Repülőjárat akciók innen: Allahabad repülőtér/Bamrauli repülőtér (IXD)

Folyamatos járatok 11 úti célra 2 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Allahabad repülőtér/Bamrauli repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Allahabad repülőtér/Bamrauli repülőtér
Repülőtér (IATA) kód IXD
Város Allahabad
Ország India (IN)
Teljes cím Allahabad repülőtér/Bamrauli repülőtér
Szélességi fok 25.440081
Hosszúsági fok 81.734067
Megjelenítés a térképen Google maps

Allahabad repülőtér/Bamrauli repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Allahabad repülőtér, más néven Bamrauli repülőtér, egy belföldi repülőtér az indiai Uttar Pradesh állambeli Allahabadban. Fontos átjáróként szolgál Allahabad városához és környező területeihez. A repülőtér különféle létesítményeket és szolgáltatásokat kínál, hogy kényelmes és problémamentes utazási élményt biztosítson az utasoknak.

Terminállétesítmények

 • Check-in pultok: A repülőtér külön check-in pultokat biztosít, ahol az utasok befejezhetik a bejelentkezési folyamatot, és megszerezhetik a beszállókártyáikat.
 • Poggyászszolgáltatás: Az Allahabad repülőtér poggyászkezelést és -tárolást biztosít.. Az utasok könnyen megtalálhatják a poggyászpultot, ahol jelenthetik és átvehetik poggyászukat.
 • Várakozóterek: A repülőtéren kényelmes várakozóterek állnak rendelkezésre, amelyek ülőalkalmatosságokkal, mellékhelyiségekkel és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal vannak felszerelve. Ezek a társalgók pihentető környezetet kínálnak a repülőjáratokra várva.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtér területén számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, a finom ételeket kínáló éttermektől a harapnivalókat kínáló kávézókig és italok.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok a repülőtér különböző kiskereskedelmi egységeit fedezhetik fel, ahol helyi kézműves termékeket, ajándéktárgyakat, könyveket és egyéb termékeket vásárolhatnak.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Az allahabadi repülőtér vészhelyzet esetén orvosi segítséget nyújt az utasoknak. Orvosi létesítmények és elsősegélynyújtó készletek könnyen elérhetőek.
 • Akadálymentesíthetőség: A repülőtér olyan létesítményekkel van felszerelve, amelyek elősegítik a fogyatékkal élő utasok mozgását. Kerekes székek és segítség kérésre rendelkezésre áll.

Közlekedés és csatlakozás

 • Taxik és autókölcsönzés: Az utasok könnyen megtalálhatják a taxikat és autóbérlési szolgáltatások a repülőtéri terminálon kívül, hogy kényelmesen eljussanak a kívánt úti célokra.
 • Tömegközlekedés: A repülőtér tömegközlekedési eszközökön keresztül jó összeköttetéssel rendelkezik a város különböző részeivel, beleértve a buszokat is. és autó riksák.
 • Parkolás: Bőséges parkolóhely áll rendelkezésre a repülőtéren, így az utasok biztonságosan parkolhatják le járműveiket utazásuk során.

További szolgáltatások

 • Wi-Fi: Allahabad repülőtér ingyenes Wi-Fi-kapcsolatot kínál az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak és böngészhessenek az interneten.
 • Információs pultok: Az információs pultok stratégiai helyen találhatók a repülőtéren, hogy segítsék az utasokat kérdésekkel, repülési menetrendekkel és egyéb szükséges információkkal.
 • Elveszett és megtalált: Elveszett vagy eltévedt holmija esetén a repülőtér külön Elveszett és megtalált részleggel segíti az utasokat a tárgyak visszaszerzésében.

Összességében az allahabadi repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást biztosít a kellemes tartózkodás érdekében. utazási élmény az utasok számára. A kényelemre, kényelemre és hatékonyságra összpontosítva a repülőtér célja, hogy a kapuján áthaladó összes utazó igényeit kielégítse.


Allahabad repülőtér/Bamrauli repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Allahabad repülőtér/Bamrauli repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A IXD kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Allahabad repülőtér/Bamrauli repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Allahabad repülőtér/Bamrauli repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Kempegowda International Airport (BLR) célállomásig ér el, körülbelül 2h 30m időtartam alatt a(z) Airbus A320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Allahabad repülőtér/Bamrauli repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Allahabad repülőtér/Bamrauli repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: IndiGo, Air Indi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Allahabad városából?

Általában a Allahabad repülőtér/Bamrauli repülőtér (IXD) a preferált választás a Allahabad-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Allahabad közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella