Megfizethető járatok innen: Al Wajh belföldi repülőtér (EJH)

Fedezze fel 2 helyszínt 1 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Al Wajh belföldi repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
JED Jeddah
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 20m Ár megjelenítése
RUH Rijád
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 50m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Al Wajh belföldi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Al Wajh belföldi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód EJH
Város Wejh
Ország Saudi-Arabia (SA)
Teljes cím Al Wajh belföldi repülőtér
Szélességi fok 26.198333
Hosszúsági fok 36.475556
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Al Wajh belföldi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A Szaúd-Arábiában, Al Wajh városában található Al Wajh belföldi repülőtér számos kiváló létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kényelmes és hatékony utazási élményt biztosítson utasai számára. A bejelentkezéstől a beszállásig a repülőteret az utasok kényelmét szem előtt tartva tervezték.

Létesítmények

 • Check-in pultok: A repülőtéren külön check-in pultok találhatók, ahol az utasok könnyedén bejelentkezhetnek járataikra. A személyzet barátságos és hatékony, biztosítva a zökkenőmentes feldolgozást a folyamat során.
 • Poggyászkezelés: Az Al Wajh belföldi repülőteret a legmodernebb poggyászkezelő rendszerekkel látták el. Az utasok a kijelölt pultoknál adhatják le poggyászaikat, és biztosak lehetnek abban, hogy csomagjaikat gondosan kezelik és a repülőgéphez szállítják.
 • WC: Tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek állnak rendelkezésre az egész repülőtéren a vendégek kényelme érdekében. utasok.
 • Parkolási lehetőségek: A repülőtér bőséges parkolóhelyet kínál rövid és hosszú távú parkoláshoz. Az utasok biztonságosan és kényelmesen parkolhatják le járműveiket utazás közben.
 • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén a repülőtéren egészségügyi létesítmények és képzett személyzet állnak rendelkezésre, hogy azonnali segítséget nyújtsanak.
 • Társalgók: A repülőtéren kényelmes társalgók találhatók, ahol az utasok pihenhetnek és lazíthatnak a repülés előtt. Ezek a társalgók számos kényelmi szolgáltatást kínálnak, beleértve az ingyenes harapnivalókat és italokat.

Szolgáltatások

 • Kiskereskedelem és étkezés: A repülőtér számos kiskereskedelmi üzletet és éttermet kínál olyan lehetőségek, ahol az utasok az utolsó pillanatban vásárolhatnak nélkülözhetetlen dolgokat, vagy elfogyaszthatnak egy étkezést utazásuk előtt.
 • Ingyenes Wi-Fi: Az Al Wajh belföldi repülőtér ingyenes Wi-Fi-t kínál az egész épületben, így az utasok kapcsolatban maradhatnak és böngészhetnek. az interneten, miközben a repülőjáratukra vár.
 • Információs pultok: Az információs pultokon hozzáértő személyzet áll rendelkezésre, hogy segítsenek az utasoknak az utazásukkal vagy a repülőtéri létesítményekkel kapcsolatos kérdéseikben.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett vagy rosszul elhelyezett tárgyak esetén a repülőtéren külön elveszett és megtalált részleg működik, amely segít az utasoknak holmijaik megtalálásában és visszaszerzésében.
 • Szállítás: A repülőtér könnyű hozzáférést biztosít a szállítási szolgáltatásokhoz, beleértve a taxikat is. és autóbérlés, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy érkezéskor kényelmesen elérjék úti céljukat.
 • Különleges segítségnyújtás: Az Al Wajh belföldi repülőtér a csökkent mozgásképességű vagy fogyatékkal élő utasok igényeit elégíti ki. Kérésre kerekesszékek és asszisztens szolgáltatások állnak rendelkezésre.

Al Wajh belföldi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Al Wajh belföldi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A EJH kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Al Wajh belföldi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Al Wajh belföldi repülőtér repülőtérről indul?

A Al Wajh belföldi repülőtér és a King Khalid International Airport (RUH) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 50m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Al Wajh belföldi repülőtér repülőtéren?

Összesen 1 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Al Wajh belföldi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Saudi

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Wejh városából?

Általában a Al Wajh belföldi repülőtér (EJH) a preferált választás a Wejh-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Wejh közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella