Repülőjárat akciók innen: Alice Springs repülőtér (ASP)

Közvetlen járatok 5 célállomásra 3 légitársaság által üzemeltetve.

Napi Indulási Menetrend a(z) Alice Springs repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Alice Springs repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Alice Springs repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ASP
Város Alice Springs
Ország Australia (AU)
Teljes cím Alice Springs repülőtér
Szélességi fok -23.801785
Hosszúsági fok 133.903112
Weboldal Alicespringsairport.com.au
Megjelenítés a térképen Google maps

Alice Springs repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Ausztrália északi területének szívében található Alice Springs repülőtér számos modern létesítményt és kényelmes szolgáltatásokat kínál az utasoknak a kényelmes és élvezetes utazási élmény érdekében. Akár érkezik, akár indul, akár csatlakozó járatok, a repülőtér mindennel fel van szerelve, amire szüksége van.

Terminállétesítmények

 • Bejelentkezési pultok: A repülőtéren több ellenőrzés is található. a pultokban, biztosítva az utasok hatékony feldolgozását.
 • Poggyászszolgáltatások: A poggyászfeladási pontok és a poggyászfelvételi területek stratégiailag vannak elhelyezve a könnyű hozzáférés és a kényelem érdekében.
 • WC: Tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek állnak rendelkezésre az egész terminálon.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok könnyen hozzáférhetnek az ATM-ekhez és a pénzváltási szolgáltatásokhoz pénzügyi igényeik kielégítésére.
 • Kiskereskedelmi és étkezési lehetőségek: Különféle üzletek találhatók, beleértve a vámmentességet, valamint a biztonsági őrzés előtt és után is elérhető éttermek, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy pihenjenek és étkezhessenek a repülés előtt.
 • Társalgók: A repülőtér kényelmes társalgókat kínál, amelyek békés környezetet biztosítanak az utasoknak. lazíthat és élvezheti az ingyenes kényelmi felszereléseket.
 • Ingyenes Wi-Fi: Maradjon kapcsolatban az ingyenes Wi-Fi-vel a repülőtér egész területén.

Földközlekedés

 • Taxik és telekocsi szolgáltatások: A taxik és telekocsi szolgáltatások könnyen elérhetők azon utasok számára, akiknek a repülőtérre és onnan vissza kell szállítaniuk.
 • Autókölcsönzés: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pultokkal, amelyek kényelmesen elhelyezkednek az érkezési területen, és kínálnak járművek széles választéka a különböző igényeknek megfelelően.
 • Ingajáratok: Közös transzferjáratok közlekednek a repülőtérről Alice Springs körzetének különböző szállodáiba és szálláshelyeibe.
 • Parkolás: A repülőtéren számos parkolási lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a rövid és hosszú távú parkolást, megkönnyítve az utasok számára, hogy elhagyják járműveiket utazás közben.

Speciális segítség

 • Kisegítő lehetőségek: A A repülőteret úgy tervezték, hogy a mozgáskorlátozott vagy fogyatékkal élő utasok számára is megközelíthető legyen, biztosítva kényelmüket.
 • Speciálisan felszerelt mellékhelyiségek: A terminál speciálisan felszerelt mellékhelyiségekkel rendelkezik a fogyatékkal élő utasok számára.
 • Tolókocsis utasok számára. segítségnyújtás: A kerekesszékes segítségre szoruló utasok előzetesen vagy a repülőtérre érkezéskor igényelhetik.
 • Ügyfélszolgálat: A barátságos és hozzáértő személyzet mindig készen áll, hogy segítsen az utasoknak bármilyen kérdése vagy problémája esetén.

További szolgáltatások

 • Elveszett és megtalált részleg: a repülőtéren van egy külön elveszett és megtalált részleg, amely segíti az utasokat az elveszett tárgyak felkutatásában.
 • Információs pultok: Az utasok az egész repülőtéren kényelmesen elhelyezett információs pultokat találhatnak útmutatásért és segítségért.
 • Üzleti szolgáltatások: Azoknak, akiknek dolgozniuk kell vagy értekezleteken kell részt venniük, a repülőtér üzleti szolgáltatásokat, például konferenciatermeket és nyomtatási lehetőséget kínál.
 • Elsősegélynyújtás: Képzett egészségügyi személyzet áll rendelkezésre a repülőtéren, hogy szükség esetén alapvető elsősegélynyújtásban részesüljön.

Akár üzleti, akár szabadidős céllal látogat Alice Springsbe, a repülőtér kiváló felszereltsége és szolgáltatások biztosítják, hogy utazása zökkenőmentesen induljon és érjen véget. Az utasok elégedettsége iránti elkötelezettséggel az Alice Springs Airport arra törekszik, hogy stresszmentes és élvezetes utazási élményt nyújtson mindenkinek.


Alice Springs repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Alice Springs repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Alice Springs repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ASP azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Alice Springs repülőtér repülőtérről indul?

A Alice Springs repülőtér és a Sydney Kingsford Smith Airport (SYD) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Alice Springs repülőtér repülőtérről?

A(z) Alice Springs repülőtér repülőtérről induló utasok 3 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Qantas, Airnorth, Virgin Australi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Alice Springs városából?

Általában a Alice Springs repülőtér (ASP) a preferált választás a Alice Springs-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Alice Springs közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella