Repülőjárat akciók innen: Anqing Tianzhushan repülőtér (AQG)

Közvetlen járatok 16 célállomásra 8 légitársaság által üzemeltetve.

Tájékoztató részletek a(z) Anqing Tianzhushan repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Anqing Tianzhushan repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AQG
Város Anqing
Ország China (CN)
Teljes cím Anqing Tianzhushan repülőtér
Szélességi fok 30.583268
Hosszúsági fok 117.051780
Megjelenítés a térképen Google maps

Anqing Tianzhushan repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Anqing Tianzhushan repülőtér, amely Anqingban, Anhui tartományban, Kínában található, egy regionális repülőtér, amely mind a belföldi járatokat, mind a térségben utazók igényeit kielégíti.. A repülőtér a közeli Tianzhu-hegyről kapta a nevét, amely egy híres festői hely a régióban. A létesítmény úgy van felszerelve, hogy számos szolgáltatást nyújtson az utasok kényelmes és kényelmes élményének biztosítása érdekében. Az alábbiakban az Anqing Tianzhushan repülőtéren elérhető létesítményekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos részletek találhatók.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési szolgáltatások: A terminál számos bejelentkezési pult a gördülékeny és gyors folyamat érdekében. Vannak önkiszolgáló kioszkok is azoknak az utasoknak, akik szívesebben szeretnének bejelentkezni elektronikusan.
 • Várakozó társalgó: Az utasok számára kényelmes várakozóterek vannak kialakítva, egyéni és csoportos ülőhelyekkel.
 • Vásárlás és étkezés: A helyi és nemzetközi termékeket és ételeket kínáló üzletek és éttermek széles választéka áll rendelkezésre az induló és érkező utasok igényeinek kielégítésére.
 • Információs pultok: Az információs pultokat hozzáértő személyzet látja el, akik segítséget tudnak nyújtani a repüléssel kapcsolatos kérdésekben, útbaigazításban és egyéb szolgáltatásokban a repülőtéren.

Utasszállítás

 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászkocsikat, csomagoló szolgáltatásokat, valamint elveszett és talált tárgyakat kínál a repülőtéren esetleg eltévedt tárgyakhoz.
 • Létesítmények a fogyatékkal élő utasok számára: Kerekesszékes hozzáférést és segítséget biztosítanak az idősek vagy mozgásukban korlátozottak számára.
 • Orvosi szolgáltatások: Elsősegélynyújtás és sürgősségi egészségügyi szolgáltatások állnak rendelkezésre. váratlan egészségügyi probléma esetén.

Közlekedés és parkolás

 • Taxi szolgáltatások: A taxiállomás a következőn kívül található terminál, amely kényelmes hozzáférést biztosít a városhoz és a környező területekhez.
 • Parkolás: Az Anqing Tianzhushan repülőtéren bőséges parkoló áll rendelkezésre, beleértve a rövid és hosszú távú tartózkodásokat is.
 • Tömegközlekedés: A repülőteret helyi buszjáratok szolgálják ki, így könnyen megközelíthető a városközpontba és más célpontokba.

Üzleti és VIP-szolgáltatások

 • VIP-társalgók: Az exkluzívabb élményre vágyó utazók számára a VIP társalgó-szolgáltatások csendes és kényelmes területet kínálnak a pihenéshez, a munkához vagy az étkezéshez. járatuk.
 • Üzleti központ: Az üzleti utazók kihasználhatják az irodai felszereltség és a tárgyalótermek előnyeit, hogy utazásuk során zavartalanul dolgozhassanak.

További szolgáltatások

 • Wi-Fi hozzáférés: A repülőtér egész területén ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre, hogy az utasok kapcsolatban maradhassanak személyes vagy szakmai hálózatukkal.
 • Csomagmegőrzés: Azok számára, akik tárolásra van szükségük poggyászuk számára, biztonságos poggyászmegőrző szolgáltatásokat kínálnak.
 • Imaterem: Külön hely az imára és az imára. reflexió áll rendelkezésre az utasok vallási szükségleteinek kielégítésére.

Anqing Tianzhushan repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Anqing Tianzhushan repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Anqing Tianzhushan repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AQG azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Anqing Tianzhushan repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Kunming Changshui International Airport (KMG) célállomásig ér el, körülbelül 2h 55m időtartam alatt a(z) A320neo fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Anqing Tianzhushan repülőtér repülőtéren?

Összesen 8 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Anqing Tianzhushan repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Tianjin Airlines, Okay Airways, China Eastern Airlines, Hainan Airlines, Lucky Ai

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Anqing városából?

Általában a Anqing Tianzhushan repülőtér (AQG) a preferált választás a Anqing-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Anqing közvetlen közelében?

Anqing környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella