Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér (GUM) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 14 célállomásra 11 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód GUM
Város Hagåtña
Ország Guam (GU)
Teljes cím Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 13.483056
Hosszúsági fok 144.795556
Weboldal Guamairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér
Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér
Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér
Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér
Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér
Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér

Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér

Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A guami Tamuningban található Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér modern és jól felszerelt repülőtér, amely átjáróként szolgál a gyönyörű szigetre látogató utazók számára. Létesítményeivel és szolgáltatásaival a repülőtér zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt kíván nyújtani minden utas számára.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér fő terminálépülete ad otthont számos kényelmi szolgáltatás, beleértve a check-in pultokat, a poggyászkiadó területeket és a biztonsági ellenőrző pontokat. Úgy tervezték, hogy az utazásuk során hatékonyan kezelje az utasok áramlását.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Az utazók számos kiskereskedelmi terápiás lehetőséget kínálnak, ahol a vámmentes vásárlást, helyi ajándéktárgyakat és kozmetikumokat kínáló üzletek széles választékát kínálja., és több. A repülőtéren számos étterem, kávézó és büfé is található, amelyek különféle kulináris igényeket kielégítenek.
  • Társalgók: Azok számára, akik exkluzívabb és kényelmesebb élményre vágynak, a repülőtér prémium lounge-okat kínál, ahol az utasok pihenhetnek, dolgozhatnak., vagy élvezze az ingyenes frissítőket a repülés előtt.
  • Wi-Fi és töltőállomások: A kapcsolattartás érdekében a repülőtér ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosít a terminál épületében. Ezenkívül az utazók kényelmesen találhatnak töltőállomásokat elektronikus eszközeik töltésére.
  • Autókölcsönzés: Azok az utazók, akik önállóan szeretnék felfedezni Guamot, könnyen bérelhetnek autót a repülőtéren elérhető, jó hírű autókölcsönző cégektől.

Szolgáltatások

  • Repülési információk: A repülőtér biztosítja, hogy az utasok könnyen hozzáférjenek a naprakész repülési információkhoz a terminálépületben stratégiailag elhelyezett monitorokon keresztül.
  • Poggyászszolgáltatás: Elkötelezett személyzet áll rendelkezésre, hogy segítse az utasokat a poggyászokkal kapcsolatos bármilyen aggály vagy kérdés esetén. A repülőtér poggyászmegőrzőt is biztosít a rászorulók számára.
  • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett holmik esetén a repülőtérnek van egy elveszett és megtalált részlege, amely segít az utasoknak a tárgyak visszaszerzésében.
  • Orvosi szolgáltatások: A repülőtéren van egy egészségügyi központ képzett szakemberekkel, akik vészhelyzetek vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén orvosi segítséget nyújtanak.
  • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér biztosítja a mozgáskorlátozott vagy egyéb fogyatékkal élő utasok számára a hozzáférést kerekesszékes segítségnyújtás, kijelölt parkolóhelyek és akadálymentes mellékhelyiségek biztosításával.

Az Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér elsőbbséget élvez utasai kényelmével. Modern létesítményei és szolgáltatásai révén az utazók zökkenőmentes és kellemes utazásra számíthatnak, miközben áthaladnak ezen a guami nemzetközi repülőtéren.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, GUM azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér és a Honolulu International Airport (HNL) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 7h 25m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér repülőtérről?

A(z) Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér repülőtérről induló utasok 11 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a United Airlines, Jeju Air, Jin Air, Korean Air, Philippine Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Hagåtña városából?

Általában a Antonio B. Won Pat nemzetközi repülőtér (GUM) a preferált választás a Hagåtña-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Hagåtña közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella