Repülőjárat akciók innen: Altay repülőtér (AAT)

Utazz 9 helyszínre a 11 légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Altay repülőtér repülőtéren

Tájékoztató részletek a(z) Altay repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Altay repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AAT
Város Altay
Ország China (CN)
Teljes cím Altay repülőtér
Szélességi fok 47.750362
Hosszúsági fok 88.084440
Megjelenítés a térképen Google maps

Altay repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Kína festői Altay régiójában található Altay repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely belföldi és nemzetközi utazókat egyaránt szolgál.. Létesítményeinek és szolgáltatásainak széles skálájával az Altay repülőtér zökkenőmentes és kényelmes élményt biztosít az utasok számára.

Létesítmények

 • Terminál: Az Altay repülőtér tágas és modern terminálépülettel rendelkezik. a legmodernebb felszereltséggel.
 • Bejelentkezési pultok: Az utasok kényelmesen, az indulási csarnokban találhatják meg a check-in pultokat.
 • Biztonság: Szigorú biztonsági intézkedések vannak érvényben a vendégek biztonsága és jóléte érdekében. minden utas.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az Altay repülőtér számos kiskereskedelmi üzletet és étkezési lehetőséget kínál nemzetközi és helyi márkák széles választékával. Az utasok ajándéktárgyakat, luxuscikkeket vásárolhatnak, és ízletes ételeket vagy harapnivalókat fogyaszthatnak látogatásuk során.
 • Társalgók: Az üzleti és első osztályú utasok, valamint a kiválasztott hűségprogramok tagjai exkluzív társalgókhoz férhetnek hozzá, amelyek kényelmes és pihentető környezetet biztosítanak járataikra várva.
 • Poggyászszolgáltatások: Az Altay repülőtér poggyászszolgáltatást biztosít, beleértve a poggyászmegőrzést és a kézbesítést is, hogy az utasok problémamentes utazást élvezhessenek.

Szolgáltatások

 • Közlekedés: Az Altay repülőtér különféle szállítási lehetőségeket kínál a repülőtérre és vissza, beleértve a taxit, autókölcsönzést és transzferbuszokat.
 • Információs pultok.: Az utasok külön információs pultokat találhatnak, amelyekben barátságos és hozzáértő személyzet áll rendelkezésre, akik bármilyen kérdésben segíthetnek, vagy útbaigazítást nyújtanak.
 • Elveszett és megtalált: Az Altay repülőtéren van egy külön elveszett és megtalált részleg, amely segít az utasoknak az elveszett tárgyak visszaszerzésében..
 • Orvosi szolgáltatások: Vészhelyzet vagy orvosi segítség esetén az Altay repülőtéren egészségügyi létesítmények és képzett szakemberek állnak rendelkezésre.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi kapcsolat áll rendelkezésre a repülőtér egész területén, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Gyermekjátszótér: Az Altay repülőtér felismeri a gyermekekkel utazó családok igényeit, és külön gyermekjátszóteret biztosít a fiatalok szórakoztatására.

Az Altay repülőtér egy sor modern létesítményt és szolgáltatást kínál utasai utazási élményének fokozása érdekében. A tágas és jól felszerelt termináltól a különféle kiskereskedelmi és étkezési lehetőségekig az utasok biztosan mindent megtalálnak, amire szükségük van. Emellett a repülőtér szigorú biztonsági intézkedésekkel, poggyászszolgáltatással és különféle szállítási lehetőségekkel biztosítja utasainak biztonságát és kényelmét. A kényelmes és hatékony utazás iránti elkötelezettségével az Altay repülőtér kiváló választás az Altay régióba látogató utazók számára.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Altay repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AAT kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Altay repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Altay repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Guangzhou Baiyun International Airport (CAN) célállomásig ér el, körülbelül 5h 10m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Altay repülőtér repülőtérről?

A(z) Altay repülőtér repülőtérről induló utasok 11 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a China Southern Airlines, Joy Air, Tianjin Airlines, Gestair, China Eastern Airline biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Altay városából?

Általában a Altay repülőtér (AAT) a preferált választás a Altay-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Altay közvetlen közelében?

Altay környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella