Armidale repülőtér (ARM) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 3 célállomásra 3 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Armidale repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
SYD Kabala

4-6 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
BNE Brisbane

2 járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése
CFS Coffs kikötője
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Armidale repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Armidale repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ARM
Város Armidale
Ország Australia (AU)
Teljes cím Armidale repülőtér
Szélességi fok -30.532152
Hosszúsági fok 151.614925
Megjelenítés a térképen Google maps

Armidale repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az ausztráliai Új-Dél-Wales szívében található Armidale repülőtér egy regionális repülőtér, amely számos alapvető létesítményt és szolgáltatást kínál az utazók igényeinek kielégítésére. Akár érkezik, akár indul, a repülőtér kényelmes és kényelmes élményt biztosít.

Létesítmények

Az Armidale repülőtér számos olyan szolgáltatással büszkélkedhet, amelyek célja a kellemes és hatékony utazás biztosítása:

 • Terminálépület: A modern terminálépület minden szükséges felszereléssel fel van szerelve, hogy kényelmes várakozást biztosítson az indulás előtt. Tágas váróterekkel, kényelmes ülésekkel és ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel várja vendégeit.
 • WC: A tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek kényelmesen elhelyezkednek a terminál épületében.
 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtéren számos kiskereskedelmi üzlet található, ahol az utasok számos terméket, köztük harapnivalókat, italokat, magazinokat és egyéb utazási cikkeket találhatnak.
 • Kávézó: Ha éhesnek érzi magát, vagy kávézásra van szüksége, a repülőtéri kávézó hideg és meleg italok választékát, valamint könnyű ételeket és harapnivalókat kínál.
 • Autó. Bérlés: Azok számára, akik érkezéskor szeretnék felfedezni a régiót, a repülőtér autóbérlési szolgáltatásokat nyújt, így a helyszínen könnyedén bérelhet járművet.
 • Parkolás: Az Armidale repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt, így az utazók kényelmesen parkolhatják le járműveiket a helyszínen.

Szolgáltatások

Amellett, hogy létesítményei közül az Armidale repülőtér különféle szolgáltatásokat is kínál az utazási élmény fokozása érdekében:

 • Repülési információk: A repülőtér naprakész repülési információkat biztosít, lehetővé téve az utasok számára a tartózkodást. tájékozódjanak járataik állapotáról.
 • Poggyászkezelés: Az Armidale repülőtér munkatársai gondoskodnak a poggyászok hatékony kezeléséről, így az utazók nyugalmat adnak annak tudatában, hogy holmijaik biztonságos kezekben vannak.
 • Segítségnyújtás fogyatékkal élőknek: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas számára akadálymentességet biztosítson. Kerekesszékkel megközelíthető, mozgássérült parkolóhelyeket és speciálisan a fogyatékkal élők igényeit kielégítő kényelmi felszereléseket kínál.
 • Turisztikai információ: A repülőtér turisztikai információs pulttal rendelkezik, amely értékes információkkal szolgál a helyi látnivalókról, szállásokról és közlekedési lehetőségekről.
 • Elveszett és megtalált: Ha utazása során elveszett egy tárgyat, az Armidale repülőtérnek külön Lost and Found osztálya működik. segít az elveszett holmik megtalálásában és visszaküldésében.
 • Taxiszolgáltatások: A repülőtérről az úticélig történő problémamentes szállítás érdekében mindig rendelkezésre állnak taxiszolgáltatások.

Az Armidale repülőtér a regionális utazások elengedhetetlen csomópontjává vált Új-Dél-Walesben. Létesítményeivel és szolgáltatásaival zökkenőmentes és élvezetes élményt kíván nyújtani az ajtóin áthaladó utasok számára. Akár látogató, akár helyi lakos, az Armidale repülőtér biztosítja, hogy utazása pozitívan induljon vagy végződjön.


Armidale repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Armidale repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Armidale repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ARM azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Armidale repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Sydney Kingsford Smith Airport (SYD) célállomásig ér el, körülbelül 1h 20m időtartam alatt a(z) De Havilland (Bombardier) DHC-8-400 Dash 8Q fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Armidale repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Armidale repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Qantas, Rex Regional Express, VivaColombi

Melyik repülőteret kell használni, amikor Armidale városából repülővel távozik?

Utazók, akik Armidale-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Armidale repülőtér (ARM)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Armidale közvetlen közelében?

Armidale környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella