Megfizethető járatok innen: Aksu repülőtér (AKU)

Folyamatos járatok 17 célállomásra 11 különböző légitársasággal

Tájékoztató részletek a(z) Aksu repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Aksu repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AKU
Város Aksu
Ország China (CN)
Teljes cím Aksu repülőtér
Szélességi fok 41.262500
Hosszúsági fok 80.291667
Megjelenítés a térképen Google maps

Aksu repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Aksu repülőtér, amely a kínai Hszincsiang Ujgur Autonóm Régióban található Aksu városát szolgálja ki, egy növekvő légi tranzit csomópont, amely számos létesítményt és szolgáltatást kínál, amely megfelel a követelményeknek. utasainak igényeit. Attól a pillanattól kezdve, hogy az utazók megérkeznek a repülőtérre, számos szolgáltatáshoz férhetnek hozzá, amelyek célja a kényelmes és kényelmes utazási élmény biztosítása. Az alábbiakban áttekintjük, mire számíthatnak az utasok az Aksu repülőtér használatakor.

Utasszolgáltatások

 • Információs pult: Az Aksu repülőtér információs pultja segítséget nyújt az utasoknak a repüléssel kapcsolatos kérdésekben, a repülőtéri navigációban és egyéb szolgáltatásokban, hogy segítsen nekik megtalálni simán körbejárja a repteret.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászcsomagolási szolgáltatásokat, kocsik szállítását, valamint elveszett és talált szolgáltatásokat kínál a poggyászokkal kapcsolatos igények és problémák kezelésére.
 • Egészségügyi szolgáltatások: Az egészséggel kapcsolatos vészhelyzetek vagy problémák esetén az Aksu repülőtér rendelkezik egy kijelölt egészségügyi központtal. Fel van szerelve arra, hogy elsősegélynyújtást és egyéb alapvető egészségügyi szolgáltatásokat nyújtson a rászoruló utasoknak.

Étkezés és vásárlás

 • Éttermek és kávézók: Számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre, amelyek helyi és nemzetközi ételek közül választhatnak. különféle ízlések és táplálkozási igények kielégítésére.
 • Kiskereskedelmi üzletek: Az utasok a boltok között böngészhetnek, ahol utolsó pillanatban vásárolhatnak ajándékokat, utazási kellékeket vagy különféle árukat, beleértve a regionális specialitásokat is.

Kényelem és kényelem

 • Várakozó társalgók: Kényelmes ülőhelyek állnak rendelkezésre az egész terminálon, az első osztályúak számára kijelölt társalgóval és üzleti osztályú utasok.
 • Wi-Fi hozzáférés: Ingyenes Wi-Fi szolgáltatást biztosítunk, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy kapcsolatba léphessenek családjukkal, felzárkózhassanak a munkába, vagy egyszerűen böngészhessenek az interneten, miközben repülőútjukra várnak.
 • Töltőállomások: Az Aksu Airport kényelmes töltőállomásokat kínál azoknak, akiknek szükségük van elektronikus eszközök újratöltésére.

Közlekedés és akadálymentesítés

 • Parkolási lehetőségek: A repülőtéren bőséges parkolóhely áll rendelkezésre magánjárművek számára, rövid távú parkolási lehetőséggel és hosszú távú parkolási lehetőségek.
 • Közlekedési lehetőségek: Többféle közlekedési mód, köztük taxik és buszok kötik össze a repülőteret a városközponttal, biztosítva a könnyű és hatékony utazást a repülőtérre és onnan vissza.
 • Speciális segítségnyújtás: A csökkent mozgásképességű vagy egyéb speciális igényű utasok számára elérhető szolgáltatások, amelyek minden utazó számára problémamentes élményt biztosítanak.

Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Aksu repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Aksu repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AKU azonosítja.

Mennyi ideig tart a leghosszabb repülőút?

A(z) Aksu repülőtér repülőtérről induló leghosszabb járat a(z) Zhengzhou Xinzheng International Airport (CGO) célállomásig ér el, körülbelül 4h 30m időtartam alatt a(z) Boeing 737-700 Passenger fedélzetén.

Mely légitársaságok üzemelnek a Aksu repülőtér repülőtéren?

Összesen 11 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Aksu repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: Gestair, China Southern Airlines, Air China, Tianjin Airlines, Shandong Airline

Melyik repülőteret kell használni, amikor Aksu városából repülővel távozik?

Utazók, akik Aksu-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Aksu repülőtér (AKU)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Mennyi repülőtér található a Aksu közvetlen közelében?

1 repülőtér áll a utazók rendelkezésére, beleértve:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella