Folyamatos járat innen: Al Hurriya légibázis (KIK)

Közvetlen járatok 3 célállomásra 2 légitársaság által üzemeltetve.

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Al Hurriya légibázis repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
BGW Bagdad
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

0ó 30m Ár megjelenítése
IST Arnavutköy

1 járat naponta

2ó 50m Ár megjelenítése
ESB Ankara
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

2ó 45m Ár megjelenítése

Tájékoztató részletek a(z) Al Hurriya légibázis kapcsán

Repülőtér neve Al Hurriya légibázis
Repülőtér (IATA) kód KIK
Város Kirkuk
Ország Iraq (IQ)
Teljes cím Al Hurriya légibázis
Szélességi fok 35.559790
Hosszúsági fok 45.325677
Megjelenítés a térképen Google maps

Al Hurriya légibázis létesítményei és szolgáltatásai

Az ország szívében található Al Hurriya légibázis egy korszerű létesítmény, amely létfontosságú szerepet játszik mind a polgári, mind a katonai repülési műveletek. Ez a stratégiai légibázis a létesítmények és szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy megfeleljen a különféle repülőgépek igényeinek és biztosítsa a műveletek zavartalan működését.

Létesítmények

  • Kifutópályák: Az Al Hurriya légibázis számos hosszú és jól karbantartott kifutópályával büszkélkedhet, amelyek bármilyen méretű repülőgép kezelésére alkalmasak, beleértve a kereskedelmi repülőgépeket és a katonai repülőgépeket is. Ezek a kifutópályák kiváló minőségű aszfalttal vannak burkolva, és úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy repülőgépforgalomnak.
  • Hangárok: A légibázison tágas hangárok találhatók, amelyek menedéket és karbantartási lehetőséget biztosítanak számos repülőgép számára.. Ezek a hangárok a legmodernebb technológiákkal és berendezésekkel vannak felszerelve a hatékony repülőgép-karbantartás és -javítás érdekében.
  • Terminálépület: Az Al Hurriya légibázis modern és jól felszerelt terminálépülettel rendelkezik. amely megfelel az utasok és a személyzet tagjainak igényeinek. Az épület kényelmes várakozótereket, utastereket, vám- és bevándorlási létesítményeket, valamint különféle étkezési és vásárlási lehetőségeket kínál.
  • Irányítótorony: A légibázis irányítótornya szolgál központi irányítóközpont a légiforgalmi irányítók számára, akik irányítják a repülőgépek mozgását a bázison és környékén. A fejlett radarrendszerekkel és kommunikációs technológiával felszerelt irányítótorony biztonságos és hatékony repülőgép-üzemeltetést biztosít.
  • Üzemanyag-szolgáltatások: Az üzemanyag-szolgáltatások minden légibázis döntő részét képezik, és az Al Hurriya nincs kivétel. Dedikált lehetőséget biztosít a repülőgépek gyors és hatékony tankolására, hogy minimalizálja az átfutási időt. A bázis repülőgép-üzemanyag-tárolókat is kínál katonai és polgári repülőgépek kiszolgálására.

Szolgáltatások

  • Repülőgép-karbantartás: Al A Hurriya Air Base átfogó karbantartási szolgáltatásokat nyújt különféle típusú repülőgépekhez. Magasan képzett technikusok és mérnökök éjjel-nappal rendelkezésre állnak, hogy biztosítsák a repülőgép légialkalmasságát.
  • Földi kiszolgálás: A bázis hatékony földi kiszolgálási szolgáltatásokat kínál, beleértve a poggyászkezelést, a vendéglátást és repülőgép tisztítás. Ezek a szolgáltatások hozzájárulnak a gyors átfutási időkhöz, és javítják az utasok általános élményét.
  • Biztonság: A biztonság az első számú prioritás az Al Hurriya légibázison. A létesítmény magasan képzett biztonsági személyzetet alkalmaz, és fejlett felügyeleti rendszereket alkalmaz a repülőgépek, az utasok és a személyzet biztonságának és védelmének mindenkori biztosítására.
  • Egészségügyi létesítmények: A légibázison található egy egészségügyi intézmény, amely mind a katonai, mind a polgári személyzet számára nyújt egészségügyi szolgáltatásokat. A modern berendezésekkel felszerelt és képzett egészségügyi szakemberekkel felszerelt létesítmények biztosítják a bázison tartózkodók jólétét.
  • Tűzoltóság és mentés: Az Al Hurriya légibázis külön tüzet tart fenn. és a hét minden napján 24 órában készenlétben lévő mentőcsapat. A legmodernebb tűzoltó berendezésekkel és speciális járművekkel felszereltek, készek hatékonyan reagálni bármilyen vészhelyzetre.

Az Al Hurriya légibázis kiemelkedő légiközlekedési csomópontként áll, és kiterjedt légiközlekedési szolgáltatásokat kínál. létesítmények és szolgáltatások a katonai és a polgári repülés támogatására. A jól karbantartott kifutópályáktól és hangároktól a modern terminálépületig és irányítótoronyig a bázis biztosítja a repülőgép-üzemeltetés zavartalan működését. Ezenkívül az olyan alapvető szolgáltatások nyújtása, mint az üzemanyag-ellátás, a karbantartás, a földi kiszolgálás, a biztonság, az egészségügyi létesítmények, valamint a tűzoltóság és a mentés, tovább növeli a bázis képességeit. Az Al Hurriya légibázis nélkülözhetetlen eszközzé nőtte ki magát, és jelentősen hozzájárul a repülési műveletek sikeréhez.


Al Hurriya légibázis Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Al Hurriya légibázis repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Al Hurriya légibázis repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, KIK azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Al Hurriya légibázis repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Esenboğa International Airport (ESB) célállomásig ér el, körülbelül 2h 45m időtartam alatt a(z) Canadair (Bombardier) Regional Jet 900 and Challenger 890 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Al Hurriya légibázis repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Al Hurriya légibázis repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Turkish Airline

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Kirkuk városából?

Általában a Al Hurriya légibázis (KIK) a preferált választás a Kirkuk-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Mennyi repülőtér található a Kirkuk közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella