Folyamatos járat innen: Akure repülőtér (AKR)

Folyamatos járatok 2 úti célra 3 különböző légitársasággal

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Akure repülőtér repülőtérről

Célállomás A hét napjai Időtartam Légitársaságok Ár
ABV Abuja

3 járat naponta

1ó 0m Ár megjelenítése
LOS Lagos

2 járat naponta

0ó 53m Ár megjelenítése

Lényeges részletek a(z) Akure repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Akure repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AKR
Város Akure
Ország Nigeria (NG)
Teljes cím Akure repülőtér
Szélességi fok 7.251009
Hosszúsági fok 5.299726
Megjelenítés a térképen Google maps

Akure repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

A nigériai Akure városában található Akure repülőtér létfontosságú közlekedési csomópont a régióban. Számos létesítményt és szolgáltatást biztosít, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson az utazóknak.

Létesítmények

 • Terminálépület: A repülőtér modern terminálépülete fejlett létesítményekkel rendelkezik. az utasok igényeihez.
 • Bejelentkezési pultok: bőséges check-in pultok állnak rendelkezésre az induló utasok bejelentkezési folyamatának hatékony lebonyolításához.
 • Társalgók: Kényelmes társalgók állnak rendelkezésre. ahol az utasok pihenhetnek és várhatják járatukat. Ezek a társalgók nyugodt környezetet, kényelmes ülőhelyeket és ingyenes frissítőket kínálnak.
 • WC: A tiszta és jól karbantartott mellékhelyiségek kényelmesen elhelyezkednek az egész repülőtéren.
 • Vámmentes üzletek: Utazók élvezheti a vámmentes termékek vásárlását a repülőtéren elérhető üzletekben.
 • Étel- és italboltok: A repülőtéren belül különböző éttermek és kávézók találhatók, amelyek különféle ízletes ételeket, harapnivalókat, és italok különféle ízlések szerint.
 • Autókölcsönzési szolgáltatások: Az utazók könnyedén bérelhetnek járműveket a repülőtérről, hogy felfedezhessék a várost és környékét.
 • Parkolás: Mindkettő számára elegendő parkolóhely áll rendelkezésre rövid és hosszú távú parkolás, problémamentes élményt biztosítva a saját járművel utazóknak.

Szolgáltatások

 • Poggyászkezelés: A repülőtér hatékony poggyászkezelési szolgáltatások, amelyek biztosítják az utasok holmijának biztonságos szállítását a rendeltetési helyükre.
 • Biztonság: A korszerű biztonsági intézkedések vannak érvényben az Akure repülőtéren, biztosítva minden utas biztonságát és jólétét.
 • Elveszett és megtalált tárgyak: Elveszett tárgyak esetén külön Elveszett és megtalált részleg áll rendelkezésre, amely segít az utasoknak holmijaik megtalálásában és visszaszerzésében.
 • Információs pultok: A segítőkész személyzet az információs pultoknál elhelyezve az egész repülőtéren, segítséget, információkat és útmutatást nyújtva az utazóknak.
 • Földközi közlekedés: A reptérről könnyen elérhetők a különböző közlekedési lehetőségek, például taxik és transzferszolgáltatások, hogy megkönnyítsék a zökkenőmentes továbbutazást..
 • Egészségügyi létesítmények: Vészhelyzet esetén a repülőtéren egészségügyi létesítmények találhatók képzett személyzettel, hogy azonnali segítséget nyújtsanak.
 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi hozzáférés áll rendelkezésre az egész repülőtéren, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy a látogatásuk során kapcsolatban maradjanak.
 • Speciális segítségnyújtás: Az Akure Airport speciális segítségnyújtási szolgáltatásokat kínál a csökkent mozgásképességű vagy más speciális igényű utasok számára a kényelmes és problémamentes utazás érdekében.

Összességében az Akure repülőtér egy sor modern létesítményt és szolgáltatást kínál utasai utazási élményének fokozása érdekében. Legyen szó kényelmes társalgókról, változatos étkezési lehetőségekről vagy hatékony poggyászkezelésről, a repülőtér igyekszik minden utazó igényeit kielégíteni, biztosítva a kellemes utazást az elejétől a végéig.


Gyakran Ismételt Kérdések

El tudná mondani nekem a(z) Akure repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A AKR kódot a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) rendelte hozzá a Akure repülőtér repülőtérhez.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Akure repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Nnamdi Azikiwe International Airport (ABV) célállomásig ér el, körülbelül 1h 0m időtartam alatt a(z) ATR 42-300 / 320 fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Akure repülőtér repülőtéren?

Összesen 3 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Akure repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Air Peace, Kuwait National Airways, Overland Airway

Dönteni kell, hogy melyik repülőtérről induljon Akure városából?

Általában a Akure repülőtér (AKR) a preferált választás a Akure-ből érkező utazók számára a közelsége és a nyújtott kényelem miatt.

Hány repülőtér található Akure közvetlen közelében?

Akure környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella