Megfizethető járatok innen: Alpena megyei regionális repülőtér (APN)

Közvetlen járatok 2 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Alpena megyei regionális repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
DTW Romulus

1 járat naponta

1ó 5m Ár megjelenítése
PLN Pellston

1 járat naponta

0ó 53m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Alpena megyei regionális repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Alpena megyei regionális repülőtér
Repülőtér (IATA) kód APN
Város Alpena
Ország United-States (US)
Teljes cím Alpena megyei regionális repülőtér
Szélességi fok 45.077931
Hosszúsági fok -83.561357
Weboldal Alpenaairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Alpena megyei regionális repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Alpena megyei regionális repülőtér létfontosságú közlekedési csomópont, amely Alpena megyét és a környező régiót szolgálja ki. Létesítményeivel és szolgáltatásaival a repülőtér kényelmes és kényelmes élményt kíván nyújtani mind az utasoknak, mind a repülés szerelmeseinek.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér egy modern és jól felszerelt terminálépület, amely kellemes környezetet biztosít az utazóknak. Kényelmes ülősarokkal, nyilvános mellékhelyiségekkel és kávézóval várja vendégeit.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú tartózkodásra is, a terminál épületének közvetlen közelében. A parkoló jól karbantartott és könnyen megközelíthető.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér hatékony poggyászszolgáltatást nyújt az utasok poggyászainak zökkenőmentes és biztonságos kezeléséhez. Poggyászkocsik állnak rendelkezésre.
 • Wi-Fi: Az ingyenes Wi-Fi a terminál egész területén elérhető, így az utasok kapcsolatban maradhatnak, és a legtöbbet hozhatják ki várakozási idejükből.
 • Kisegítő lehetőségek: A repülőtér elkötelezett amellett, hogy akadálymentesítést biztosítson minden fogyatékkal élő utas számára. Akadálymentes parkolóhelyeket, lifteket és mellékhelyiségeket, valamint dedikált segítséget kínál a speciális igényű utazók számára.
 • Konferenciatermek: Az üzleti utazók számára a repülőtér jól felszerelt konferenciatermeket kínál, amelyek lefoglalhatók megbeszélésekre., prezentációk vagy egyéb szakmai rendezvények.

Szolgáltatások

 • Légitársaságok: Az Alpena megyei regionális repülőteret több nagy légitársaság is kiszolgálja, kényelmes összeköttetést biztosítva mind a belföldieknek. és a nemzetközi utazások.
 • Autókölcsönző: Számos autókölcsönző iroda rendelkezik a terminál épületében található pultokkal, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy érkezéskor járműveket béreljenek szállítási igényeik kielégítésére.
 • Repülési információk: Valódi- Az időrepülési információs monitorok stratégiailag vannak elhelyezve a terminálon, naprakész érkezési és indulási adatokkal szolgálva.
 • Biztonság: A repülőtér elsőbbséget élvez az utasok biztonságával és biztonságával. Szigorú biztonsági intézkedések vannak bevezetve a biztonságos utazási környezet fenntartása érdekében.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A terminál épületében különböző kiskereskedelmi üzletek és éttermek találhatók, ahol az utasok haraphatnak egyet, vagy vásárolhatnak utazási szükségleteket.
 • Szárazföldi közlekedés: A földi közlekedés lehetőségei közé tartozik a taxi, a transzfer és a tömegközlekedés, így biztosítva, hogy az utasok kényelmesen elérjék végső úti céljukat.
 • Repülőgépes szolgáltatások: A repülőtér számos szolgáltatást kínál magánszemélyek számára. repülőgép-tulajdonosok, beleértve a tankolást, a hangárbérlést, a karbantartást és a javításokat.

Az Alpena megyei regionális repülőtér megfelelő létesítmények, széles körű szolgáltatások és a biztonság és a hozzáférhetőség iránti elkötelezettség. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a repülőtér célja, hogy az élmény zökkenőmentes és élvezetes legyen.


Alpena megyei regionális repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Alpena megyei regionális repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A APN kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Alpena megyei regionális repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Alpena megyei regionális repülőtér repülőtérről indul?

A Alpena megyei regionális repülőtér és a Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 9m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Alpena megyei regionális repülőtér repülőtérről?

A(z) Alpena megyei regionális repülőtér repülőtérről induló utasok 1 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Delta Air Line biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Alpena városából repülővel távozik?

Utazók, akik Alpena-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Alpena megyei regionális repülőtér (APN)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Alpena közvetlen közelében?

Alpena környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella