Közvetlen járat innen: Amakusa repülőtér (AXJ)

Utazz 2 helyszínre a 2 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Amakusa repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
FUK Fukuoka

3 járat naponta

0ó 40m Ár megjelenítése
KMJ Mashiki

1 járat naponta

0ó 20m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Amakusa repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Amakusa repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AXJ
Város Amakusa
Ország Japan (JP)
Teljes cím Amakusa repülőtér
Szélességi fok 32.482894
Hosszúsági fok 130.155316
Weboldal Pref.kumamoto.jp
Megjelenítés a térképen Google maps

Amakusa repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

Az Amakusa repülőtér jelentős repülőtér a japán Kumamoto prefektúrában. Létfontosságú közlekedési csomópontként szolgál, megkönnyítve a belföldi és nemzetközi utazást. A repülőtér egy sor kivételes létesítményekkel és szolgáltatásokkal büszkélkedhet, amelyek kielégítik az utasok igényeit, így a szabadidős és üzleti utazások körében egyaránt népszerű választás.

Terminállétesítmények

Az Amakusa repülőtér modern és jól felszerelt terminálépület, amely kényelmes és kényelmes környezetet biztosít az utasok számára. Néhány figyelemre méltó terminálszolgáltatás:

  • Bejelentkezési pultok? Az egyszerű és hatékony bejelentkezési folyamatok biztosítják az utazás zökkenőmentes megkezdését.
  • Kiskereskedelmi és étkezési lehetőségek? Számos üzlet és étterem kínál különféle termékeket és ételeket, hogy megfeleljen a különböző preferenciáknak.
  • Társalgók? Az utasok pihenhetnek és lazíthatnak a kényelmes repülőtéri társalgókban, amelyek ingyenes frissítőket és kényelmi felszereléseket biztosítanak.
  • Poggyászszolgáltatás? Egy elkötelezett csapat segít a poggyászkezelésben, és tárolási lehetőségeket kínál a kényelem érdekében.
  • Információs pultok? A személyzettel ellátott információs pultok segítséget és útmutatást nyújtanak az utazóknak, biztosítva a problémamentes élményt.

Repülőtéri szolgáltatások

Az Amakusa Airfield számos szolgáltatást kínál az utazási élmény fokozása érdekében. az utasai. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják:

  • Szárazföldi szállítás? A repülőtér különféle földi szállítási lehetőségeket kínál, például taxiszolgáltatásokat, autóbérlést és transzferbuszokat, biztosítva a zökkenőmentes összeköttetést a közeli célpontokkal.
  • Parkolási lehetőségek? Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre a látogatók és az utasok számára, akik szívesebben mennek autóval a repülőtérre.
  • Elveszett és megtalált? Az elveszett és megtalált részleg segíti az utasokat az elveszett holmik visszaszerzésében, és segít a kapcsolódó kérdésekben.
  • Egészségügyi létesítmények? A repülőtér egészségügyi szolgáltatásokat nyújt az utasok jólétének biztosítása érdekében, szükség esetén azonnali segítséget nyújtva.
  • Valutaváltás? Kényelmes pénzváltó pultok állnak rendelkezésre azon utazók számára, akiknek valutát kell váltaniuk utazásuk előtt vagy után.

Az Amakusa Repülőtér kiterjedt létesítményeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek kielégítik a modern utazók igényeit. A repülőtér a jól felszerelt terminálépülettől a hatékony szolgáltatásokig minden utas számára kényelmes és kényelmes utazási élményt biztosít.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Amakusa repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Amakusa repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AXJ azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Amakusa repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Fukuoka Airport (FUK) célállomásig ér el, körülbelül 40m időtartam alatt a(z) De Havilland (Bombardier) DHC-8-100 Dash 8 / 8Q fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Amakusa repülőtér repülőtérről?

A(z) Amakusa repülőtér repülőtérről induló utasok 2 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a AN biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Amakusa városából?

Általában a Amakusa repülőtér (AXJ) a preferált választás a Amakusa-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Amakusa közvetlen közelében?

Amakusa környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella