskedelem és étkezés: A terminálon belül különféle kiskereskedelmi üzletek és vámmentes üzletek állnak rendelkezésre, amelyek széles termékválasztékot kínálnak. beleértve a ruházatot, az elektronikát és a helyi ajándéktárgyakat. Számos étkezési lehetőség is található, köztük éttermek, kávézók és büfék, ahol az utasok ízletes ételeket fogyaszthatnak, vagy gyorsan falatozhatnak.
  • Banki és pénzváltó: az Arrachart repülőtér banki szolgáltatásokkal és pénzváltó pulttal rendelkezik. az utazók kényelme. ATM-ek készpénzfelvételre is rendelkezésre állnak.
  • Autókölcsönzés: Az utasok könnyedén bérelhetnek autót a repülőtérről, hogy felfedezzék a várost vagy elérjék a kívánt úti célt. Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal az Arrachart repülőtéren.

Szolgáltatások

A repülőtér számos szolgáltatást kínál a gördülékeny utazási élmény érdekében:

  • Repülési információk: Az információs képernyők stratégiailag el vannak helyezve a terminálon, és valós idejű járatfrissítéseket, indulási és érkezési időket, valamint kapuinformációkat jelenítenek meg.
  • Poggyászszolgáltatások: Az Arrachart repülőtér poggyászszolgáltatásokat nyújt, beleértve poggyászkocsik és poggyászcsomagoló berendezések. Elveszett és megtalált szolgáltatások is rendelkezésre állnak, hogy segítsenek az utasoknak hiányzó vagy sérült poggyász esetén.
  • Közlekedés: A repülőtér különféle közlekedési lehetőségeket kínál a városközpontba és vissza, beleértve a taxikat, transzfereket és tömegközlekedési buszokat. Ezek a szolgáltatások kényelmes és problémamentes szállítást biztosítanak az utasok számára.
  • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtér rendelkezik egy egészségügyi központtal, ahol képzett szakemberek dolgoznak, akik azonnali segítséget tudnak nyújtani. Elsősegélynyújtó létesítmények és gyógyszertárak is rendelkezésre állnak.
  • Speciális segítségnyújtás: Az Arrachart repülőtér biztosítja, hogy a mozgáskorlátozott vagy speciális igényű utasok megkapják a szükséges támogatást. Kerekesszékes segítség és elkötelezett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítséget nyújtson az utazás során.

Az Arrachart repülőtér célja, hogy a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával zökkenőmentes utazási élményt biztosítson minden utas számára. A kényelmes várakozási terektől és étkezési lehetőségektől az alapvető segítségnyújtási szolgáltatásokig és közlekedési lehetőségekig a repülőtér igyekszik kielégíteni utazói sokrétű igényeit. A kiváló szolgáltatás iránti elkötelezettségével az Arrachart repülőtér hozzájárul ahhoz, hogy minden utazás kellemes legyen.


Arrachart repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Arrachart repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Arrachart repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, DIE azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Arrachart repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Roland Garros Airport (RUN) célállomásig ér el, körülbelül 3h 0m időtartam alatt a(z) ATR 72 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Arrachart repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Arrachart repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Tsaradia, EWA AIR, Air Austra

Melyik repülőteret kell használni, amikor Antsiranana városából repülővel távozik?

Utazók, akik Antsiranana-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Arrachart repülőtér (DIE)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Antsiranana közvetlen közelében?

Antsiranana környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella