Folyamatos járat innen: Al-Jawf belföldi repülőtér (AJF)

Közvetlen járatok 5 célállomásra 7 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Al-Jawf belföldi repülőtér repülőtérről

Lényeges részletek a(z) Al-Jawf belföldi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Al-Jawf belföldi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AJF
Város Al Jawf
Ország Saudi-Arabia (SA)
Teljes cím Al-Jawf belföldi repülőtér
Szélességi fok 29.784722
Hosszúsági fok 40.101389
Weboldal Gaca.gov.sa
Megjelenítés a térképen Google maps

Az Al-Jawf belföldi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Al-Jawf belföldi repülőtér egy modern és hatékony repülőtér Szaúd-Arábia északi részén. Kapuként szolgál az Al-Jawf régióba, és számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes utazási élményt biztosítson belföldi és nemzetközi utasok számára egyaránt.

Létesítmények

 • Tágas terminál: A repülőtér jól megtervezett és tágas terminálépülettel büszkélkedhet, amely kényelmes környezetet biztosít az utazóknak.
 • Éttermek és kávézók: A repülőtéren számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételeket egyaránt kínálnak. sokféle ízlést kielégít.
 • Üzletek és vámmentesség: Az utasok számos vásárlási lehetőséget élvezhetnek, beleértve a vámmentes üzleteket, ahol parfümöket, elektronikai cikkeket és egyéb árukat vásárolhatnak adómentes áron.
 • ATM-ek és pénzváltó: A repülőtéren ATM-ek és valutaváltó szolgáltatások megkönnyítik az utazók pénzbeli tranzakcióit.
 • Autókölcsönzés: Azok számára, akik saját tempójukban szeretnék felfedezni a régiót, autóval kölcsönzési szolgáltatások kényelmesen elérhetők a repülőtéren.
 • Parkolás: Az Al-Jawf belföldi repülőtér bőséges parkolóhellyel rendelkezik, amely kényelmes és biztonságos parkolást biztosít az utazók számára.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatásokat nyújt, problémamentes élményt biztosítva az utazóknak.
 • Információs pult: Információs pult áll rendelkezésre, amely segíti az utasokat bármilyen kérdésben, ill. aggodalmaik lehetnek az utazásukkal kapcsolatban.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Orvosi vészhelyzet esetén a repülőtér egészségügyi létesítményekkel és készenléti személyzettel rendelkezik.
 • Wi-Fi: Az utasok élvezhetik ingyenes Wi-Fi-kapcsolat az egész terminálépületben, hogy az utazás során is kapcsolatban maradhassanak.
 • Csomagszállító kocsik: Csomagszállító kocsik állnak rendelkezésre, hogy segítsék az utasokat holmijuk szállításában a repülőtér területén.
 • Ima. Szobák: A repülőtér dedikált imaszobákat kínál a férfi és női utasok számára, hogy eleget tegyenek vallási kötelezettségeiknek.
 • VIP-társalgó: A nagyobb utazási élményre vágyó utasok számára van egy VIP-társalgó, amely kényelmes ülőhelyeket, frissítőket, és személyre szabott szolgáltatások.
 • Speciális segítségnyújtás: A repülőtér arra törekszik, hogy minden utas számára elérhetőséget biztosítson, és speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű vagy egyéb fogyatékossággal élő személyek számára.

Al- A Jawf Domestic Airport számos létesítménye és szolgáltatása kiváló választássá teszi az Al-Jawf régióba látogató utazók számára. Legyen szó belföldi vagy nemzetközi utazóról, a repülőtér célja, hogy zökkenőmentes és élvezetes élményt nyújtson, biztosítva, hogy utazása pozitívan induljon és érjen véget.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Al-Jawf belföldi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AJF kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Al-Jawf belföldi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Al-Jawf belföldi repülőtér repülőtérről indul?

A Al-Jawf belföldi repülőtér és a Sharjah International Airport (SHJ) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemeltetnek járatokat a Al-Jawf belföldi repülőtér repülőtérről?

A(z) Al-Jawf belföldi repülőtér repülőtérről induló utasok 7 különböző légitársaság közül választhatnak, melyek közül a Saudia, Flyadeal, Flynas, Nile Air, Air Arabi biztosítja a rendszeres járatok többségét.

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Al Jawf városából?

Általában a Al-Jawf belföldi repülőtér (AJF) a preferált választás a Al Jawf-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Al Jawf közvetlen közelében?

Al Jawf környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella