Repülőjárat akciók innen: Alghero – Riviera del Corallo repülőtér (AHO)

Fedezze fel 24 helyszínt 11 különböző fuvarozóval

Napi Indulási Menetrend a(z) Alghero – Riviera del Corallo repülőtér repülőtéren

Lényeges részletek a(z) Alghero – Riviera del Corallo repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Alghero – Riviera del Corallo repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AHO
Város Alghero
Ország Italy (IT)
Teljes cím Alghero – Riviera del Corallo repülőtér
Szélességi fok 40.564133
Hosszúsági fok 8.317455
Weboldal Algheroairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Alghero – Riviera del Corallo repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az olaszországi Szardínia gyönyörű régiójában található Alghero – Riviera del Corallo repülőtér egy modern és jól felszerelt repülőtér, amely kellemes és hatékony utazási élményt nyújt utasai számára. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál a szabadidős és üzleti utazók igényeinek kielégítésére.

Terminál létesítmények:

 • Kiskereskedelmi üzletek: A repülőtér számos kiskereskedelmi üzletek, amelyek termékek széles választékát kínálják, beleértve a divatot, elektronikai cikkeket, könyveket és helyi termékeket.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étterem található, amelyek ízletes ételeket és italokat kínálnak az éhség csillapítására és kényelmes étkezési élményt nyújtanak.
 • Vámmentes vásárlás: Az utasok vámmentesen vásárolhatnak a repülőtéren, és olyan adómentes termékeket kínálnak, mint a kozmetikumok, parfümök, szeszes italok és dohánytermékek.
 • Autókölcsönző szolgáltatások: A repülőtéren több autókölcsönző cég is működik, amelyek kényelmes lehetőségeket kínálnak azoknak az utazóknak, akik saját tempójukban szeretnék felfedezni a gyönyörű környezetet.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren ATM-ek és pénzváltó szolgáltatások biztosítják, hogy az utasok könnyen hozzáférhessenek a készpénzhez, és szükség esetén lehessen valutát váltani.
 • Információs pult: A barátságos és hozzáértő személyzettel rendelkező repülőtér információs pultja segítséget nyújt. az utasoknak a járatokkal, a repülőtéri szolgáltatásokkal és az általános kérdésekkel kapcsolatban.

További szolgáltatások:

 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéri terminálon, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, és hozzáférjenek az online szolgáltatásokhoz.
 • Fogyatékkal élők létesítményei: A csökkent mozgásképességű utasok igényeinek kielégítésére a repülőtér akadálymentesített WC-ket, rámpákat, lifteket és kijelölt parkolóhelyeket kínál.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Ha a holmik elvesznek vagy eltévednek, a repülőtéren külön elveszett és megtalált szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak a tárgyak visszaszerzésében.
 • Orvosi segítségnyújtás: A repülőtér egészségügyi létesítményeket biztosít. és segítségnyújtás, beleértve az elsősegélynyújtást is, ha bármely utas orvosi ellátásra szorulna.
 • Szülői szobák: A kisgyermekekkel utazó családok számára a repülőtér szülői szobákat kínál pelenkázó állomással, palackmelegítővel és kényelmes ülőhelyekkel..
 • Állatbarát létesítmények: A repülőtér elismeri a háziállatok fontosságát egyes utazók számára, és állatbarát területeket, valamint kijelölt szabadtéri tereket kínál a háziállatok számára, hogy kinyújtsák a lábukat.

Alghero - Riviera del Corallo repülőtér jól karbantartott létesítményeivel és széles körű szolgáltatásaival biztosítja az utasok kényelmes és problémamentes élményét. Akár érkezik, akár indul, akár átutazik, a repülőtér igyekszik minden utazó igényeit kielégíteni, és pozitív benyomást kelteni Szardíniáról.


Alghero – Riviera del Corallo repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Alghero – Riviera del Corallo repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AHO kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Alghero – Riviera del Corallo repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Alghero – Riviera del Corallo repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Al Maktoum International Airport (DWC) célállomásig ér el, körülbelül 6h 0m időtartam alatt a(z) Boeing 737 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Alghero – Riviera del Corallo repülőtér repülőtérről?

A(z) Alghero – Riviera del Corallo repülőtér repülőtérről induló utasok 11 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Alitalia, Ryanair, easyJet, Wizz Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Alghero városából?

Általában a Alghero – Riviera del Corallo repülőtér (AHO) a preferált választás a Alghero-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Alghero közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella