Alta repülőtér (ALF) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 6 úti célra 3 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Alta repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Alta repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Alta repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ALF
Város Alta
Ország Norway (NO)
Teljes cím Alta repülőtér
Szélességi fok 69.978751
Hosszúsági fok 23.352679
Weboldal Avinor.no
Megjelenítés a térképen Google maps

Alta repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A norvégiai Altában található Alta repülőtér népszerű átjáró a festői városba és a környező területekre látogató utazók számára. Annak ellenére, hogy kicsi a repülőtér, számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok kényelmes és problémamentes élményéhez.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtér dedikált check-in pultokat biztosít az Altából induló légitársaságok számára. Az utasok könnyedén leadhatják poggyászukat és befejezhetik a bejelentkezési folyamatot.
 • Biztonsági ellenőrzés: Az Alta repülőtér hatékony biztonsági ellenőrzési eljárással gondoskodik minden utas biztonságáról. A jól képzett személyzet szigorú biztonsági protokollokat követ.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utazók különféle helyi kézműves termékeket, ajándéktárgyakat és vámmentes termékeket kínáló kiskereskedelmi üzleteket fedezhetnek fel. Ezenkívül étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre, a gyors harapnivalóktól a teljes étkezésig.
 • Társalgó: A pihentetőbb és csendesebb környezetre vágyó utasok számára a repülőtér kényelmes társalgóval rendelkezik. Lehetővé teszi az utazók számára, hogy repülés előtt vagy után lazítsanak.
 • WC-k és babagondozási létesítmények: A mellékhelyiségek és babagondozási létesítmények kényelmesen elhelyezkednek a terminál egész területén, alapvető kényelmi szolgáltatást nyújtva a gyermekes utasok számára.

Közlekedés

 • Taxik: A taxik könnyen elérhetők a repülőtéri terminálon kívül, így kényelmes közlekedési módot biztosítanak Alta és környékének különböző célpontjaihoz.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző iroda működik a repülőtéren, így a látogatók saját tempójukban fedezhetik fel a régiót.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér kiváló összeköttetéssel rendelkezik a városközponttal és a közeli területekkel egy jól bevált helyen keresztül. buszhálózat. Rendszeres járatok egész nap közlekednek.

További szolgáltatások

 • Wi-Fi: az Alta repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál a terminál egész területén, így az utasok kapcsolatban maradhatnak látogatásuk során.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén egy külön elveszett és megtalált íróasztal segíti az utasokat holmijaik visszaszerzésében.
 • Különleges segítség: A repülőtér különleges segítséget nyújt. segítő létesítmények mozgáskorlátozott vagy egyéb speciális igényű utasok számára. Javasoljuk, hogy előzetesen tájékoztassa a légitársaságot a zökkenőmentes élmény érdekében.
 • Parkolás: Az Alta repülőtéren vannak dedikált parkolóhelyek rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt. A parkoló kényelmesen közel található a terminál épületéhez.

Az Alta repülőtér az utasok kényelmét helyezi előtérbe. Felszereltségeivel, közlekedési lehetőségeivel és kiegészítő szolgáltatásaival a repülőtér kellemes utazást biztosít minden kapuján áthaladó utazó számára. Akár a lenyűgöző északi fényt fedezik fel, akár a helyi számi kultúrát fedezik fel, vagy egy sarkvidéki kalandra indulnak, az Alta repülőtér tökéletes kiindulópont egy felejthetetlen utazáshoz.


Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Alta repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Alta repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ALF azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Alta repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Oslo Airport Gardermoen (OSL) célállomásig ér el, körülbelül 2h 5m időtartam alatt a(z) Boeing 737-800 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Alta repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Alta repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Wideroe, SAS, Norwegian Air Shuttl

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Alta városából?

Általában a Alta repülőtér (ALF) a preferált választás a Alta-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Alta közvetlen közelében?

Alta környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella