Közvetlen járat innen: Al-Ahsa nemzetközi repülőtér (HOF)

Folyamatos járatok 2 célállomásra 3 különböző légitársasággal

Napi Indulási Menetrend a(z) Al-Ahsa nemzetközi repülőtér repülőtéren

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
JED Jeddah

1 járat naponta

2ó 8m Ár megjelenítése
DXB Dubai
Vas
Hét
Kedd
Sze
Csü
Pén
Szo

1 járat naponta

1ó 35m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Al-Ahsa nemzetközi repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Al-Ahsa nemzetközi repülőtér
Repülőtér (IATA) kód HOF
Város Hofuf
Ország Saudi-Arabia (SA)
Teljes cím Al-Ahsa nemzetközi repülőtér
Szélességi fok 25.294184
Hosszúsági fok 49.485918
Megjelenítés a térképen Google maps

Al-Ahsa nemzetközi repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Bevezetés

A Szaúd-Arábia keleti tartományában található Al-Ahsa nemzetközi repülőtér létfontosságú közlekedési csomópontként szolgál mind a belföldi közlekedésben. és nemzetközi utazók. A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást biztosít az utasok kellemes és kényelmes élményének biztosítása érdekében.

Létesítmények

 • Terminálok: A repülőtéren két modern és jól felszerelt terminál található, az egyik a belföldi, a másik pedig a nemzetközi járatokhoz. Ezeket a terminálokat nagyszámú utas hatékony kezelésére tervezték.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok számos vásárlási lehetőséget élvezhetnek a vámmentes területen, beleértve a nemzetközi márkákat, a helyi szaküzleteket és a szuvenírboltokat..
 • Éttermek és kávézók: Az Al-Ahsa nemzetközi repülőtér számos étkezési lehetőséget kínál, a gyorséttermektől a fine dining éttermekig, a különféle ízlések és preferenciák igényei szerint.
 • Társalgók: A repülőtér kényelmes társalgókat kínál mind a gazdaságos, mind a business osztályú utasok számára, pihentető és békés környezetet biztosítva indulás előtt vagy átszálláskor.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utasok könnyen hozzáférhetnek az autóbérlési szolgáltatásokhoz a repülőtéren, ami kényelmes módot kínál fedezze fel Al-Ahsát és környékét.
 • Imaszobák: A repülőtér tisztában van a vallási gyakorlatok fontosságával, és imaszobákat biztosít különböző vallású egyének számára.

Szolgáltatások

 • Információs pult: A repülőtér egy információs pultot biztosít, ahol a barátságos személyzet rendelkezésére állnak, hogy segítsenek az utasoknak bármilyen kérdésükben vagy aggályaikban.
 • Poggyászszolgáltatás: Poggyászszolgáltatás az Al- Az Ahsa nemzetközi repülőtéren megtalálhatók az elveszett és talált poggyászok átvétele, valamint a poggyászcsomagoló létesítmények, amelyek biztosítják a poggyász biztonságos és hatékony kezelését.
 • Orvosi segítségnyújtás: A repülőtér egészségügyi létesítményekkel és szakképzett személyzettel rendelkezik, hogy a szükséges orvosi segítséget nyújtsák az utasoknak. vészhelyzet esetén.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre az egész repülőtéren, így az utasok kapcsolatban maradhatnak, és fontos információkhoz és szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá.
 • ATM-ek és pénzváltó: Az utasok kényelmesen hozzáférhetnek az ATM-ekhez és a valutaváltási szolgáltatásokhoz a repülőtér területén.
 • Parkolás: A repülőtéren bőséges parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolási lehetőséggel is, így kényelmesen használható azon utazók számára, akik autóval szeretnek a repülőtérre.
 • Közlekedés: Különféle közlekedési lehetőségek, beleértve a taxikat és az autós szolgáltatásokat, könnyen elérhetők a repülőtérről, biztosítva a zökkenőmentes összeköttetést a várossal.

Al-Ahsa Az International Airport arra törekszik, hogy kiváló létesítményeket és szolgáltatásokat nyújtson utasai utazási élményének fokozása érdekében. Modern infrastruktúrájával, változatos kereskedelmi és étkezési lehetőségeivel, segítőkész személyzetével és számos kényelmi szolgáltatásával a repülőtér problémamentes utazást biztosít mind a szabadidős, mind az üzleti utazók számára.


Al-Ahsa nemzetközi repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Al-Ahsa nemzetközi repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A HOF kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Al-Ahsa nemzetközi repülőtér repülőtérhez.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Al-Ahsa nemzetközi repülőtér repülőtérről indul?

A Al-Ahsa nemzetközi repülőtér és a King Abdulaziz International Airport (JED) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 2h 5m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Al-Ahsa nemzetközi repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Al-Ahsa nemzetközi repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Flyadeal, flyduba

Melyik repülőteret kell használni, amikor Hofuf városából repülővel távozik?

Utazók, akik Hofuf-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Al-Ahsa nemzetközi repülőtér (HOF)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Hofuf közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella