Albuquerque International Sunport (ABQ) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 27 célállomásra 10 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Albuquerque International Sunport kapcsán

Repülőtér neve Albuquerque International Sunport
Repülőtér (IATA) kód ABQ
Város Albuquerque
Ország United-States (US)
Teljes cím Albuquerque International Sunport
Szélességi fok 35.043333
Hosszúsági fok -106.612909
Weboldal Cabq.gov
Megjelenítés a térképen Google maps
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport

Albuquerque International Sunport

Albuquerque International Sunport létesítmények és szolgáltatások

Az új-mexikói Albuquerque városában található Albuquerque International Sunport az állam legnagyobb kereskedelmi repülőtere. Korszerű létesítményeivel és széleskörű szolgáltatásaival a Sunport zökkenőmentes és kellemes utazási élményt biztosít mind a belföldi, mind a nemzetközi utasok számára.

Létesítmények

A Sunport számos lehetőséget kínál az utasok élményének fokozására:

  • Terminálok: A repülőtér két terminálból áll: a fő terminálból és a kiegészítő terminálból. Ezek a terminálok kényelmes és kényelmes környezetet biztosítanak az utasok számára.
  • Kiskereskedelem és étkezés: Az utazók a kiskereskedelmi egységek széles választékát élvezhetik, beleértve a vámmentes üzleteket, könyvesboltokat, ajándékboltokat, és ruhabutikok. Ezenkívül a Sunport étkezési lehetőségek széles skáláját kínálja, a gyors harapnivalóktól a kiülős éttermekig, így biztosítva, hogy minden ízlést kielégítsenek.
  • Társalgók: Azok számára, akik többet keresnek Az exkluzív és luxus élményt nyújtó repülőtér prémium társalgókat kínál kényelmes ülésekkel, ingyenes harapnivalókkal és italokkal, valamint hozzáféréssel a Wi-Fi-hez és a töltőállomásokhoz.
  • Parkolás: A Sunport rövid távú parkolási lehetőséget kínál. -távú, hosszú távú és fedett parkolási lehetőségek a különféle utasigények kielégítésére. Ezenkívül vannak kijelölt parkolóhelyek a fogyatékkal élők számára.
  • Közlekedés: Kényelmes közlekedési lehetőségek, például autóbérlés, telekocsi-szolgáltatás és taxik állnak az utasok rendelkezésére. könnyen elérhetik kívánt úti céljukat.

Szolgáltatások

Kiváló létesítményei mellett a Sunport számos szolgáltatást is kínál az utazás hatékonyabbá és élvezetesebbé tételéhez:

  • Poggyászszolgáltatás: Az utasok igénybe vehetik a poggyászkezelési szolgáltatásokat, ideértve a poggyászkocsikat és a szekrényeket, valamint az elveszett és megtalált létesítményeket az eltévedt tárgyakért.
  • Információs pultok: Barátságos és hozzáértő személyzet a repülőtér egész területén található információs pultoknál áll, hogy segítsenek az utazóknak bármilyen kérdésben, útbaigazítást nyújtsanak, vagy általános segítséget nyújtsanak.
  • Speciális segítség: A Sunport gondoskodik arról, hogy a fogyatékkal élő vagy különleges igényű utasok jól ellátva legyenek, hozzáférhető létesítményekkel, kerekesszékes segítséggel és elkötelezett személyzettel biztosítsák a szükséges támogatást.
  • Internet-hozzáférés.: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek az interneten, miközben járatukra várnak.
  • Üzleti szolgáltatások: Az üzleti utazók Használja ki a repülőtér audiovizuális berendezésekkel felszerelt konferenciatermeit, valamint fax-, nyomtatási és fénymásolási szolgáltatásokat.

Modern létesítményeivel és átfogó szolgáltatásaival az Albuquerque International A Sunport célja, hogy zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt nyújtson az utasoknak. Akár indul, akár érkezik, akár átutazik, ez a repülőtér biztosítja, hogy utazása kényelmes, kényelmes és stresszmentes legyen.


Albuquerque International Sunport Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Albuquerque International Sunport repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Albuquerque International Sunport repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, ABQ azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Albuquerque International Sunport repülőtérről indul?

A Albuquerque International Sunport és a John F. Kennedy International Airport (JFK) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 5m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Albuquerque International Sunport repülőtérről?

A(z) Albuquerque International Sunport repülőtérről induló utasok 10 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Southwest Airlines, American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Advanced Ai biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Albuquerque városából?

Általában a Albuquerque International Sunport (ABQ) a preferált választás a Albuquerque-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Albuquerque közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve: Albuquerque International Sunport (ABQ)

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella