Közvetlen járat innen: Almería repülőtér (LEI)

Folyamatos járatok 20 úti célra 10 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Almería repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
MAD Madrid

2-3 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
MLN Melilla

1-2 járat naponta

0ó 45m Ár megjelenítése
SVQ Sevilla

2 járat naponta

1ó 15m Ár megjelenítése
LGW London

1 járat naponta

2ó 45m Ár megjelenítése
BCN Barcelona

1 járat naponta

1ó 25m Ár megjelenítése
PRG Prága
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 10m Ár megjelenítése
BHX Birmingham
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 0m Ár megjelenítése
BRS Bristol
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 50m Ár megjelenítése
BRU Brüsszel
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

3ó 5m Ár megjelenítése
CRL Charleroi

1 járat naponta

2ó 40m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Almería repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Almería repülőtér
Repülőtér (IATA) kód LEI
Város Almeria
Ország Spain (ES)
Teljes cím Almería repülőtér
Szélességi fok 36.847526
Hosszúsági fok -2.372414
Weboldal Aena.es
Megjelenítés a térképen Google maps

Almería repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A dél-spanyolországi Almería tartományban található Almería repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasok zökkenőmentes és kényelmes utazási élménye érdekében.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: Az Almería repülőtér számos check-in pultot kínál, ahol az utasok kényelmesen bejelentkezhetnek járataikra.
 • Poggyászkiadás: a repülőtéren kijelölt területek vannak a feladott poggyászok érkezéskor történő átvételére.
 • Információs pultok: Barátságos és hozzáértő személyzet áll az információs pultok rendelkezésére, hogy segítsen az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban.
 • Éttermek és kávézók: Az utasok számos étkezési lehetőséget találhatnak, köztük éttermeket és kávézókat, amelyek ízletes ételek, harapnivalók és italok széles választékát kínálják.
 • Üzletek: A repülőtéren számos üzlet található, köztük vámmentesek is. üzletek, ahol az utazók utolsó pillanatban vásárolhatnak ajándéktárgyakat, divatot, elektronikai cikkeket és egyebeket.
 • ATM-ek és pénzváltó: A kényelmesen elhelyezett ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások állnak rendelkezésre azon utasok számára, akiknek készpénzt kell felvenniük vagy ki kell váltaniuk a pénzüket. pénznemben.
 • Poggyászszolgáltatás: Az Almería repülőtér poggyászmegőrzőt, valamint elveszett és megtalált szolgáltatást kínál, hogy segítse az utasokat poggyászszükségleteik kielégítésében.
 • Autókölcsönzés: Az utazók könnyedén bérelhetnek autót az egyiktől. a repülőtéren található jó hírű autókölcsönző cégek közül, rugalmasságot és kényelmet biztosítva a régió felfedezéséhez.

Akadálymentesség és speciális segítség

 • Akadálymentesítettség: A repülőtér csökkent mozgásképességű vagy kerekesszékes segítségre szoruló utasok fogadására szolgál. Rámpák és liftek állnak rendelkezésre az egész terminálon.
 • Speciálisan kialakított illemhelyek: Az Almería repülőtér speciálisan kialakított WC-ket kínál a fogyatékkal élő utasok számára, biztosítva számukra kényelmüket.
 • Segítség a látássérült utasok számára: A repülőtér személyzete kiképzett, hogy segítse a látássérült utasokat, biztosítva biztonságukat és kényelmüket a repülőtéren töltött idő alatt.

Szállítás

 • Taxi: Az utasok könnyen találjon taxit a terminál épületén kívül, kényelmes közlekedési lehetőséget biztosítva úti céljuk eléréséhez.
 • Buszjáratok: Rendszeres buszjáratok kötik össze Almería repülőterét a régió különböző célpontjaival, így az utasok könnyedén felfedezhetik a környező területeket.
 • Gépkocsiparkoló: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt, biztonságos és kényelmes lehetőséget kínálva a járművüket hátrahagyó utazóknak.

Az Almería repülőtér elkötelezett amellett, hogy kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson, hogy kellemes utazási élményt biztosítson minden utas számára. A bejelentkezéstől a beszállásig a repülőtér kényelmes szolgáltatásokat és segítséget kínál a speciális igényű egyének számára. A rendelkezésre álló közlekedési lehetőségek széles skálája lehetővé teszi az utazók számára, hogy könnyen elérjék úti céljukat, míg a sokféle üzlet és étkezési lehetőség növeli a repülőtéren eltöltött idő általános kényelmét és élvezetét.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Almería repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A LEI kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Almería repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Almería repülőtér repülőtérről indul?

A Almería repülőtér és a Leeds Bradford International Airport (LBA) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 15m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Almería repülőtér repülőtérről?

A(z) Almería repülőtér repülőtérről induló utasok 10 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Iberia, Vueling, easyJe biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Melyik repülőteret kell használni, amikor Almeria városából repülővel távozik?

Utazók, akik Almeria-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Almería repülőtér (LEI)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Almeria közvetlen közelében?

Almeria környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella