Amami repülőtér (ASJ) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 9 célállomásra 5 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Amami repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Amami repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ASJ
Város Amami sziget
Ország Japan (JP)
Teljes cím Amami repülőtér
Szélességi fok 28.430833
Hosszúsági fok 129.712500
Weboldal Synapse.ne.jp
Megjelenítés a térképen Google maps

Amami repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Üdvözöljük az Amami repülőtéren, amely a gyönyörű Amami-szigetek kapuja. Arra törekszünk, hogy utasaink számára kivételes lehetőségeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, hogy utazásuk a lehető legkellemesebb és kényelmesebb legyen. Íme egy áttekintés arról, mire számíthat az Amami repülőtéren eltöltött idő alatt:

Terminálépület

Az Amami repülőtér terminálépülete modern és tágas, úgy tervezték, hogy megfeleljen egy nagy számú utas. Akár érkezik, akár indul, az összes szükséges létesítményt kényelmesen megtalálja a terminálon belül.

Bejelentkezés és poggyász

Bejelentkezési pultjaink a legkorszerűbb a legmodernebb technológia a zökkenőmentes és hatékony bejelentkezési eljárások biztosításához. A barátságos és segítőkész személyzet minden kérdésében vagy aggályában segít Önnek. Poggyászkocsik ingyenesen állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a csomagok szállításában.

Biztonság és bevándorlás

Az Amami repülőtér komolyan veszi utasai biztonságát. Szigorú biztonsági intézkedések vannak érvényben az összes utas védelmének biztosítása érdekében. Bevándorlási folyamatunk hatékony, minimalizálja a várakozási időt, és leegyszerűsíti az utazást.

Kiskereskedelem és étkezési lehetőség

Kiskereskedelmi üzletek és étkezési lehetőségek széles választékát kínáljuk az Ön igényeinek kielégítésére. Fedezze fel vámmentes üzleteinket áruk széles választékáért, beleértve a divatot, a kozmetikumokat és a helyi ajándéktárgyakat. Kényeztesse magát finom harapnivalókkal és ételekkel változatos éttermeinkben és kávézóinkban, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt kínálnak.

Társalgók

Az exkluzívabb élményre vágyó utazók számára kényelmes és jólétet biztosítunk. - kijelölt társalgók. Élvezze az ingyenes frissítőket, a Wi-Fi hozzáférést és a nyugodt légkört, mielőtt felszáll járatára.

Kisegítő lehetőségek

Az Amami repülőtér elkötelezett amellett, hogy minden utas egyenlő hozzáférést biztosítson létesítményeinkhez és szolgáltatásainkhoz.. Akadálymentes hozzáférést biztosítunk a terminál egész területén, beleértve a rámpákat és a lifteket is, hogy a mozgásukban korlátozott utasokat is fogadhassuk.

Egyéb szolgáltatások

A fenti szolgáltatásokon kívül az Amami repülőtér számos egyéb szolgáltatást is kínál szolgáltatások az utazási élmény fokozása érdekében. Ide tartozik többek között a pénzváltás, az információs pultok, az autóbérlés és az orvosi segítségnyújtás.

A kiváló létesítmények és szolgáltatások iránti elkötelezettségünkkel arra törekszünk, hogy utazását az Amami repülőtéren az elejétől a végéig élvezetessé tegyük. Sok szeretettel üdvözöljük az Amami-szigeteken, és kellemes utazást kívánunk!


Amami repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Amami repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ASJ kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Amami repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Amami repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Narita International Airport (NRT) célállomásig ér el, körülbelül 2h 0m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Amami repülőtér repülőtérről?

A(z) Amami repülőtér repülőtérről induló utasok 5 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a JAL, ANA, Skymark Airlines, Peach Aviatio biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Amami sziget városából repülővel távozik?

Utazók, akik Amami sziget-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Amami repülőtér (ASJ)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Amami sziget közvetlen közelében?

Amami sziget környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella