Repülőjárat akciók innen: Akita repülőtér (AXT)

Fedezze fel 4 helyszínt 2 különböző fuvarozóval

Napi menetrend szerinti járatok indulása a(z) Akita repülőtér repülőtérről

Tájékoztató részletek a(z) Akita repülőtér kapcsán

Repülőtér neve Akita repülőtér
Repülőtér (IATA) kód AXT
Város Akita
Ország Japan (JP)
Teljes cím Akita repülőtér
Szélességi fok 39.611770
Hosszúsági fok 140.220150
Weboldal Akita-airport.com
Megjelenítés a térképen Google maps

Akita repülőtér létesítményei és szolgáltatásai

Az Akita repülőtér egy modern és hatékony repülőtér a japán Akitában. Kapuként szolgál a gyönyörű Akita prefektúrához, és számos létesítményt és szolgáltatást kínál, hogy kellemes utazási élményt biztosítson belföldi és nemzetközi utasok számára egyaránt.

Terminállétesítmények

 • Check-in pultok: A repülőtér több check-in pultot is biztosít a különböző légitársaságok igényeinek kielégítésére. Az utasok könnyedén bejelentkezhetnek járataikra, és megkaphatják beszállókártyáikat.
 • Kiskereskedelem és étkezés: A terminál számos üzlettel és étteremmel büszkélkedhet, ahol az utasok vásárolhatnak, vagy elfogyaszthatnak egy finom vacsorát a beszállás előtt vagy után. utazás.
 • Pénztaváltás: Az utazók kényelmesen átválthatják a valutát a repülőtéren, így biztosítva, hogy helyi valutával rendelkezzenek utazásukhoz.
 • Információs pult: A terminálban információs pult áll rendelkezésre segítse az utasokat a járatokkal, a szállítással és az általános repülőtéri információkkal kapcsolatos kérdéseikben.
 • Poggyászszolgáltatás: A repülőtér poggyászmegőrzőt kínál azok számára, akik poggyászuk nélkül szeretnék felfedezni a környéket. Ezen kívül poggyászcsomagolási szolgáltatások is rendelkezésre állnak a nagyobb kényelem és biztonság érdekében.
 • Dohányzóhelyek: A dohányzók számára kijelölt dohányzóhelyek állnak rendelkezésre a terminálon belül.

Szállítási szolgáltatások

 • Taxik: A taxik közvetlenül a terminál épületén kívül találhatók, kényelmes közlekedési eszközt kínálva Akitában és környékén különböző célpontokhoz.
 • Autókölcsönzők: Számos autókölcsönző cég rendelkezik pulttal a repülőtéren, lehetővé téve az utasok számára, hogy autót béreljenek, és saját tempójukban fedezzék fel a régiót.
 • Autobuszjáratok: A repülőteret gyakori buszjáratok kötik össze Akita prefektúra nagyobb városaival és településeivel. A buszmegállók kényelmesen a terminálépület közelében helyezkednek el.
 • Parkolás: A repülőtér bőséges parkolóhelyet biztosít rövid és hosszú távú parkoláshoz is. Utazás közben az utasok biztonságos környezetben hagyhatják járműveiket.

Utasszállítás

 • Wi-Fi: Ingyenes Wi-Fi az egész országban elérhető. terminálépület, összeköttetésben tartva az utasokat a repülőtéren töltött idő alatt.
 • Töltőállomások: Az elektronikus eszközök töltőállomásai kényelmesen elhelyezkednek a terminálon belül, így biztosítva, hogy az utasok áram alatt tartsák eszközeiket.
 • ATM-ek: ATM-ek a repülőtéren belül különböző helyeken állnak rendelkezésre, így az utasok készpénzt vehetnek fel vagy egyéb banki tranzakciókat hajthatnak végre.
 • Aggasztó szoba: A kisgyermekekkel utazó szülők számára külön ápolószoba áll rendelkezésre, amely kényelmes kényelmet biztosít hely a csecsemők etetésére és gondozására.
 • Orvosi szolgáltatások: Bármilyen orvosi sürgősségi eset esetén a terminálon belül van egy orvosi szoba, amely a szükséges egészségügyi felszerelésekkel van felszerelve.

Az Akita repülőtér célja, hogy zökkenőmentes utazási élményt nyújtson utasainak a létesítmények és szolgáltatások széles skálájával. Modern infrastruktúrájának és kényelmes közlekedési lehetőségeinek köszönhetően az utasok könnyedén navigálhatnak a repülőtéren, és gyorsan elérhetik úti céljukat.


Akita repülőtér Gyakran Ismételt Kérdések

Meg tudná mondani nekem a(z) Akita repülőtér repülőtérre kijelölt IATA kódot?

A légi közlekedési iparágban a Akita repülőtér repülőteret a hozzárendelt IATA kódja, AXT azonosítja.

Milyen hosszú a leghosszabb járat, amely a Akita repülőtér repülőtérről indul?

A Akita repülőtér és a Osaka International Airport (ITM) közötti hatalmas távolság megtétele a kitartás végső próbája, az út körülbelül 1h 30m időtartamú.

Mely légitársaságok üzemelnek a Akita repülőtér repülőtéren?

Összesen 2 légitársaság nyújt szolgáltatásokat a(z) Akita repülőtér repülőtéren, többek között olyan neves légitársaságok, mint: ANA, JA

Melyik repülőteret kell használni, amikor Akita városából repülővel távozik?

Utazók, akik Akita-ből indulnak, gyakran részesítik előnyben a Akita repülőtér (AXT)-ot annak előnyös elhelyezkedése miatt.

Hány repülőtér található Akita közvetlen közelében?

Akita környékén 1 repülőtér található:

5 ELŐNYE, HOGY A JEGYEKET AZ AviaszkennerREL FOGLALJA

1

A legjobb repülőjárat ajánlatokat keressük

2

Nem számítunk fel semmilyen további díjat vagy jutalékot

3

Számos partnerrel működünk együtt, hogy a legjobb árakat kínálhassuk

4

Az Aviaszkenner kizárólag megbízható és elismert cégekkel áll partnerségben

5

Maradjon naprakész a legfrissebb top ajánlatokkal. Válassza ki úti célját és kapjon frissítéseket az árváltozásokról

Vélemények

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 vélemények)

Hihetetlen eszköz a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Felhasználóbarát felület és gyors eredmények. Az Aviaszkenner megkönnyíti az utazástervezést.

star
star
star
star
star
5

Carla

Az Aviaszkenner folyamatosan kínálja a legjobb repülőjegy ajánlatokat. Az átfogó keresőmotorja páratlan. Időt és pénzt spóroltam vele!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Olyan járatokat találtam az Aviaszkennerrel, amelyeket máshol nem, hatékony, megbízható és könnyen használható.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Minden alkalommal, amikor az Aviaszkennert használom, rejtett kincsekre bukkanok. Széles választékban kínál légitársaságokat és úti célokat. Kivételes eszköz az utazóknak.

star
star
star
star
star
5

Marko

Az Aviaszkennerrel való foglalás mindig zökkenőmentes folyamat. Világos opciókat kínál és segít a legjobb utazási döntések meghozatalában.

star
star
star
star
star
5

Alex

Az Aviaszkenner felülmúlta az elvárásaimat. Nemcsak olcsó repülőjegyeket találtam, de az ügyfélszolgálat is első osztályú. Kötelező használni az utazóknak.

star
star
star
star
star
4

Tony

Az Aviaszkenner egyszerűsíti az utazástervezést. Intuitív tervezése és széleskörű repülési lehetőségei miatt a kedvenc eszközöm lett a költséghatékony utazásokhoz.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella