Ålesund Vigra repülőtér (AES) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 8 célállomásra 6 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Ålesund Vigra repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Ålesund Vigra repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Ålesund Vigra repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AES
Város Aalesund
Ország Norway (NO)
Teljes cím Ålesund Vigra repülőtér
Szélességi fok 62.558610
Hosszúsági fok 6.115061
Weboldal Avinor.no
Megjelenítés a térképen Google maps

Ålesund Repülőtér, Vigra létesítmények és szolgáltatások

A norvégiai Møre og Romsdal festői régiójában, az Ålesund repülőtéren található Vigra létfontosságú közlekedési csomópontként szolgál, amely összeköti a területet a nemzeti és nemzetközi célpontokkal. A csúcsminőségű létesítmények és szolgáltatások széles skálájával a repülőtér igyekszik zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt nyújtani az utasoknak.

Létesítmények

 • Terminál: Az Ålesund repülőtér egyetlen terminálépülettel rendelkezik, amely belföldi és nemzetközi járatoknak is helyet ad. A terminál tágas és modern környezetet biztosít különféle kényelmi szolgáltatásokkal az utasok számára.
 • Check-in: A repülőtéren több, a legújabb technológiával felszerelt check-in pult is rendelkezésre áll a hatékony és problémamentes lebonyolítás érdekében. -ingyenes bejelentkezési eljárások.
 • Kiskereskedelem és étkezés: Az utasok számos kiskereskedelmi üzletet fedezhetnek fel, amelyek különféle termékeket és ajándéktárgyakat kínálnak. A repülőtéren számos étkezési lehetőség is található, köztük kávézók és éttermek, amelyek különböző ízléseket és preferenciákat szolgálnak ki.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhat, és kényelmesen böngészhet az interneten.
 • Csomagok: Az Ålesund repülőtér poggyászkocsikat és csomagmegőrzőt biztosít a poggyász egyszerű és biztonságos kezelésének megkönnyítése érdekében. Az utasok igény esetén poggyászcsomagolási szolgáltatásokat is igénybe vehetnek.
 • Gyermek játszótér: A gyerekekkel utazó családok számára a repülőtéren van egy kijelölt játszótér, ahol a fiatalok szórakozhatnak és szórakozhatnak. elköltenek egy kis energiát a repülés előtt.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér biztosítja, hogy minden utas, beleértve a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élőket is, támogatást kapjon az utazás során. Különféle szolgáltatások állnak rendelkezésre, mint például a kerekesszékes segítségnyújtás és a kijelölt parkolóhelyek.

Szolgáltatások

 • Szállítás: Az Ålesund repülőtér számos szállítási lehetőséget kínál a repülőtérre és vissza, beleértve a taxikat és az autókölcsönzési szolgáltatásokat. A tömegközlekedési kapcsolatok kényelmesen elhelyezkednek a közelben.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok ATM-eket és valutaváltó pultokat találhatnak a terminálon belül, megkönnyítve a készpénzhez és a különböző pénznemekhez való hozzáférést.
 • Gépkocsiparkoló: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt, így az autóval utazó utasok kényelmét szolgálja.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén az utasok a repülőtér elveszett és megtalált osztályához fordulhatnak, hogy segítsenek holmijaik megtalálásában és visszaszerzésében.
 • Információs pult:
 • Egy külön információs pult áll rendelkezésre, amely az utasokat naprakész repülési információkkal látja el, kérdésekre válaszol, és általános segítséget nyújt.
 • Elsősegély: A repülőtér felszerelt elsősegélynyújtó létesítmények és képzett személyzet az esetlegesen felmerülő orvosi vészhelyzetek kezelésére.
 • Üzleti létesítmények: Az üzleti utazók számára az Ålesund repülőtér konferenciatermeket és egyéb üzleti kényelmi eszközöket biztosít, hogy megfeleljenek a szakmabelieknek. szükségleteit.

A Vigra Ålesund repülőtere mindent megtesz annak érdekében, hogy az utasok kivételes élményben részesüljenek. A modern létesítményektől a segítőkész szolgáltatásokig a repülőtér elkötelezett amellett, hogy az utazást minden látogató számára kényelmessé és élvezetessé tegye.


Ålesund Vigra repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Ålesund Vigra repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Ålesund Vigra repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AES azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Ålesund Vigra repülőtér repülőtérről indul?

A Ålesund Vigra repülőtér és a Alicante–Elche Airport (ALC) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 3h 55m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Ålesund Vigra repülőtér repülőtéren?

Összesen 6 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Ålesund Vigra repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Wideroe, SAS, Norwegian Air Shuttle, Wizz Air, KL

Melyik repülőteret kell használni, amikor Aalesund városából repülővel távozik?

Utazók, akik Aalesund-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Ålesund Vigra repülőtér (AES)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Aalesund közvetlen közelében?

Aalesund környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella