Megfizethető járatok innen: Aniak repülőtér (ANI)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Aniak repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ANC Rögzítés

1 járat naponta

1ó 30m Ár megjelenítése
KSM Szent Mária

1 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Aniak repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Aniak repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ANI
Város Aniak
Ország United-States (US)
Teljes cím Aniak repülőtér
Szélességi fok 61.580799
Hosszúsági fok -159.542582
Megjelenítés a térképen Google maps

Aniak repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Létesítmények

 • Terminálépület: Az Aniak Airport modern és jól karbantartott terminálépülete kényelmes és kényelmes élményt nyújt az utazóknak.
 • Kifutópálya: A repülőtér egyetlen, 6000 láb hosszúságú aszfalt kifutópályával rendelkezik, amely különféle méretű repülőgépek fogadására alkalmas, beleértve a kis magánrepülőket és a regionális sugárhajtású szolgáltatásokat.
 • Parkolás: bőséges parkolóhelyek állnak rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolásra is, biztosítva az utasok és a látogatók kényelmét.
 • Poggyászkiadás: A repülőtér külön poggyászkiadó területet kínál az utasok számára, hogy érkezés után hatékonyan átvehessék poggyászukat.
 • A rámpa megközelítése: Az Aniak repülőtéren vannak rámpák, amelyek megkönnyítik a repülőgépek mozgását, valamint az utasok be- és kiszállását.

Szolgáltatások

 • Repülési információk: A repülőtéren információs táblák és közlemények találhatók, amelyek valós idejű frissítéseket biztosítanak a járatok érkezéséről, indulásáról és késéséről.
 • Autókölcsönzés: Az utasok számos autókölcsönző irodát találhatnak kényelmesen a repülőtéren, lehetővé téve a könnyű hozzáférést szállítás érkezéskor.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, a gyorséttermektől a kiülős éttermekig, a vendéglátástól a különféle kulináris preferenciákig.
 • Ajándék Üzletek: Az utazók számos ajándékboltot fedezhetnek fel a repülőtéren, ahol helyi ajándéktárgyakat, alaszkai témájú árucikkeket és utazáshoz szükséges termékeket kínálnak.
 • ATM és banki szolgáltatások: A repülőtéren ATM-ek és banki szolgáltatások találhatók, amelyek biztosítják, hogy az utasok utazásuk során hozzáférhetnek pénzügyi szükségleteikhez.
 • Wi-Fi: az Aniak Airport ingyenes Wi-Fi-hozzáférést biztosít az egész terminálon, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak a járatukra várva.
 • Elveszett és megtalált: Abban az esetben, ha az utasok elveszítik a tárgyakat utazás közben, a repülőtéren külön elveszett és megtalált részleg segít a helyreállítási folyamatban.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér szolgáltatásokat kínál a különleges igényű utasok számára, ideértve a kerekesszékkel való megközelíthetőséget, a kijelölt parkolóhelyeket és a látássérültek számára nyújtott segítséget.

Közlekedés

Tömegközlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre az utazók számára, hogy elérjék a repülőteret a városból és a környékről területeken. A taxi- és transzferszolgáltatások kényelmes és megbízható szállítást biztosítanak az Aniak repülőtérre és vissza. Ezenkívül a repülőtér autókölcsönző irodái segíthetnek a látogatóknak biztosítani a saját közlekedésüket tartózkodásuk alatt.

Az Aniak repülőtér kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat nyújt, hogy kellemes élményt biztosítson a terminálon áthaladó utasok számára. Modern infrastruktúrájával, bőséges parkolójával, különféle étkezési lehetőségeivel és segítőkész szolgáltatásaival a repülőtér barátságosan és hatékonyan igyekszik kielégíteni az utazók igényeit.

Megjegyzések

Nincs


Aniak repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Aniak repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Aniak repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ANI azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Aniak repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) célállomásig ér el, körülbelül 1h 30m időtartam alatt a(z) De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Aniak repülőtér repülőtérről?

A(z) Aniak repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Ravn Alask biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Aniak városából?

Általában a Aniak repülőtér (ANI) a preferált választás a Aniak-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Aniak közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella