Antalya repülőtér (AYT) repülőtere induló járatok

Fedezze fel 122 helyszínt 40 különböző fuvarozóval

Lényeges részletek a(z) Antalya repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Antalya repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AYT
Város Antalya
Ország Turkey (TR)
Teljes cím Antalya repülőtér
Szélességi fok 36.904333
Hosszúsági fok 30.801877
Weboldal Aytport.com
Megjelenítés a térképen Google maps
Antalya repülőtér
Antalya repülőtér
Antalya repülőtér
Antalya repülőtér
Antalya repülőtér
Antalya repülőtér

Antalya repülőtér

Antalya repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Törökország délnyugati partján található Antalya repülőtér az ország egyik legforgalmasabb repülőtere. Évente utasok millióit szolgálja ki, a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálva, hogy az utazók kényelmes és kényelmes élményben részesüljenek.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: Az antalyai repülőtér több check-in pultot kínál a különböző légitársaságok számára, megkönnyítve az utasok számára a bejelentkezési folyamat hatékony befejezését.
 • Vámmentes vásárlás: A repülőtéren számos üzlet található, köztük vámmentes is. üzletek, ahol az utasok ajándéktárgyakat, elektronikai cikkeket és exkluzív török termékeket vásárolhatnak.
 • Éttermek és kávézók: A terminálon számos étterem és kávézó található, amelyek lehetőséget kínálnak az utasok különféle konyhák és frissítők elfogyasztására.
 • Társalgók: Számos társalgó áll a belföldi és nemzetközi utasok rendelkezésére, amelyek nyugodt környezetet biztosítanak kényelmes ülésekkel, frissítőkkel és ingyenes Wi-Fi-vel.
 • ATM-ek és pénzváltó: Antalya A repülőtéren több ATM és valutaváltó is található, így az utazók kényelmesen vehetnek fel készpénzt vagy válthatnak valutát.

Közlekedés

 • Taxis: A taxik kívülről is könnyen elérhetők. a repülőtéri terminál, amely kényelmes módot kínál Antalya és a környező területek különböző célpontjainak elérésére.
 • Ingajárati szolgáltatások: A repülőtér és a népszerű turisztikai célpontok között transzferbuszok közlekednek, amelyek megfizethető szállítási lehetőséget biztosítanak az utasok számára.
 • Autók bérlése: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, amelyek lehetővé teszik az utazók számára, hogy járműveket béreljenek Antalyában való tartózkodásuk idejére.
 • Tömegközlekedés: Antalya Fővárosi Önkormányzata olyan tömegközlekedési buszokat üzemeltet, amelyek összeköti a repülőteret a város különböző részeivel, így elérhetővé téve azt a pénztárcabarát utazók számára.

További szolgáltatások

 • Elveszett és megtalált: egy dedikált elveszett és Talált szolgáltatás áll rendelkezésre Antalya repülőterén, amely biztosítja, hogy az utasok bejelenthessék és visszahozhassák az elveszett tárgyakat utazásuk során.
 • Egészségügyi szolgáltatások: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és képzett személyzettel rendelkezik a szükséges orvosi segítségnyújtás érdekében vészhelyzet esetén vagy kisebb egészségügyi problémák.
 • Speciális segítségnyújtás: Az Antalya repülőtér speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára, biztosítva utazási igényeik kielégítését.
 • Gyermekek számára biztosított szolgáltatások: A repülőtér dedikált gyermekfelügyeleti szobák, pelenkázó és játszóterek a kisgyermekekkel utazó családok számára.

Az Antalya repülőtér a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával igyekszik pozitív utazási élményt nyújtani utasainak. Legyen szó vásárlásról, étkezésről, szállításról vagy további segítségnyújtásról, a repülőtér gondoskodik arról, hogy minden utazó igényeit kielégítsék, így az Antalyában töltött idő problémamentes legyen.


Antalya repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Antalya repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Antalya repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AYT azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Antalya repülőtér repülőtérről indul?

A Antalya repülőtér és a Yemelyanovo International Airport (KJA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 6h 20m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Antalya repülőtér repülőtérről?

A(z) Antalya repülőtér repülőtérről induló utasok 40 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a SunExpress, Pegasus, Turkish Airlines, Corendon Airlines, Jet biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Antalya városából repülővel távozik?

Utazók, akik Antalya-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Antalya repülőtér (AYT)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Antalya közvetlen közelében?

Antalya környékén 1 repülőtér található: Antalya repülőtér (AYT)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella