Repülőjárat akciók innen: Allakaket repülőtér (AET)

Közvetlen járatok 1 célállomásra 1 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Allakaket repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
FAI Fairbanks

1 járat naponta

1ó 10m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Allakaket repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Allakaket repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AET
Város Allakaket
Ország United-States (US)
Teljes cím Allakaket repülőtér
Szélességi fok 66.561670
Hosszúsági fok -152.658340
Megjelenítés a térképen Google maps

Allakaket repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Allakaket távoli falujában, Alaszkában található Allakaket repülőtér létfontosságú közlekedési csomópont mind a helyiek, mind a területre látogató turisták számára. Szerény mérete ellenére a repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál a gördülékeny és kényelmes utazási élmény érdekében.

Létesítmények

  • Terminálépület: A repülőtér modern és jól karbantartott terminálépület kényelmes ülésekkel, mellékhelyiségekkel és bőséges hellyel a várakozó utasok számára.
  • Kifutópálya: Az Allakaket repülőtér egyetlen aszfaltozott kifutópályával büszkélkedhet, amely 3000 láb hosszúságú, és kis repülőgépek fogadására is alkalmas.
  • Parkolás: A repülőtér parkolási lehetőséget biztosít azoknak, akik utazás közben szeretnék elhagyni járműveiket. A parkoló a terminálépület közelében található, így könnyen megközelíthető.
  • Közlekedés: A repülőtér és a közeli célpontok közötti zökkenőmentes közlekedés érdekében különböző autókölcsönző irodák és taxi szolgáltatások találhatók közvetlenül a terminál épülete előtt.
  • Kiközelíthetőség: Allakaket repülőtere fel van szerelve a fogyatékkal élő utazók fogadására. Kerekesszékes rámpák és akadálymentesített mellékhelyiségek állnak rendelkezésre az inkluzivitás biztosítására.

Szolgáltatások

  • Poggyászkezelés: A repülőtér poggyászkezelési szolgáltatásokat kínál, hogy segítse az utasokat a poggyászszállításban. Képzett személyzet áll rendelkezésre, hogy megkönnyítsék a folyamatot, és biztosítsák a poggyász hatékony átszállítását a repülőgépbe és vissza.
  • Repülési információk: Az utasok a képernyőkön mindenhol megtalálhatják a naprakész információkat az indulásról és érkezésről. a terminál épületét. Ez segít az utazóknak tájékozódni a menetrendváltozásokról vagy késésekről.
  • Biztonság: Az Allakaket repülőtér elsőbbséget élvez az utasok biztonságával. Képzett biztonsági személyzet van jelen, hogy biztonsági átvizsgálást végezzenek, biztonságos környezetet biztosítva minden utazó számára.
  • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy eltévedt tárgyak esetén külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre a repülőtéren. Az utasok érdeklődhetnek elveszett holmijaik felől, és visszahozhatják azokat, ha megtalálják.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Bár a repülőtér nem biztos, hogy a vásárlási és étkezési lehetőségek széles skáláját kínálja, az utasok különféle harapnivalókat, italokat, és az utazáshoz szükséges eszközöket a repülőtér kisboltjában.

Az Allakaket repülőtér, bár mérete kicsi, kényelmes és kényelmes élményt kíván nyújtani utasainak. Modern létesítményeivel és dedikált szolgáltatásaival a repülőtér fontos közlekedési csomópontként szolgál a helyi közösség számára, és szeretettel várja a látogatókat Allakaket gyönyörű régiójában.


Allakaket repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Allakaket repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AET kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Allakaket repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Allakaket repülőtér repülőtérről indul?

A Allakaket repülőtér és a Fairbanks International Airport (FAI) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 0m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Allakaket repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Allakaket repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Astral Aviatio

Melyik repülőteret kell használni, amikor Allakaket városából repülővel távozik?

Utazók, akik Allakaket-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Allakaket repülőtér (AET)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Allakaket közvetlen közelében?

Allakaket környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella