Folyamatos járat innen: Anaktuvuk Pass repülőtér (AKP)

Folyamatos járatok 1 célállomásra 1 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Anaktuvuk Pass repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
FAI Fairbanks

1-Feb járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Anaktuvuk Pass repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Anaktuvuk Pass repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AKP
Város Anaktuvuk-hágó
Ország United-States (US)
Teljes cím Anaktuvuk Pass repülőtér
Szélességi fok 68.133333
Hosszúsági fok -151.743333
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Anaktuvuk Pass repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az Anaktuvuk Pass repülőtér egy kis regionális repülőtér az alaszkai Anaktuvuk Pass faluban. Szerény mérete ellenére a repülőtér számos létfontosságú létesítményt és szolgáltatást biztosít a régió légi közlekedésének zavartalan működéséhez. Fedezze fel ennek az integrált közlekedési csomópontnak a kínálatát.

Létesítmények

Az Anaktuvuk Pass repülőtér számos olyan szolgáltatással büszkélkedhet, amely az utasok és a légiközlekedési személyzet igényeit egyaránt kielégíti. Ezek a létesítmények a következők:

  • Egyetlen aszfalt kifutópálya, amelynek hossza körülbelül 3200 láb. A kifutópálya különféle kis- és közepes méretű repülőgépek fogadására alkalmas.
  • Modern utasterminál épület váróterekkel, mellékhelyiségekkel és alapvető felszerelésekkel az utasok számára.
  • Repülőgépparkoló és rámpa az utasok biztonságos és hatékony be- és kiszállása.
  • Repülőgép-karbantartó hangárok, ahol rutinszerű javításokat és karbantartási munkákat végeznek a repülőgép légialkalmasságának biztosítása érdekében.
  • Repülő-üzemanyag-létesítmények üzemanyag-feltöltési szolgáltatások biztosítására. repülőgépekre. Ez biztosítja számukra az utazáshoz szükséges üzemanyagot.

Szolgáltatások

A létesítmények mellett az Anaktuvuk Pass Airport számos alapvető szolgáltatást is kínál, biztosítva a problémamentes repülőtér működését. tapasztalattal és a légi közlekedési szolgáltatások zavartalan működésével. Ezek a szolgáltatások a következőket foglalják magukban:

  • Utasfelvételi és poggyászkezelési szolgáltatások a beszállási folyamat egyszerűsítésére, valamint a poggyász biztonságának és védelmének biztosítására.
  • Régi járművek földi támogató szolgáltatásai, beleértve a átfogó karbantartási, üzemanyag-feltöltési és repülőgép-kezelési segítségnyújtás, amely biztosítja a repülőgépek biztonságos érkezését és indulását.
  • Repülési információs és kommunikációs szolgáltatások, amelyek az utasokat tájékoztatják a járataikkal kapcsolatos késésekről, menetrendváltozásokról vagy fontos bejelentésekről.
  • Időjárási és navigációs információs szolgáltatások, amelyek segítik a pilótákat a repülés megtervezésében, és lehetővé teszik a biztonságos navigációt a gyakran kihívásokkal teli alaszkai terepen.
  • Sürgősségi szolgáltatások, beleértve a tűzoltási és orvosi segítségnyújtási képességeket, a gyors reagálás érdekében és támogatást bármilyen vészhelyzet vagy incidens esetén.

Az Anaktuvuk Pass repülőtér kulcsfontosságú összeköttetésként szolgál az alaszkai Anaktuvuk Pass régió lakói számára. A repülőtér távoli elhelyezkedése ellenére alapvető létesítményeket és szolgáltatásokat nyújt az utasok és áruk biztonságos és hatékony szállításához. Legyen szó a jól karbantartott kifutóról, a modern terminálépületről vagy a nyújtott szolgáltatások kínálatáról, az Anaktuvuk Pass repülőtér létfontosságú szerepet játszik a helyi közösség és a nagyvilág összekapcsolásában.


Anaktuvuk Pass repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Anaktuvuk Pass repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Anaktuvuk Pass repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AKP azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Anaktuvuk Pass repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) célállomásig ér el, körülbelül időtartam alatt a(z) fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Anaktuvuk Pass repülőtér repülőtérről?

A(z) Anaktuvuk Pass repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Astral Aviatio biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Anaktuvuk-hágó városából repülővel távozik?

Utazók, akik Anaktuvuk-hágó-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Anaktuvuk Pass repülőtér (AKP)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Anaktuvuk-hágó közvetlen közelében?

Anaktuvuk-hágó környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella