Albany nemzetközi repülőtér (ALB) repülőtere induló járatok

Folyamatos járatok 21 célállomásra 7 különböző légitársasággal

Lényeges részletek a(z) Albany nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Albany nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód ALB
Város Albany
Ország United-States (US)
Teljes cím Albany nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 42.748712
Hosszúsági fok -73.805498
Weboldal Albanyairport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Albany International Airport létesítményei és szolgáltatásai

Az Albany International Airport egy nyüzsgő közlekedési csomópont a New York állambeli Albany városában. A fővárosi régió elsődleges repülőtereként szolgál, és a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek mind a belföldi, mind a nemzetközi utazók igényeit kielégítik. Akár szabadidős kirándulásra, akár üzleti vállalkozásra indul, az Albany International Airport zökkenőmentes és kényelmes utazási élményt biztosít.

Létesítmények

 • Terminálépületek: A repülőtér két épülettel büszkélkedhet. modern és jól felszerelt terminálépületek, az A terminál és a B terminál, számos kényelmi és kényelmesen elérhető szolgáltatással.
 • Étkezési lehetőségek: Az Albany International Airport étkezési lehetőségek széles választékát kínálja, beleértve az éttermeket, kávézókat, és snack bárok. Az utasok a gyors harapnivalóktól a teljes fogásos ételekig bármit élvezhetnek.
 • Vásárlás: A repülőtéren különféle kiskereskedelmi üzletek találhatók, amelyek ajándéktárgyakat és ajándékokat a magazinokig és ruházati cikkekig árulnak. Ezek a kiskereskedelmi egységek kiváló vásárlási lehetőségeket kínálnak az utazóknak.
 • Társalgók: A békés és kényelmes légkört kereső utasok kényelmes ülőhellyel, dolgozósarokkal, ingyenes Wi-Fi-vel és frissítőkkel ellátott repülőtéri társalgóba léphetnek be.
 • Autókölcsönző: Számos autókölcsönző cég működik a repülőtéren, amelyek kényelmes hozzáférést biztosítanak az utazók számára a bérelt járművekhez, hogy felfedezhessék a fővárosi régiót és azon túl.
 • WiFi: az Albany International Airport ingyenes, nagy sebességű Wi-Fi-t kínál. Fi a terminálokon keresztül, lehetővé téve az utasok számára, hogy kapcsolatban maradjanak, dolgozzanak vagy böngészhessenek az interneten várakozási idejük alatt.

Szolgáltatások

 • Parkolás: Az Albany nemzetközi repülőtér többféle szolgáltatást kínál parkolási lehetőségek, beleértve a rövid és hosszú távú parkolási lehetőségeket. Ezek a lehetőségek biztosítják, hogy az utasok kényelmesen parkolhassák le járműveiket a repülőtéren utazás közben.
 • Földközi közlekedés: A repülőtér különféle földi közlekedési lehetőségeket kínál, mint például taxik, transzferek és nyilvános buszjáratok, amelyek lehetővé teszik az utazók számára, hogy elérjék saját helyüket. könnyen úti célokat.
 • Poggyászszolgáltatások: Az utasok poggyászsegítő szolgáltatásokat találhatnak az Albany nemzetközi repülőtéren, beleértve a poggyászkocsikat, a poggyászkiadó irodákat és a poggyászcsomagoló létesítményeket.
 • Gyermek játszóterei: a repülőtér gyermekekkel utazó családokat szolgál ki, kijelölt játszóterek biztosításával. Ezek a területek biztonságos és szórakoztató környezetet kínálnak a gyerekeknek, hogy játsszanak és felszabadítsák energiájukat.
 • Utazói segítség: Az Albany International Airport elkötelezett ügyfélszolgálati képviselőit kínál, akik készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek az utazóknak bármilyen kérdésben, beleértve a repülőtéri útvonaltervet és általános információk.
 • Különleges segítségnyújtás: A repülőtér akadálymentesített akadálymentességet biztosít a mozgáskorlátozott vagy fogyatékkal élő utasok számára kerekesszékes szolgáltatások, akadálymentes mellékhelyiségek és kijelölt parkolóhelyek kínálatával.

Albany International A repülőtér kivételes létesítményeivel és szolgáltatásaival tűnik ki. A terminálok kényelmes és modern környezetet biztosítanak, kellemes élményt biztosítva az utazóknak. Az étkezési lehetőségek, vásárlási lehetőségek és az ingyenes Wi-Fi széles választékával az utasok a legtöbbet hozhatják ki várakozási idejükből. Ezenkívül a repülőtér különféle szolgáltatásai, mint például a parkolás, a földi szállítás, a poggyászsegítés és az utazók segítsége, kényelmet és nyugalmat kínálnak. Az Albany International Airport valóban mindent megtesz annak érdekében, hogy zökkenőmentes és élvezetes utazási élményt nyújtson minden utasának.


Albany nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Albany nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A ALB kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Albany nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Albany nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Albany nemzetközi repülőtér és a Denver International Airport (DEN) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 4h 20m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Albany nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 7 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Albany nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: American Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airlines, United Airlines, JetBlue Airway

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Albany városából?

Általában a Albany nemzetközi repülőtér (ALB) a preferált választás a Albany-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Albany közvetlen közelében?

Albany környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella